كدوم مركز مخابراتي؟
كدوم مركز مخابراتي؟
شما فكر كنم مركز مخابراتي پاسداران باشيد اين مركز جزء منطقه مخابراتي 2 هست و اين ناحيه اصلا امكان واگذاري ADSL نداره.
نگاه بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینکه خیلی مسخره هستش!!! مگه مشکل این منطقه چیه!؟ پایین شهر پوشش داره مشترک نداره بالا شهر پوشش نداره مشترکاشو دارن خودشونو میشکن که از یه جا Adsl بگیرن!!!!!! راستییکی از دوستام مال مخابرات رو گرفته خیلی راضیه. فکر کنم آخرین راه حل همینه!قیمتش هم خوبه!!! ولی خوب مطمعنا کم میاد!! یعنی مطمعنا!!!! اینطوری که بوش میاد هم دارن میرن سمتش!!!
من يه احتمال ميدم همونطور كه توليست مراكز تحت پوشش ديدي اصلا منطقه يا ناحيه 2 مخابراتي توش نبود. اين احتمال وجود داره كه اون زمان كه شروع كردن به فيبر نوري كشيدن اومدن از شمال تهران شروع كردن و تو بعضي از مراكز مخابراتي. به اميد اينكه تجهيزات مورد نياز براي پياده سازي ADSL بر روي فيبرو مي تونن خريداري كنن.
زد و 1+5 در اين حين ايران رو تحريم كرد يكي از اين تحريم ها در مورد اين موضوع بود. و نتونستن كه ADSL روي فيبر پياده كنن. فقط تجهيزات خيلي محدودي با قيمت بالا از چين و چند كشور ديگه خريدن.
حالا جناب وزير ارتباطات فرمودن كه هر كس بخواد روي فيبر ADSL داشته باشه مانعي نداره منتها مستلزم هزينه هايي هست. كه منظور جيب مشتري هست كه بايد پرداخت كنه.
دوست عزيز چرا نمي ري سراغ وايمكس؟
من 2 تا سوال دارم:
1- من از شرکت نوین پرداز اینترنت 512 گرفتم. البته میخواستم 1 مگابیت بگیرم ولی به من گفتن که مرکز مخابرات شما (نصراللهی) پورت بالاتر از 512 نداره. به نظر شما چنین چیزی درسته یا نه؟
2- شرکت نوین پرداز با کدام PAP میکنه؟
ممنون میشم جواب بدین.
سلام
درadsl با گیگابایت محدود، آیا سیوکردن یک تصویر با گزينه هایی چون
save imge as یا save piture as هم جزو محدودیتهای دانلوده؟ یعنی دانلود محسوب میشه؟
حالا چه در اکسپلورر یا اوپرا یا فایرفکس...!
سلام
درadsl با گیگابایت محدود، آیا سیوکردن یک تصویر با گزينه هایی چون
save imge as یا save piture as هم جزو محدودیتهای دانلوده؟ یعنی دانلود محسوب میشه؟
حالا چه در اکسپلورر یا اوپرا یا فایرفکس...!
بله ولی مگه حجم عکس حداکثر چقدر میتونه باشه ؟!
مطمئنی سوال سر کاری نیست ؟
---------------------------------------------------
نه بابا ! چرا سرکاری باشه!!!!
حجم عکسا زیاد نیست(چیزی حدود 5 تا 10 مگ) ولی تعدادشون خیلی خیلی زیاده!
راهی وجود نداره بشه عکسارو بدون هدر دادن گیگابایت سیو کرد؟؟؟؟
دو راه داره:
1- در زمان حجم رايگان شبانه عكس سيو كني.
2- بياي از مخابرات سرويس بگيري نامحدود نا محدود. به تاپيك سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ مراجعه كن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)