تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 1081 اولاول ... 101501551591597598599600601602603604605611651701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من آز آنتی ویروس کاسپرسکی 2009 فکر کنم باید ورژن 8 باشه استفاده میکنم زیاد کار باهاش را بلد نیستم میخواستم بدونم که وقتی آنتی ویروس کاسپرسکی ویروس را شناسایی میکنه کدام قسمت باید برم یا روی چه نوشتی باید کلیک کنم تا ویروسها را از بین ببره؟
    آیا کاسپرسکی آنتی ویروس خوبی هستش یا نه میتونه ویروسها را خوب شناسایی کنه و از بین ببره اگه شما آنتی ویروس بهتریی میشناسید معرفی کنید؟خیلی خیلی ممنونم
    میتونید مطابق توضیحات زیر کاسپر رو در حالت اتوماتیک قرار بدید تا خودش همه کارها رو انجام بده :

settings رو بزنید و در بخش protection، قسمت هایSelect action automatically
    و Do not delete suspicious objects رو تیک دار و پنجره ها رو اوکی کنید. در این حالت کاسپر موقع شناسایی مخرب ها خودش واکنش مناسب رو نشون میده.

البته ممکنه یک : بعضی فایل های سالم ( مثل کرک برنامه ها ) رو به اشتباه پاک کنه که میشه اونها رو برگردوند و به لیست سفید اضافه کرد.

دو : به بعضی برنامه های سالم اجازه فعالیت نده که میشه به قسمت Trusted برنامه ها و لیست سفید اضافشون کرد.

سه : جلوی باز شدن یعضی از سایت ها رو بگیره که اونها رو هم میشه به لیست سفید اضافه کرد.

در هر مورد به مشکل برخوردید سوال کنید تا شیوه اش گفته بشه.

بله در زمینه ای که گفتید بسیار خوب عمل میکنه و نیازی نیست به آنتی ویروس دیگه ای فکر کنید. اطلاعات بیشتر رو هم از تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها دریافت کنید.

ممنون مشکل همون trusted بود که حل شدو اما چرا اینجور شد؟ من قبلا 2009 داشتم با فایرفاکس مشکلی نداشت
    الان هم مشکل نداره و برای من خودش در Trusted قرارش داده. ممکنه اشتباها تنظیماتش رو به هم زده بوده باشید.
    Last edited by omid-p30; 25-10-2009 at 19:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام ببخشید بازم مزاحم شدم
    میخواستم بدونم آپدیت کاسپرسکی رو چه جوری میشه بدست آورد من با دیال آپ میام اینترنت سرعت اینترنت پایینه اگه بخوام آپدیت کنم خیلی وقت میبره میخواستم بدونم میشه برم کافی نت و از اونجا آنتی ویروس را آپدیت کنم و داخل کول دیسک بریزم و بیارم آنتقال بدم؟
    2-بعد برای آپدیت هتمن باید ورژن 8 رو روی کامپیوتر کافی نت نصب باشه بعد آپدیت کنم یا نه هر ورژنی باشه اشکال نداره چون کاسپرسکی من ورژن 8 هست گفتم؟
    3-آپدیت آنتی ویروس داخل چه پوشه ای و کدام قسمت میره که من آنتی ویروس را آپدیت کردم برم داخل اون پوشه آپدیت را کپی کنم و بریزم داخل سیستمم خودم؟مرسی

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ببخشید بازم مزاحم شدم
    میخواستم بدونم آپدیت کاسپرسکی رو چه جوری میشه بدست آورد من با دیال آپ میام اینترنت سرعت اینترنت پایینه اگه بخوام آپدیت کنم خیلی وقت میبره میخواستم بدونم میشه برم کافی نت و از اونجا آنتی ویروس را آپدیت کنم و داخل کول دیسک بریزم و بیارم آنتقال بدم؟
    2-بعد برای آپدیت هتمن باید ورژن 8 رو روی کامپیوتر کافی نت نصب باشه بعد آپدیت کنم یا نه هر ورژنی باشه اشکال نداره چون کاسپرسکی من ورژن 8 هست گفتم؟
    3-آپدیت آنتی ویروس داخل چه پوشه ای و کدام قسمت میره که من آنتی ویروس را آپدیت کردم برم داخل اون پوشه آپدیت را کپی کنم و بریزم داخل سیستمم خودم؟مرسی
    1. از این لینک آپدیت ها رو دانلود کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2. به این ترتیب نیازی به نصب کاسپر در کافی نت نیست، با این حال برای اطلاع، بله آپدیت های ورژن های مختلف به هم نمیخورند.

3.
    کد:

4. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از سايت زير ميتونيد استفاده كنيد.نسخه 2010 ورژن 9.0.463 ميباشه و آنتي ويروس كاسپر ميباشه:

کد:
    بله ، خودم هم متوجه هستم که از اینجا میشه دانلود کرد .. لینک ها مستقیم نیستن و قطع و وصل میشن ف من می خواستم اگه میشه یکی دانلود کنه و دوباره آپلود کنه ..... عجیبه که شماره روش گرفتن سریال رو توضیح دادید ولی لینک دانلود براش نگذاشتید

اگه نباشه جاش خالی می مونه panteaaa55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

سلام

کی میدونه این پیغام چیه و چجوری می تونم از دستش خلاص بشم .

ممنون میشم کمکم کنید .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    آقا اینترنت سکیوریتی را پاک کردم و از سایتش فقط آنتی ویروس را دانلود کردم ولی بعد از اینستال کردن جلوی خط اینترنت را میگیرد یعنی حتا اگر غیر فعال کنم و یا حتا exit هم کنم باز هم جلوی اینترنت را میگیرد و باید حتما پاکش کنم تا اینترنت کار کنه و از ویندور xp استفاده میکنم
    لطفا راهنمائی کنید چگونه این مشکل را حل کنم
    خداحافظ
    Last edited by jojonice; 26-10-2009 at 13:19.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان من میخوام kis 2010 رو نصب کنم اما واسه اپدیت اولیه که خیلی سنگین هم هست امکانش با دایال اپ واسم مقدور نیست..جایی هست که این اپدیت اولیه رو ازش دانلود کنم و بعد روی سیستم بریزم؟...البته اگه حجم اپدیت اولیه رو هم بفرمایید ممنون میشم..
    Last edited by capitan black; 26-10-2009 at 13:11.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

کی میدونه این پیغام چیه و چجوری می تونم از دستش خلاص بشم .

ممنون میشم کمکم کنید .

ظاهرا شما وارد سايتي شده ايد كه اين سايت حاوي برنامه مشكوكي ميباشه كه توسط كاسپر جلوي دسترسي آن گرفته شده.

10. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من میخوام kis 2010 رو نصب کنم اما واسه اپدیت اولیه که خیلی سنگین هم هست امکانش با دایال اپ واسم مقدور نیست..جایی هست که این اپدیت اولیه رو ازش دانلود کنم و بعد روی سیستم بریزم؟...البته اگه حجم اپدیت اولیه رو هم بفرمایید ممنون میشم..
    حجم آپديت اوليه براي نسخه 9.0.736 چيزي در حدود 9.5 مگ ميباشه كه با Dial up هم ميتونيد آپديت كنيد.به سايت ---------.com هر چند وقت سري بزنيد معمولا آپديتهاي آنتي ويروسها را قرار ميدن.منهم اگر لينكي پيدا كردم حتما خدمت شما قرار ميدم.

12. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    آقا اینترنت سکیوریتی را پاک کردم و از سایتش فقط آنتی ویروس را دانلود کردم ولی بعد از اینستال کردن جلوی خط اینترنت را میگیرد یعنی حتا اگر غیر فعال کنم و یا حتا exit هم کنم باز هم جلوی اینترنت را میگیرد و باید حتما پاکش کنم تا اینترنت کار کنه و از ویندور xp استفاده میکنم
    لطفا راهنمائی کنید چگونه این مشکل را حل کنم
    خداحافظ
    لطفا راهنمائی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •