تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 905 اولاول ... 101501551591597598599600601602603604605611651701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام مکانیکم که همیشه میرم پیشش کمک های جلوم رو نگاه کرد به اصرار من...گفت یکیش یه کم روغن میده ولی گفت فعلا نمیخواد بری صد و خورده ای بدی و بخری و عوض کنی..اونقدری زیاد نیست...فعلا باهاش برو تا آخر سال...قبل عید بیار دوباره چک کنیم اگه اصرار داشتی اون موقع ببینیم چیه وضعیتش..

حالا میخوام بدونم درست گفته؟ یا یه کمی هم روغن بده خطریه؟

بعد هر چقدر اصرار کردم لنت های عقب رو هم چک کن گفت نمیخواد چرا اینقدر حساسیت به خرج میدی؟؟؟ ماشینت 16 تا کارکرده چند بار لنت جلو عوض کردی؟ گفتم یک بار...( لنت های جلو رو نگاه کرده بود و گفته که نصفه هستن و فعلا نمیخوادعوض کنی ) گفت هر دو سه بار که لنت جلو عوض میکنی یه بار هم لنت عقب رو عوض کن! گفتم تنظیم هم نمیخواد یعنی؟ گفت مگه ترمز دستی خوب نیست؟ گفتم خوبه گفت پس نه!

حالا آدم میمونه اصرار الکی کنه به طرف طرف اعصابش خورد میشه دیگه..میگه خب پولت زیادی کرده بیا عوض کن! ( همین مکانیکم به من چند بار گفته..میگه تو اگه بری مکانیکی های دیگه 1 تومن رو دستت خرج میذارن! ) یا اینه گوش کنه به حرفشون و پیش خودش بگه طرف که از پول بدش نمیاد..حتما راست میگه دیگه.

خاک گیر پلوس ها رو هم چک کرد گفت سالمه...( مال عقب رو نگاه نکرد گفت نمیخواد! )

خلاصه از این آدم هاست که الکی نمیخواد تلکه کنه و پول بگیره....فیلتر بنزین منو عوض کرد 5 تومن بیشتر نگرفت...یعنی آدم میفهمه که حلال خور هست...

ولی از اون ور به من گفت برو لاستیک هات رو نیتروژن بزن اگه میخوای ماشین نرم تر کار کنه...( آخه بهش گفتم ماشین گاز میدم خشک گاز میخوره گاز نرم نیست اومد نشست دور زدیم گفت حساسی! خیلی هم خوبه! ) ولی من رفتم آپاراتی ...بهم گفت داداش من دستگاهش رو دارم ولی نزن!!! الان زمستونه خشک میشه لاستیک ( حالا یعنی چی نمیدونم!!!!!! ) گفت من از پول بدم نمیاد که! ولی میگم نزن!
    اومدم در فروم تالک تیون هم پرسیدم که میگن اصلا نیتروژن نزن کلا! الکیه! بعدا چیزی بشه همه جا ندارن بادش رو تنظیم کنن دردسر میشه و هیچ فرقی هم احساس نمیکنی...

کلا میخوام بگم آدم نمیفهمه مکانیک منصف بالاخره راست میگه نمیگه! اونی که منصف هست به لحاظ مالی به لحاظ فنی هم عالی هست نیست!

خلاصه خسته شدم!

اوایل خیلی شوق و ذوق داشتم که همه جای ماشین رو بدم چک کنم..یه لیست درست کرده بودم از جاهای مختلف ماشین که باید بازدید بشه ولی هر کس میبینه مسخره م میکنه...یکی میگه نمیشه که به پدال گاز و کلاج و ..گریس بزنی یعنی چی گریس؟؟؟؟ اصلا چیزایی که در تاپیک صرفه جویی نوشته میشه موجبات خنده و تمسخر اکثر مکانیک هاست! ولی پیش هر کسی میرم میگن مگه مشکلی داره ماشینت؟؟؟ که چی میخوای چک کنی؟؟؟!!! نمیخواد!( در حالی که میدونم درست نمیگن! مثل اینکه ما بذاریم هر وقت درد اومد سراغمون بریم دکتر و معمولا هیچ کس چک آپ سالیانه انجام نمیده)

باید چه کار کرد؟؟؟؟؟ نمیتونم دوره بیفتم کل تهران رو بگردم ببینم کدوم مکانیک به حرفام گوش میکنه و این مسائل مهمه براش که!!! اگر کسی همچین مکانیکی سراغ داره در پ.خ معرفی کنه که دیگه خسته شدم از بس مسخره م کردن!
    Last edited by Ali_softcenter; 16-01-2015 at 16:24.

2. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام من ماشین پژو پارس دوگانه سوز کارخانه دارم که الان حدودا 75 هزار تا کارکرده است .
    می خوام باهاش برم مسافرت .
    حالا قبلش به نظر شما چه قطعاتی رو که احتمال خرابی دارند (به دلیل اصطکاک و ...) ، عوض کنم ؟
    مثلا وایرها و کلاچ و ... . میشه لطف بفرمایید و راهنمایی کنید ؟

با تشکر.
    سلام
    مهمترین چیزها:
    تسمه تایم کهنه نباشه . باید سالی یک بار تعویض بشه . اگر پاره بشه بالای یک ملیون خسارت میزنه که بستگی به نوع ماشین داره چون سوپاپها کج میشه
    در تاپیک صرفه جوئی توضیح کامل دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لاستیکها سالم باشه و ترک ترک نشده باشه و عاجش خوب باشه
    تنظیم باد لاستیک بستگی به حرارت هوا و آسفالت و میزان بار و مسافر و نوع جاده و خیابون داره
    لنتها بیشتر از یک سانت باشه . اگر کمتر هست یا تعویض بشه یا لنت خوب یدکی ببرید با خودتون
    تسمه کولر و دینام سالم باشه و ترک ترک نباشه و زدگی نداشته باشه
    بهتره همیشه تسمه های یدکی از نوع درجه یک همراتون باشه در یک کیسه سربسته
    شمعها تمیز و تنظیم بشه و اگر خیلی کهنه شده تعویض بشه
    وایرشمعها با اهم متر چک بشه و وایر ضعیف تعویض بشه
    در اون تاپیک توضیح کاملش هست
    لاستیکهای برف پاک کن ها اگر کهنه هست تعویض بشه
    آب پاش و شیشه گرم کن چک بشه
    تمام چراغها تست بشه
    لامپ جلو و عقب یدک ببرید
    فرمان خلاصی نداشته باشه
    اگر هیدرولیکه , جکش و لوله هاش نشتی نداشته باشه و روغنش چک بشه کم نباشه
    آب رادیات چک بشه . اگر کم میکنه , یک گالن یدک ببرید
    روغن و فیلتر روغن تعویض بشه
    بهتره فیلتر خوب و روغن خوب بخرید چون توی جاده ها معمولاً گرانتر و بنجل هست
    روغن ترمز چک بشه
    گردگیر پلوسها اگر پاره هست تعویض بشه
    اگر سر شمعها دوده داره پس ماشین مصرفش زیاده و بهتون ضرر میزنه . باید عیبش برطرف بشه
    یا سنسور اکسیژن کثیفه یا معیوبه یا
    بخاری و کولر تست بشه.
    وسائل لازم برای سفر زمستانه همراتون باشید
    زنجیر چرخ , لباس گرم , دستکش , چتر و غیره چون ممکنه ماشین توی راه خراب بشه
    اگر ماشین گاز میخوره اما شتاب نداره پس دیسک و صفحه هم باید تعویض بشه
    اگر دیسک سالم و اصلی باشه پس میتونید فقط صفحه رو عوض کنید
    ترمز دستی اگر خوب نمیگیره , لنتهای عقب باید چک بشه
    اگر موقع ترمز ماشین به چپ و راست میکشه باید ترمزها چک بشه . سمتِ مخالفِ کشیدن , احتمالاً هواگیری میخواد
    اگر موقع حرکت دذ جاده صاف و بدون باد , ماشین چپ و یا راست میره پس دو چرخ جلو با هم موازی نیست یا چرخهای عقب مشکل داره یا باد لاستیکها یکسان نیست
    اگر ماشین لرزش داره باید چرخها روی کار بالانس بشه وگرنه خیلی از قطعات ماشین به خاطر همین لرزش یه ظاهر ساده صدمه میبینه

چرخهای جلو روی جک چک بشه , اگر لقی داره بلبرینگ خرابه , اگر لق نیست اما صداش زبره پس گیریسکاری میخواد و داره میره برای خرابی بلبرینگها
    اگزوز چک بشه که محکم باشه و بستهاش سالم باشه
    باتری قوی باشه
    بستهای باتری و سرهای سربیِ باتری تمیز و براق و محکم باشه
    بیرونِ رادیاتور و کندنسر کولر تمیز از گل و لای و حشرات باشه
    نصب فیلتر اسفنجی کولر گازی جلوی رادیاتور خیلی مفید هست
    در اون تاپیک توضیحش هست
    فیلتر هوا با هوای فشرده تمیز بشه و اگر کهنه هست تعویض بشه
    قالپاقها از در میاد , یا بردارینش یا با بست تسمه ای ببندینش
    اگر جائی که میرید توفان شن زیاده بهتره جلوی ماشین با گِلِ نرم اسپری بشه تا رنگ ماشین خورده نشه
    استفاده از پلاستیک شفاف برای چراغها هم خیلی مفید هست .
    جلوبندی روی جک چک بشه که لق نباشه .

کمکها روغن زده نباشه
    زاپاس چک بشه , جک و آچار چرخ چک بشه
    اگه تیوبلس هست بهتره یک کیت پنجرگیری تیوبلس بخرید و یک پمپ پائی یا برق . اینها ضروری نیست اما به همراه داشتنش خیلی مفید هست
    بهتره آچارهای لازم برای تعویض تسمه دینام همراهتون باشه

چراغهای جلو تنطیم باشه تا نورش راننده های مقابل رو اذیت نکنه و خطر تصادف بوجود نیاره
    کلید زاپاش بذارید در یک جاکلیدی آهنربائی و بچسبونید زیر ماشین , یک جای مخفی و هیچکسی هم جز خودتون از جاش خبر نداشته باشه
    اگر کلید در ماشین جا موند یا گم شد , خیلی به درد میخوره .
    یک قاشق مربا خوری مایع ظرفشوئی بریزید در مخزن آب شیشه شور

4. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه وقتی دنده عوض میکنم و پا به به صورت نرمال روی پدال گاز هست به صورت غیر طبیعی صدای ماشین میره بالا ! گاز میخوره ! اینم بگم همیشگی نیس! بگیر نگیر داره !
    می تونه از استپر دریچچه گاز و سنسور آر پی ام باشه

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .

برای تست اینکه صفحه کلاچ مشکلی داره یا اینکه اخراشه یا نه من این دو تا کار رو میکنم ، ماشین رو چون تازه گرفتم نمیتونم صددرصد بگم که زیاد کردن دورموتور با شتاب گرفتنش متناسبه یا نه

1- دستی رو تا ته میکشم میزنم دنده چهار و یواش یواش کلاچ رو ول میکنم . ماشین بعد لرزیدن خاموش میشه
    2- دستی رو میکشم و میذارم دنده 1 و دور موتور رو میارم روی 2 و یواش یواش کلاچ رو ول میکنم بازم خاموش میشه

علتی هم که به دیسک و صفحه شک دارم اینه که کلاچ به نظرم بالا ول میکنه به یکی نشون دادم گفت خوبه اگه بیارمش پایین ممکنه دیسک و صفحه اسیب ببینه به یکی دیگه نشون دادم گفت دیسک صفحه ات داره تموم میشه . تقریبا بخوام بگم چهار پنج سانت از کف اتاق و دو سه سانت هم از بالا کلاچ عمل میکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام مکانیکم که همیشه میرم پیشش کمک های جلوم رو نگاه کرد به اصرار من...گفت یکیش یه کم روغن میده ولی گفت فعلا نمیخواد بری صد و خورده ای بدی و بخری و عوض کنی..اونقدری زیاد نیست...فعلا باهاش برو تا آخر سال...قبل عید بیار دوباره چک کنیم اگه اصرار داشتی اون موقع ببینیم چیه وضعیتش..

حالا میخوام بدونم درست گفته؟ یا یه کمی هم روغن بده خطریه؟

بعد هر چقدر اصرار کردم لنت های عقب رو هم چک کن گفت نمیخواد چرا اینقدر حساسیت به خرج میدی؟؟؟ ماشینت 16 تا کارکرده چند بار لنت جلو عوض کردی؟ گفتم یک بار...( لنت های جلو رو نگاه کرده بود و گفته که نصفه هستن و فعلا نمیخوادعوض کنی ) گفت هر دو سه بار که لنت جلو عوض میکنی یه بار هم لنت عقب رو عوض کن! گفتم تنظیم هم نمیخواد یعنی؟ گفت مگه ترمز دستی خوب نیست؟ گفتم خوبه گفت پس نه!

حالا آدم میمونه اصرار الکی کنه به طرف طرف اعصابش خورد میشه دیگه..میگه خب پولت زیادی کرده بیا عوض کن! ( همین مکانیکم به من چند بار گفته..میگه تو اگه بری مکانیکی های دیگه 1 تومن رو دستت خرج میذارن! ) یا اینه گوش کنه به حرفشون و پیش خودش بگه طرف که از پول بدش نمیاد..حتما راست میگه دیگه.

خاک گیر پلوس ها رو هم چک کرد گفت سالمه...( مال عقب رو نگاه نکرد گفت نمیخواد! )

خلاصه از این آدم هاست که الکی نمیخواد تلکه کنه و پول بگیره....فیلتر بنزین منو عوض کرد 5 تومن بیشتر نگرفت...یعنی آدم میفهمه که حلال خور هست...

ولی از اون ور به من گفت برو لاستیک هات رو نیتروژن بزن اگه میخوای ماشین نرم تر کار کنه...( آخه بهش گفتم ماشین گاز میدم خشک گاز میخوره گاز نرم نیست اومد نشست دور زدیم گفت حساسی! خیلی هم خوبه! ) ولی من رفتم آپاراتی ...بهم گفت داداش من دستگاهش رو دارم ولی نزن!!! الان زمستونه خشک میشه لاستیک ( حالا یعنی چی نمیدونم!!!!!! ) گفت من از پول بدم نمیاد که! ولی میگم نزن!
    اومدم در فروم تالک تیون هم پرسیدم که میگن اصلا نیتروژن نزن کلا! الکیه! بعدا چیزی بشه همه جا ندارن بادش رو تنظیم کنن دردسر میشه و هیچ فرقی هم احساس نمیکنی...

کلا میخوام بگم آدم نمیفهمه مکانیک منصف بالاخره راست میگه نمیگه! اونی که منصف هست به لحاظ مالی به لحاظ فنی هم عالی هست نیست!

خلاصه خسته شدم!

اوایل خیلی شوق و ذوق داشتم که همه جای ماشین رو بدم چک کنم..یه لیست درست کرده بودم از جاهای مختلف ماشین که باید بازدید بشه ولی هر کس میبینه مسخره م میکنه...یکی میگه نمیشه که به پدال گاز و کلاج و ..گریس بزنی یعنی چی گریس؟؟؟؟ اصلا چیزایی که در تاپیک صرفه جویی نوشته میشه موجبات خنده و تمسخر اکثر مکانیک هاست! ولی پیش هر کسی میرم میگن مگه مشکلی داره ماشینت؟؟؟ که چی میخوای چک کنی؟؟؟!!! نمیخواد!( در حالی که میدونم درست نمیگن! مثل اینکه ما بذاریم هر وقت درد اومد سراغمون بریم دکتر و معمولا هیچ کس چک آپ سالیانه انجام نمیده)

باید چه کار کرد؟؟؟؟؟ نمیتونم دوره بیفتم کل تهران رو بگردم ببینم کدوم مکانیک به حرفام گوش میکنه و این مسائل مهمه براش که!!! اگر کسی همچین مکانیکی سراغ داره در پ.خ معرفی کنه که دیگه خسته شدم از بس مسخره م کردن!
    حساس بودن بروی سلامت ماشین خیلی خوبه ولی تجربه به من نشون داد با حساسیت بیش از حد کار خراب می شه
    موردی داشتیم که یه کم حس می کرد کولرش بعد از چند سال ضعیف شده اما خیلی خوب بود آخر دستکاری کرد و دیگه تند تند گاز خالی کردن رو داشت یا برای شتاب و تنظیم موتور اینه که همیشه به سلامت ماشین و صداهای ناهنجار اهمیت بدید اما حساس نشید
    گاز نیتروژن هم تاپیک هایی داریم و در تاپیک صرفه جووی در هزینه هم مطلبی هست که ببینید اما نیازی به این کار نیست

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یه 405 دارم 2000 مدل 80
    حالا یه سوال فنی دارم اگه موقع حرکت اول صبح کمی (فقط کمی) ساسات کشیده باشه این برای شمعها مشکل ساز میشه؟
    من حدود یک ماه پیششمعها را عوض کردم و حالا چند روز بود که ماشین ریپ میزد (قبلا برای کثیف شدن کاربرات این مشکل پیش اومده بود) تعمیرکار چک کرد و گفت شمعا باید عوض بشه و خرابه گفتم که مگه خودت یک ماه پیش شمع درجه یک ننداختی روش گفت حتما تو حرکت ساساتت بالا بوده شمع خراب شده و شمعو عوض کرد و فعلا مشکل رفع شده
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    بعدم کار باز کردن باک برای شست و شو را باتری سازها انجام میدن دوستان؟
    تعمیر آمپر بنزین را چطور؟(اگه مشکل از قسمت باک باشه)
    Last edited by ramingsm; 17-01-2015 at 01:49.

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان امروز رفتم نشون تعمیرگاه دادم گفتن شیلنگ V هست واب رادیاتور ازش عبور میکنه بترکه پدرتو درمیاره برا فیلتر بنزین هم گفتن شرکتی خوبه ممنون از اقا محمد عزیز واقا کسری

12. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه 405 دارم 2000 مدل 80
    حالا یه سوال فنی دارم اگه موقع حرکت اول صبح کمی (فقط کمی) ساسات کشیده باشه این برای شمعها مشکل ساز میشه؟
    من حدود یک ماه پیششمعها را عوض کردم و حالا چند روز بود که ماشین ریپ میزد (قبلا برای کثیف شدن کاربرات این مشکل پیش اومده بود) تعمیرکار چک کرد و گفت شمعا باید عوض بشه و خرابه گفتم که مگه خودت یک ماه پیش شمع درجه یک ننداختی روش گفت حتما تو حرکت ساساتت بالا بوده شمع خراب شده و شمعو عوض کرد و فعلا مشکل رفع شده
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    بعدم کار باز کردن باک برای شست و شو را باتری سازها انجام میدن دوستان؟
    تعمیر آمپر بنزین را چطور؟(اگه مشکل از قسمت باک باشه)
    دوست گرامی درود بر شما
    بالا بودن ساسات به معنی ورود سوخت بیشتر به کاربراتور و در صورت طولانی شدن ممکنه به دوده زدن شمع ها برسه که البته این موضوع شمع رو خراب نمی کنه بلکه کثیف میشه احتمال تنظیم نبودن موتور و سوپاپ ها ( فیلر و شم) و بیشتر از اون مشکل تنظیم یا خرابی دلکو می تونه باشه وگرنه بعید می دونم به این شدت باشه
    در هر حال استفاده کمتر از ساسات خیلی بهتره
    باتری ساز ها خیلیاشون تعمیرکار برق هم هستند (برقکار) اما فکر نمی کنم بیشتر مکانیک و تنظیم موتور مجهز این کار رو می کنه
    آیا نیازی شدیدی به شستشو داره باک ماشینتون؟
    چون باک پژو فلزی نیست هرچه کمتر دستکاری بشه بهتره
    حد اقل ممکنه بوی بنزین ازش بلند شه

14. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت safnan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان . پراید 141 من یه مشکل جدید داره. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.
    وقتی درها رو قفل میکنم همه شون قفل میشن ولی وقتی باز میکنم فقط درب شوفر باز میشه و سه تای بقیه بسته میمونن و باید خودم دستی ضامن شون رو بالا بیارم بعد باز کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . پراید 141 من یه مشکل جدید داره. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.
    وقتی درها رو قفل میکنم همه شون قفل میشن ولی وقتی باز میکنم فقط درب شوفر باز میشه و سه تای بقیه بسته میمونن و باید خودم دستی ضامن شون رو بالا بیارم بعد باز کنم.
    دوست من این مورد بر می گرده به سوییچ قفل مرکزی که در درب راننده وجود داره حالا یا تنظیم اون بهم خورده و یا کثیف و خراب شده که نمی تونه فرمان رو به درستی به بقیه درب ها برسونه
    در پروسه قفل شدن درب فشار کمتری روی پمپ درب ها هست و عمل قفل شدن راحت تر صورت می گیره
    همچنین ضعیف بودن باتری و یا مشکل بست باتری تاثیر زیادی در این حالت داره

17. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •