تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 4105 اولاول ... 10150155159159759859960060160260360460561165170111011601 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عرير لطفا اگه كسي راجبه پادگن 02 نيرو زميني ارتش تهران اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه
    ممنونم
    سلام دوست عزیز
    من دوره کد اونجا بودم( 2 ماه)
    کد خوردی یا اموزشی هستی؟

2. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست گلم حالا انداختنت عجب شیر، چیه مگه دو ماهه دوست گلم. چاره ای نیست باید ساخت درضمن شما که تنها نیستی اون جا وقتی بری از خیلی از این سختیاش کم میشه، ولی واسه پذیرش الان من دقیق خبر ندارم چطوری شده ولی زمان ما تو این فرصت کم ظرقیت ها تکمیل بود.
    البته بند پ همیشه تو هر جایی راهگشاست...
    سلام.من پارتی ندارم.اما من حاضرم هرکاری بکنم تا جامو عوض کنم.عجب شیرم شد جا واسه آموزشی.وقتی پستهای دوستانی که اونجا خدمت کردند رو میخونم لرزه بر تن آدم میندازه.من اصلا فکر نمیکردم لیسانسا رو به عجب شیر بفرستند.اینم از شانس من.

4. این کاربر از jack_poppy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقای مدیر تورا خدا پست های منو حذف نکن.من نمیدونم چرا پست های منو ارسال نمیکنند.
    من اول دی اعزامم به عحب شیر راهی واسه کنسل کردنش هست؟میتونم تو سپاه پذیرش بگیرم؟
    دوست عزیز اینقدر نترس.
    اون عجب شیر دیگه مرد.شما داری با لیسانس میری.

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------

با عرض سلام خدمت دوستان عرير لطفا اگه كسي راجبه پادگن 02 نيرو زميني ارتش تهران اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه
    ممنونم
    یه کلام ختم کلام:
    برو حالشو ببر.قبلا فوق دیپلم فقط میگرفت و دوره کد لیسانسا رو میگرفت.شما باید فوق دیپلم باشی.درسته؟

6. 4 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظرتون تا اول دی چیکار کنیم بهتره؟ احتیاجی به تقویت بازو و افزایش قدرت بدنی هست؟
    اگر دوست داری فعالیت داشته باشی صبح ها برو یه کم بدو که اونجا از نفس نیوفتی.

8. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.من پارتی ندارم.اما من حاضرم هرکاری بکنم تا جامو عوض کنم.عجب شیرم شد جا واسه آموزشی.وقتی پستهای دوستانی که اونجا خدمت کردند رو میخونم لرزه بر تن آدم میندازه.من اصلا فکر نمیکردم لیسانسا رو به عجب شیر بفرستند.اینم از شانس من.
    ترس؟مگه قراره بری کهریزک!!!
    اصلاً هم نترس.هرچی باشه 2 ماهه دیگه.تموم میشه!بعدشم،اگه چیزی اذیتت کنه فقط سردی هواست.همین.
    بچه کجایی تو؟

10. 2 کاربر از odise2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام خدمت سربازاي قديمي!
    من يك دي اعزامم اموزشگاه نظامي پاسداران.
    يه چندتا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين.
    بعد دوره اموزشي كجا بيوفتي خدمت كني بهتره . مثلا ارتش كجاها رو داره ( شهر خودمون ارتش نداره نزديك ترين جا كه ارتش داره مشهده) خيلي تمايل دارم بعدظهرها سر كار برم يا كلاس برم(ليسانس برقم و يك سري توانايي ها دارم كه حيفم مياد تو اين دو سال الاف بگردم)
    اين كه شهره ديگم اجازه دارم بعدظهر در اختيار خودم باشم!
    اگه در مورد دوره بعد اموزشي اطلاعات در اختيارم قرار بدين ممنون ميشم

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

سلام خدمت سربازاي قديمي!
    بعد دوره اموزشي كجا بيوفتي خدمت كني بهتره . مثلا ارتش كجاها رو داره ( شهر خودمون ارتش نداره نزديك ترين جا كه ارتش داره مشهده) خيلي تمايل دارم بعدظهرها سر كار برم يا كلاس برم(ليسانس برقم و يك سري توانايي ها دارم كه حيفم مياد تو اين دو سال الاف بگردم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بذار کسایی که می خوان، بند پ بزنن، شما نزن. مشکل همینه که شما میری تو یه سری انجمن ها اینارو می خونی... همشون درسته ولی نه اون طوری که گفتن... بابا ماهم خدمت کردیم دیگه... بیشتر از جای دیگه دل پر هست؛ دیده دانشگاهت رو بزار کنار برو... تو 2 ماه چیزی ازت کم نمیشه. (البته من مخالفم ولی چاره ای نیست.)
    واسه سختی هم وقتی تو سرمای 20 درجه زیر صفر رفتی، اون وقت می فهمی که دوستانی که تو تابستون تو عسلویه
    کار می کنن با دمای 60-65 درجه بالای صفر تو محیط صنعتی چی می کشن و وقتی از زیر کابل های فشار قوی رد میشی انگار یکی محکم پشت یقت رو چسبیده نمی ذاره حرکت کنی، اما کسی نیست برقه! که به خاطر عرق خِفت شدی.
    اونا هم بی تحصیلات نیستن خیلی هاشون لیسانس، فوق لیسانس و دکتر هستن. بری می بینی...
    پس زیاد سخت نگیر اون 2ماه اصلا چیزی نیست عزیز... بعد هم اون خدمتای 20 سال پیش کجا و اینایی که ما خدمت
    کردیم کجا. امیدوارم قانع شده باشی
    Last edited by aminjigar; 06-12-2011 at 19:10.

13. 4 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عجب شیری لیسانسه !
    ما اونجا که بودیم چون خیر سرمون فوق دیپلم داشتیم و به قول معروف از بقیه پادگان که دیپلم و زیر دیپلم بود بالاتر بودیم همه اش این فوق دیپلم رو می کوبوندن توی سرمون. یعنی تا یه چیزی میشد ، یه بی نظمی ای اتفاق می افتاد و یا یه کسی یه خطایی می کرد همه اش این فوق دیپلم دو زاری رو میزدن توی فرق سرمون که شما تحصیل کرده اید و از این چیزها ! حالا شما که لیسانس دارید و دیگه پرفسور اونجا هستید چی بهتون میگن نمی دونم. فکر کنم دوره اول هست که میگیره.

ولی بدی هاش رو گفتم بذار خوبی های عجب شیر توی این فصل رو هم بگم.
    1-دوره سخت اردوگاه که برای همه دوره ها یه هفته توی کوهستان برگزار میشه برای دوره دی فقط یک روز هست .یعنی صبح میرین و بعد از ظهر برمیگردید و این به خاطر سرمای خیلی زیاد اونجاست و البته که برای شما یه امتیاز هست.
    2-بعضی از صبحگاهها به خاطر برف و سرما لغو میشه و شما توی آسایشگاه می مونید.
    3- از 6 تا میدون تیر ما ، 2 تاش به خاطر برف و سرما لغو شد واین کلی رفت و آمد چندین کیلومتری رو که البته همه اش پیاده بود رو کم کرد.
    4- کلاس ها همه در فضای بسته بود .
    5- از بوی عرق و ... راحت بودیم و هفته ای یه بار حموم بس بود.

جاهای خوب ارتش رو هم که بچه ها قبلا گفتن.
    عموما توی مراکز آموزشی مخصوصا 01-02-06 که برای لیسانس به بالا هست میان برای گزینش جاهای مختلف
    ستاد مشترک ، بتاجا، بعضی ارگانها ، عقیدتی سیاسی و...
    کلا تا می تونید خودتون رو توی یکی از اینها بچپونید که صلاح و سعادت همانا در همین یگانهاست.

15. 7 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

سلام خدمت سربازاي قديمي!

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

سلام دوست من.

شما آموزشی در اختیار مرکز آموزشی

با اینکه عصرا بیکار هستین ولی بازم تو پادگان میمونین تا دو ماه تموم شه ولی مرخصی شهری میتونی بگبری اونم محدودیت داره همیشه نمیدن!

بعد آموزشی هم هر جا هم باشی اونقدر ازت کار میشکن که جسدت میاد خونه یا آسایشگاه و فقط میخوابی

بری متوجه میشی این کادری ها فقط میخورن و میخوابن و لنگاشنو میندازن هوا و به سربازا همش کار میدن!!!

کلا سرباز کارش سنگینه ... نمیخوام نا امیدت کنم ولی زیاد به این فکر نکن عصر ها بتونی کاری انجام بدی
    Last edited by AmirSAMSUNG; 07-12-2011 at 01:10.

17. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من اول دی اعزامم 05 کرمان ، کسی از دوستان هست اونجا افتاده باشه ؟ یا کسی قبلا اونجا بوده بگه چه جور جاییه دهنمون سرویسه یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •