من چند روزی گوشیم رو با P990 رفیقم عوض کرده بودم و افسردگی گرفته بودم.تاچش نسبت به 5800 واقعا افتضاح بود.
داریوش بیخیال آپدیت با کامپیوتر بشو.تو که سیمکارت همراه اول داری یکی از بسته های رویایی اینترنتش رو بگیر و با خود گوشی آپدیت کن.
من چند روزی گوشیم رو با P990 رفیقم عوض کرده بودم و افسردگی گرفته بودم.تاچش نسبت به 5800 واقعا افتضاح بود.
داریوش بیخیال آپدیت با کامپیوتر بشو.تو که سیمکارت همراه اول داری یکی از بسته های رویایی اینترنتش رو بگیر و با خود گوشی آپدیت کن.
Last edited by iman_s; 27-05-2010 at 23:04.
آهان ایول
یه بار repair اش کردم ولی طبق معمول خبری نشد که نشد×!
شاید موقعه قطع کردنش safely remove اش نکردی؟![]()
خوب داریوش جون میبینم که داری اغفال میشی از غار بیای بیرون
یادته منم اوایل میخواستم بیام غار بغلیتو اجاره کنم؟ از دست همین پی سی سوئیت و اووی سوئیت بود دیگه!
من که هر کاری کردم اینا یا نصب نمیشد یا بعد از نصب گیر میداد یا اینکه میخواست 800 ساعت دانلود رو طول بده!
فرمویر رو دانلود کن بعد با فونیکس بزن رو گوشی حالشو ببر! مشکل اینترنت که نداری میتونی راحت دوباره دانلود کنی اگر هم بخوای فکر کنم بشه از همونا که الان این پی سی سوئیت دانلود کرده برا فونیکس هم استفاده کنی
اگر هم پروداکت کد گوشیت فارسی نیست یه دونه فایل دیگه یکی از دوستان تو همین تاپیک معرفی کرده بود اون رو هم باید موقع فلش کردن اضافه کنی تا فارسی هم درست بشه
جلل الخالق!×!
مگه برای همراهه اولم از این جنگولک جات اومده؟!
چی ریختین اینا؟
هه هه هه
والا توی غار بیشتر خوش میگزره
بر و بچ " آواتار نشین!×! " هم هستن دوره هم هستیم خوش میگزره
مبگم از پاراگراف سومت هیچی حالیم نشد حاج آقا!
اینا که گفتی زیرنویس نداره؟!![]()
زیر نویس که نداره ولی زیر نویس میکنیم همی
من اینو دانلود کردم:
آخرین ورژن فونیکس رو هم از این وبلاگ گرفتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای زبانش هم یه دونه فایل دیگه دانلود کردم چون پروداکت کد گوشیم فارسی نداشت عوضش هم که میکردم فونیکس فریمور رو نمیشناخت! دقیق یادم نیست ولی به احتمال قریب به یقین این فایل بود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V12
لینکشو ندارم ولی توی همین تاپیک یا تو بخش فریمور ها باید باشه
بعد فونیکس رو نصبیدم بعدش هم فایل exe. فریمور رو نصبیدم و با فونیکس فلش کردم. قبل از فلش کردن هم اون فایل اضافی رو به فایلهایی که میزنه رو گوش اضافه نمیودم و گذاشتم فلش بشه
دیگه دنبال هـک هم نرفتم همین چار تا دونه برنامه رو که استفاده می کنم ساین کردم و نصبیدم. (دلم میخواست هـکش کنم ولی جف رو سیستمم نصب نمیشه!)
تو تاپیک فونیکس آموزشش هست یه دونه فیلم آموزشی هم هست که مفیده البته چیز خاصی هم نداره ولی برای اینکه مطمئن بشی چکار میکنی ببینی بد نیست.
Last edited by neopersia; 28-05-2010 at 06:35.
دوستا از کجا میتوان فرق گوشی اصلی با تقلبی را مخصوصا در این مدل 5800 فهمید ممنون میشوم توضیحات شما را دریافت کنم
![]()
بهه
هر دم از این باغ بری میرسد!××!×
دستت درد نکنه حاج آقا
بابا من گرگیجه گرفتم رسما اینقد برنامه و جنگولک جات داره!
اینم که هر کدوم حجماشون یه منهمیدونی چند تا آلبوم میشه 300 مگ!×؟!@!$
این فایل اولیه هم مسنکه free download نداره یا نمیدونم چرا فعال نیست
اصلا همون غاره خودمون بهتره!×!
فقط شما شاهد باشید خواستم مدرنیزمش کنم خودش نخواست ها! پس فردا نگه آیندم تباه شد و ....
برادر بحث در این مورد زیاد شده
در هر صورت اگر از چند جای معتبر قیمت بگیرید و ببینید بهترین راه حل هست
وگرنه موقعه خرید نه میتونید دونه دونهه قطعات رو زیر و رو بکنید ببینید کدوم اصله کدوم فرع نه ....
اگر هم با گارانتی اصله نوکیا بگیرید اس ام اس بزنید به شمارش (بعضی فروشنده ها همونجا میکنن) اطلاعات گارانتی و تاریخش میاد
سلام.
چطوری میتونم تعداد شورت کات های صفحه اصلی رو بیشتر از 4 تا کنم؟
فکر کنم این جواب از همه منطقی تره
-----
گفتم که با یه مموری دیگه تست میکنم مشکلی نداره !
نه داریوش جان فکر نکنم به این ربطی داشته باشهشاید موقعه قطع کردنش safely remove اش نکردی؟
-----------------------------------------------------------
قصدم از این سوال این بود که ببینم مموری مشکل داره یا نه که فکر کنم این جوری که شما گفتین مشکلی نداره
-----------------
بچه ها یادتونه چند وقت پیش درباره باتری گفتم اینجا ؟ که باتریم کم میره
ما رفتیم گارانتی بعد کلی حرفو اینا یه باتری آک گرفتیم
شکل ظاهریش مثل همون تو رفته هست
حالا من دیشب یه تست کردمش میخواستم ببینم به نظرتون خوب میره یا نه
فول شارژش کردم یه فیلم mp4 باهاش گذاشتم باتریش دقیق 2 ساعت و 40 دقیقه رفت
نور صفحه هم وسط بود
به نظرتون خوب رفته ؟ باتری مشکلی نداره ؟
ممنون
کسی نیست ما را یاری دهد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)