دروازه بانت اگه تو زمین هم نمی رفت گل بود .
من یه بار پنالتی زدم توپ قشنگ از رو دروازه بان رفت تو گل / خیلی حال کردم چون توپ و باید درواره بان می گرفت ولی ... بعد یه گل به نفع من شد !
دروازه بانت اگه تو زمین هم نمی رفت گل بود .
من یه بار پنالتی زدم توپ قشنگ از رو دروازه بان رفت تو گل / خیلی حال کردم چون توپ و باید درواره بان می گرفت ولی ... بعد یه گل به نفع من شد !
سلام یه پچ میخواستم که لیگ انگلستان درست باشه و لیگ آلمان رو هم داشته باشه
امکان سخت تر کردنش هست .من فکر میکنم بخاطر اینکه امسال کونامی بیشتر تمرکزش روی مد جدید b.a.l بوده به مستر لیگ و بازیهای دوستانه زیاد توجهی نکرده.به نظر من علت آسون بودن این نسخه بازی تو سر توپ زدن و دریبل خوردن راحت حریفه .اما توی pes 6 بعد از اینکه 7-8 سال از شروع لیگ میگذشت بدلیل قدرتمند شدن بازیکنان تیمهای مقابل دیگه براحتی نمیشد برد.
من یک راه حل برای این مشکل پیدا کردم (البته برای مد b.a.l ).من قبل از اینکه این بخشو شروع کنم قابلیتهای بازیکنمو 15 درصد افزایش دادم و میانگین قابلیتها رو به حدود 79-80 رسوندم اینکارو بخاطر این انجام دادم تا یکی دو سال اول بازی برام کسل کننده نباشه .4 سال اولو با مدیریت 12 تا بلوک (بیشتر تمرکزم روی دقت و سرعت پاس کوتاه بود), اجازه دادم قابلیتها افزایش پیدا کنن بطوری که توی سن 21 سالگی میانگین قابلیتها به حدود 87رسید .از اینجا به بعد کم کم بلوکها رو کم کردم و نهایتا همه رو بستم و دیگه اجازه رشد بیشترو ندادم(میانگین قابلیتها به حدود 89 رسید) . الان توی سن 23 سالگی هستم و بدلیل سختی کار , هنوز بازی برام بشدت جذابه .علتشم اینه که فصل به فصل مهارتهای شخصی گیمر افزایش پیدا میکنه و در مقابل بازیکنان تیمهای حریف هم قدرتمند تر میشن .حالا هر کسی با توجه به مهارتی که توی این بازی داره میتونه دیرتر یا زودتر جلوی افزایش بیشتر قابلیتهای بازیکنشو بگیره .این روشو امتحان کنین ضرر نمیکنین فقط باید به این مساله پایبند باشین که بعد از بستن بلوکها به هیچ وجه مجددا اونا رو باز نکنین.
Last edited by 4039; 30-01-2009 at 10:45.
دارم یه پچ میسازم که همه اینها رو داشته باشه مطمئن باشید بهتر از بورگوم خواهد بود بورگوم اشکالش اینه که تیمهای اورجینال رو تغییر داده ولی من بودس رو روی other b میسازم
سلام بر دوستان...
من یک مدت به خاطر امتحانات قید بازی را زدم و الان هم به خاطر مشکلی که برای کامپیوترم پیش اومد تمام فایلهایی که برای بازی دانلود کرده بودم و بدتر از اون سیو بازی را از دست دادم!
یک مدت هم هست که به تاپیک سر نزدم و از پچهای رسیده بی خبرم!
از دوستان دو تا درخواست دارم.
1- بهترین پچی که نام تیمها، لباسشون و خلاصه هرچی تو بازی هست را درست میکنه برام بذارید.
2- اگر سیو bal را بعد از گذشت دو فصل دارید برام بذارید دیگه اصلا حال ندارم bal ا مجدد بازی کنم.![]()
سلام
انگار کسی دوست نداره به ما کمک کنه ؟دوستان اگه می شه به ما هم کمک کنید
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پست زیر اشاره داره به krauser :
با تشکر از شماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MORTAZA.2FUN; 30-01-2009 at 15:27.
این اخرین ورژن کیت سرور
Kit Server 8.1.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه منم یبار این طوری شده .
![]()
اگه کسی میدونه به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس رو وارد بازی کرد راهنماییم کن.
فکر میکنم در حال حاضر بهترین پچ همین پچ gamingaccess باشه اما حجمش زیاده خودش 170-180 مگه با آبدیتاش یا نسخه کاملش فکر کنم 500 مگ میشه .
من میتونم یک سیو از b.a.l برات بزارم اما اسم بازیکنو چیکار میکنی؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)