تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 623 اولاول ... 101501551591597598599600601602603604605611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون vesta عزیز خودتون رفتین کار می کنه..؟
    نه راستش هنوز نیازی به ساخت آیدی یاهو جدید پیدا نکردم برای همین این روش رو هنوز تست نکردم ..

2. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام آقا یه سوال داشتم خدمدتون از وقتی ویندوز 7 نصب کردم با یاهو مشکل برخوردم:
    1)کنار نام کانتکام یک علامت مثل تابلو ورود ممنوع اومده یه چی تو مایه علامت بلاک وقتی کلیک میکنم روی کانتکهای آنلاینم میفرستدم به یک سایت خارجی که مثل تقریبا survey میمونه باید یه محصولی خریداری کنی
    2) تو قسمت چت هم وقتی گزینه enter chat رو میزنم پیغام error chat رو میده جالبه بعد از اینکه sign out میشم و دوباره log in میشم messenger از تب مسنجر حذف میشه ممنون میشم کمکم کنید اعصابمو خرد کرده
    یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده
    1) مشکل اول رو دقیقا متوجه نشدم یه عکس از مسنجر در حالتی که گفتین اینجا بذارین..

2)اگر منظورتون ورود به روم های یاهو برای چت هست که بسته شده و امکان ورود به روم برای چت وجود نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام .هنگام ارتباط در یاهو صدا و تصویر طرف مقابل رو دارم و طرف مقابل تصویر من رو هم داره ولی صدای من منتقل نمیشه علت چیه ؟ضمنا مشکل سخت افزاری نیست چون مثلا در ارتباط از طریق اسکایپ صدای من منتقل میشه و مشکلی ندارم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام .هنگام ارتباط در یاهو صدا و تصویر طرف مقابل رو دارم و طرف مقابل تصویر من رو هم داره ولی صدای من منتقل نمیشه علت چیه ؟ضمنا مشکل سخت افزاری نیست چون مثلا در ارتباط از طریق اسکایپ صدای من منتقل میشه و مشکلی ندارم .
    سلام

بعضی از دوستانی که آنتی ویروس کسپراسکی روی سیستمشون نصب هست این مشکل رو دارن اگر روی سیستم شما هم این آنتی ویروس نصب هست این پست رو بخونید :

پس Video call دارین!؟
    شما یه بار مسیر زیر رو از Kaspersky برین و تیک یاهو (و همینطور oovoo رو که با اونم مشکل دارین) رو بردارین:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام .با تشکر از شما ولی انتی ویروسم eset smart security nod32 هستش .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام .با تشکر از شما ولی انتی ویروسم eset smart security nod32 هستش .
    به نظرمن برای امتحان اینکه مشکل از تنظیمات فایروال نباشه برای یه مدت کوتاه فایروال آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و تست کنید ببینین درست میشه یا نه ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان:ایا امکانی نشاندادن دیستاب !توویبکم ویجود داره!یا اینکه یه فیلم تو ویب کم نشون بده ممنون راهنمای کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان:ایا امکانی نشاندادن دیستاب !توویبکم ویجود داره!یا اینکه یه فیلم تو ویب کم نشون بده ممنون راهنمای کنید
    بله با بعضی از نرم افزار ها مثل ManyCam یا WebcamMax میتونید تصاویر دسکتاپ یا فیلم یا عکس رو با افکت های مختلف به جای تصویر وب کم نمایش بدین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود
    1- من دیدم با یک سری از بچه ها که تو یاهو مسنجرچت میکنم همیشه سایز فونت و نوع فونت و رنگش همیشه تقربا ثابته. تنظیماتش چطوره؟؟

2- این نوشته هایی که همراه آیدیشون مینویسن رو چطوری به یه رنگ دلخواه درمیارند که وقتی موس رو میبرم رو آیدیشون نوشتشون میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •