ریاضی جامع تجربی خیلی سبز چطوریاس ؟ نظرتون چیه؟
دوستان جمعه نظرسنجی در مورد دیفرانسیل تموم میشه و جمعه شب نظر سنجی در مورد زیست شناسی شروع میشه . لیست کتابای تستی و آموزشی زیست رو پایین میذارم هرکس کتاب دیگه ای مدنظر داشت که توی لیست نبود حتما بگه که اضافه کنم
ژنتیک رمزینه(کتاب کلاس)
زیست شناسی رمزینه
8000تست گاج
نشر الگو
خانه زیست _ تابش اندیشه (گربه)
انتشارات سازمان سنجش
اندیشه فائق
مهروماه
ژنتیک مهروماه
انتشارات خیلی سبز
کتاب گویای تخته سیاه (دکتر آرامفر)
ژنتیک تخته سیاه (دکتر آرامفر)
زیست گیاهی تخته سیاه (دکتر آرامفر
زیست شناسی همگامان (دکتر عالیپور)
زیست شناسی کانون فرهنگی
ده استاد
مبتکران (دکتر محمود شعیبی)
راهنمای مطالعه انتشارات فاطمی
ژنتیک جمعیت خیلی سبز
انتشارات نوبل
حسابان - گاج ( پرسمان ) چطوره به درد می خوره ؟
حسابان - گاج ( پرسمان ) چطوره به درد می خوره ؟
اقا داریوش مدقالچی هم خودشون سوال واسمون می دن ، مختلط میدن گزینه دو ، آزمون های نشانه ، و...
قيمتش 10800 تومن هست![]()
سلام دوستان من ديپلم تجربي ام را 4 سال پيش گرفتم و الان مي خام كنكور بدم اما در رشته رياضي فيزيك اما انگار كلا اكبند هستم و چيزي حاليم نيست تصميم دارم كتابهاي كمك امزشي از رياضي 1 گرفته تا فيزيك 2-3 دبيرستان و پيش شيمي و ادبيتات عربي و خلاصه كل رياضيات و شيمي و فيزيك و درس عمومي همونا كه تو منابع كنكور 90 امده رو بخونم اما مثل يه دانش آموزي كه از كلاس اول دبيرستان مي خواد شروع كه !!!!! اما پشتكارم خوبه هااا مي خواستم راهنمايي كنيد بهم جواب بدين كه من اگه از كتابهاي كنكور و اموزشي خيل سبز يالا گل واژه يا حتي گاج استفاده كنم ميتونه بهم در درك و فعميدن اين دروس كمك كنه يا بهتره برم گام به گامشونو بگيرم ؟؟خاطر نشان كنم كه من هيچييي يادم نمياد از هيچ درسي مي خام تو اين چند ماهي(8-9 ما همشونو بخونم وو براي كنكور خودمو اماده كنم كلاس ملاسم نميرمو نيخوام برم مي خوام شق القمر كنم اما نميدونم چي بخرم يا چي بخونم لطفا بندهي حقير را سريعا راهنمايي كنيد كه وقت تنگ استو راه بسيار دور !!)
رفتم نمايشگاه كتاب اما سردر گم موندم كه چي بخرم كتاب كدوم موسسه رو انتخاب كنم .خواهش ميكنم راهنمايي كنيد دعاتون ميكنم![]()
كسي اين 8000 تست گاج رو نميدونه ويرايش فعليش مال چه ساليه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)