دوستان مودم خوب که شب تا صبح هم بشه روشنش گداشت دورو بره 25-30 تومن چی هست؟
tanx
دوستان مودم خوب که شب تا صبح هم بشه روشنش گداشت دورو بره 25-30 تومن چی هست؟
tanx
همه مودمها خوبن ولی بهترین مودم همین محصولات ایسوز هست که ارزون هم هست
602am با قیمت حدود 40 تومن
از اون بهترش هم asus am604g که فوق العاده است و خودمم دارم و همیشه روشنه و توصیه هم همینه چون وایرلس داره دو روز دیگه یه لپتاپ یا گوشی بگیری به دردت میخوره
خود دانی![]()
نه اکسس پوینت بگیری اونوقت مجبوری کامپیوتر رو روشن بگذاری. Linksys-WAG160N قیمت 170 ولی 150 هم بگردی پیدا میشه. مرگ نداره 24 ساعته روشن می مونه آخ نمیگه اگر کار با مودم های حرفه ای رو بلدی اگر نه یه برند مثل Asus خوبه . کارخونش مثل آچار فرانسه می مونه کم مونده قالپاق ماشین هم بزنه. Asus از وقتی مد شد که اون CDrom های خر کار 40x رو داد بیرون ولی عجب چیزی بود از اون موقع اسم در کرد . حدود 10 سال پیش قیمتشم یادمه 67 تومن ناقابل ولی خوب مال تایوان بود نه چین.
لطفا جئاب منم بدینسلام
دوستان با حداکثر 200 تومن وایرلس چی بگیرم؟
به نظرتون خوبه یه اکسس پوینت به جای وایرلس بگیرم بعد با اون شیر کنم؟
چون الان یه d-link 520t دارم
نظرتون در مورد این چیه
TP-LINK TD-W8960G
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
اینی که گفتین نسبت به ایسوسا چه تفاوتی داره؟
TP-LiNk 8811
میتونی 30 تومن پیدا کنی![]()
اصلا قابل مقایسه نیستند از نظر کیفیت سیگنال دهی Linksys خیلی قوی راحت دو طبقه رو جواب میده یعنی در حد Excllent دیتا شیت جوفتشون رو می گذارم خودتون مقایسه کنید در ضمن درفت N که نسل جدید Wi-Fi iست رو ساپورت میکنه.
آنتی رو که رو ASUS میبینی در برابر آنتن داخلی Linksys هیچهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ظاهرا am604g از رده خارج شده و الان dsl-g31 آوردند. کسى ميدونه اين مودم چه جوريه و آيا قابليتى که دوستمان براى مديريت پهناى باند ذکر کردند و در شکل فوق نيز آمده در اين مودم نيز وجود دارد؟
با تشکر
با سلام
ظاهرا ديگه مودم am604g ساخته نميشه و به جاش مودم g31 آمده.کسي اين مودم را نداره؟کلا مشکلى نداره و چه فرقى با am604 داره؟ و آيا قابليتى که دوستمان در رابطه با مديريت پهناى باند در بالا به آن اشاره کرد و زحمت screenshot آنرا کشيده،در اين مودم نيز وجود دارد؟
با تشکر
سلام
يه سوال در مورد PING دارم
من مودم TP-Link دارم و از سرويس شبديز استفاده ميكنم
از سرويس 512 محدود استفاده ميكنم
سرعت دانلودم خوبه ولي Ping بالاست
از سايت SpeedTest اين جزئيات رو گرفتم
سرعتم اينجا چون توي ساعت ترافيك هست يه خورده پايين هست و لي Ping م هميشه همينجوري هست حتي تا 1200 هم رسيده
مشكل از كجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)