سلام مکانیکم که همیشه میرم پیشش کمک های جلوم رو نگاه کرد به اصرار من...گفت یکیش یه کم روغن میده ولی گفت فعلا نمیخواد بری صد و خورده ای بدی و بخری و عوض کنی..اونقدری زیاد نیست...فعلا باهاش برو تا آخر سال...قبل عید بیار دوباره چک کنیم اگه اصرار داشتی اون موقع ببینیم چیه وضعیتش..
حالا میخوام بدونم درست گفته؟ یا یه کمی هم روغن بده خطریه؟
بعد هر چقدر اصرار کردم لنت های عقب رو هم چک کن گفت نمیخواد چرا اینقدر حساسیت به خرج میدی؟؟؟ ماشینت 16 تا کارکرده چند بار لنت جلو عوض کردی؟ گفتم یک بار...( لنت های جلو رو نگاه کرده بود و گفته که نصفه هستن و فعلا نمیخوادعوض کنی ) گفت هر دو سه بار که لنت جلو عوض میکنی یه بار هم لنت عقب رو عوض کن! گفتم تنظیم هم نمیخواد یعنی؟ گفت مگه ترمز دستی خوب نیست؟ گفتم خوبه گفت پس نه!
حالا آدم میمونه اصرار الکی کنه به طرف طرف اعصابش خورد میشه دیگه..میگه خب پولت زیادی کرده بیا عوض کن! ( همین مکانیکم به من چند بار گفته..میگه تو اگه بری مکانیکی های دیگه 1 تومن رو دستت خرج میذارن! ) یا اینه گوش کنه به حرفشون و پیش خودش بگه طرف که از پول بدش نمیاد..حتما راست میگه دیگه.
خاک گیر پلوس ها رو هم چک کرد گفت سالمه...( مال عقب رو نگاه نکرد گفت نمیخواد! )
خلاصه از این آدم هاست که الکی نمیخواد تلکه کنه و پول بگیره....فیلتر بنزین منو عوض کرد 5 تومن بیشتر نگرفت...یعنی آدم میفهمه که حلال خور هست...
ولی از اون ور به من گفت برو لاستیک هات رو نیتروژن بزن اگه میخوای ماشین نرم تر کار کنه...( آخه بهش گفتم ماشین گاز میدم خشک گاز میخوره گاز نرم نیست اومد نشست دور زدیم گفت حساسی! خیلی هم خوبه! ) ولی من رفتم آپاراتی ...بهم گفت داداش من دستگاهش رو دارم ولی نزن!!! الان زمستونه خشک میشه لاستیک ( حالا یعنی چی نمیدونم!!!!!! ) گفت من از پول بدم نمیاد که! ولی میگم نزن!
اومدم در فروم تالک تیون هم پرسیدم که میگن اصلا نیتروژن نزن کلا! الکیه! بعدا چیزی بشه همه جا ندارن بادش رو تنظیم کنن دردسر میشه و هیچ فرقی هم احساس نمیکنی...
کلا میخوام بگم آدم نمیفهمه مکانیک منصف بالاخره راست میگه نمیگه! اونی که منصف هست به لحاظ مالی به لحاظ فنی هم عالی هست نیست!
خلاصه خسته شدم!
اوایل خیلی شوق و ذوق داشتم که همه جای ماشین رو بدم چک کنم..یه لیست درست کرده بودم از جاهای مختلف ماشین که باید بازدید بشه ولی هر کس میبینه مسخره م میکنه...یکی میگه نمیشه که به پدال گاز و کلاج و ..گریس بزنی یعنی چی گریس؟؟؟؟ اصلا چیزایی که در تاپیک صرفه جویی نوشته میشه موجبات خنده و تمسخر اکثر مکانیک هاست! ولی پیش هر کسی میرم میگن مگه مشکلی داره ماشینت؟؟؟ که چی میخوای چک کنی؟؟؟!!! نمیخواد!( در حالی که میدونم درست نمیگن! مثل اینکه ما بذاریم هر وقت درد اومد سراغمون بریم دکتر و معمولا هیچ کس چک آپ سالیانه انجام نمیده)
باید چه کار کرد؟؟؟؟؟ نمیتونم دوره بیفتم کل تهران رو بگردم ببینم کدوم مکانیک به حرفام گوش میکنه و این مسائل مهمه براش که!!! اگر کسی همچین مکانیکی سراغ داره در پ.خ معرفی کنه که دیگه خسته شدم از بس مسخره م کردن!