نه راستش هنوز نیازی به ساخت آیدی یاهو جدید پیدا نکردم برای همین این روش رو هنوز تست نکردم ..
نه راستش هنوز نیازی به ساخت آیدی یاهو جدید پیدا نکردم برای همین این روش رو هنوز تست نکردم ..
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده![]()
1) مشکل اول رو دقیقا متوجه نشدم یه عکس از مسنجر در حالتی که گفتین اینجا بذارین..
2)اگر منظورتون ورود به روم های یاهو برای چت هست که بسته شده و امکان ورود به روم برای چت وجود نداره.
سلام .هنگام ارتباط در یاهو صدا و تصویر طرف مقابل رو دارم و طرف مقابل تصویر من رو هم داره ولی صدای من منتقل نمیشه علت چیه ؟ضمنا مشکل سخت افزاری نیست چون مثلا در ارتباط از طریق اسکایپ صدای من منتقل میشه و مشکلی ندارم .
سلام
بعضی از دوستانی که آنتی ویروس کسپراسکی روی سیستمشون نصب هست این مشکل رو دارن اگر روی سیستم شما هم این آنتی ویروس نصب هست این پست رو بخونید :
سلام .با تشکر از شما ولی انتی ویروسم eset smart security nod32 هستش .
به نظرمن برای امتحان اینکه مشکل از تنظیمات فایروال نباشه برای یه مدت کوتاه فایروال آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و تست کنید ببینین درست میشه یا نه ..
سلام دوستان:ایا امکانی نشاندادن دیستاب !توویبکم ویجود داره!یا اینکه یه فیلم تو ویب کم نشون بده ممنون راهنمای کنید
بله با بعضی از نرم افزار ها مثل ManyCam یا WebcamMax میتونید تصاویر دسکتاپ یا فیلم یا عکس رو با افکت های مختلف به جای تصویر وب کم نمایش بدین...
درود
1- من دیدم با یک سری از بچه ها که تو یاهو مسنجرچت میکنم همیشه سایز فونت و نوع فونت و رنگش همیشه تقربا ثابته. تنظیماتش چطوره؟؟
2- این نوشته هایی که همراه آیدیشون مینویسن رو چطوری به یه رنگ دلخواه درمیارند که وقتی موس رو میبرم رو آیدیشون نوشتشون میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)