شما يعني آفيس 2010 - 64 بيتي رو روي ويندوز 32 بيتي نصي كردي؟
شما يعني آفيس 2010 - 64 بيتي رو روي ويندوز 32 بيتي نصي كردي؟
من نمیدونستم 64 بیتی هست !
برنامه های 64 بیت که روی 32 بیت نصب نمیشن!!!
ویندوزت چی بود مال کدوم شرکت.؟
از ظاهرش معلومه از این ویندوز های دست کاری شدست...
بله خودمم میدونم ویندوز دستکاری شدست ! یعنی توی ویندوز های اصل (دستکاری نشده) اصلاً نصب نمیشه ؟ میشه بگین از کدوم شرکت ویندوز اورجینال بگیرم (پیغام خصوصی) ؟ راستی از کجا میشه فهمید که یه برنامه 64 بیتی هست یا 32 بیتی ؟
من دوتا ویندوز xp روی کامپیوترم نصب کرده بودم و یکی از اونها رو پاک کردم ولی حالا وقتی کامپیوترم را روشن میکنم اون قسمتی که میخوام یکی از دو ویندوز را انتخاب کنم هنوز پاک نشده حالا چجوری میتونم اون را پاک کنم؟؟؟![]()
سلام
این مشکل چند باری مطرح شده .
برای رفع این مشکل برو تو Run بنویس msconfig .
در سربرگ BOOT.INI روی گزینه Check All Boot Path کلیک کن.
در آخر پنجره رو OK کن.
سپس سیستم رو Restart کن.
موفق باشید![]()
کسی جواب سوال دوم من نداد ؟
2.چرا language bar من پرید چه جوری میشه برش گردوند ؟ حتی توی قسمت toolbar هم گزینش نیست !!!!:
![]()
راستی یه سوال دیگه این که چرا کپی کردن و انتقال فایل ها توی ویندوزم انقدر طول میکشه و بعضی وقتا با error مواجه میشه حتی فایل های سبک هم خیلی طول میکشه ! مشکل از Hard هست ؟
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوال بعدیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کجا میخوای کی کنی؟
از سی دی یا از فلش یا از ...
از DVD که خیلی مشکل داره (فکر کنم DVD رامم خراب باشه ! راستی اگه DVD رام مشکل داشته باشه توی کپی کردن Error میده ؟ با 2 - 3 تا DVD امتحان کردم ! خیلی هم دیر بالا میان DVD ها ) از روی هارد خودم هم حتی یه فایل کم حجم بعضی وقتا خیلی طل میکشه (حتی هنگ میکنه !!!!) فکر کنم از پایین بودن قطعات سخت افزاریم هم باشه ( چون خیلی قدیمیه !
)
سلام دوستان جان.من ازورژن xpsp3کریستال استفاده میکنم.هنگام بالا آمدن طول میکشه.ولی موقع خاموش شدن خوبه.فکرمیکنید مشکل ازکجاست.هاردمن500 گیگه(maxtor)سی پی یو هم دوهسته ای amdهست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)