یه دوربین خوب (نه خیلی خیلی خوب) با عکسبرداری عالی در شب و شیک چی معرفی می کنید.
به قیمت باشه .یعنی افتش رو کرده باشه.
یه دوربین خوب (نه خیلی خیلی خوب) با عکسبرداری عالی در شب و شیک چی معرفی می کنید.
به قیمت باشه .یعنی افتش رو کرده باشه.
SX200 دوربین خیلی خوبیه. فقط مشکلش اینه که در حال فیلمبرداری زوم نمی کنه و همیشه وقتی روشنه باید فلاشش بالا باشه حتی اگه لازمش نداشته باشید
چقدر می خواید هزینه کنید ؟
Panasonic TZ7 هم انتخاب خوبیه که یکم گرون تره ولی اون دو تا مشکل رو نداره ولی تنظیمات دستیش کامل نیست
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
تا چه قیمتی ؟
Canon G11 هم خیلی به قیمت می ارزه ولی ۵۰۰ هزار تومان هست
تو شب هم عالیه
زوم بالا می خواید ؟ تنظیمات دستی ؟ فیلمبرداری HD ؟
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی نویز بیشتری داره؟؟البته 550D از لحاظ فیلمبرداری خیلی بهتره اما از لحاظ کیفیت عکس
تفاوت چندانی ندارند شاید 550D نویز بیشتری هم داشته باشد
اخه 550D سه مگا پیکسل بیشتره..
مگه لنزهای خودشون بده؟
با سلام :
پاناسونیک تو شهرستان قیمت lx3 رو ( مشکی ) 495 زده شاید هم یه کمی تخفیف بده
دوستان میخام کمکم کنید تو خرید یکی از اینا
lx3
s90 (؟)
g11 (530
200exr(440
خودم نظرم روی پاناسونیکه چون هم سنسور بزرگی داره و هم لنزش وایدتره و هم دیافراگم تو بازترین حالت 2 هستش ( در مقابل 2.8 مدلای دیگه ) البته s90 هم 2 هستش ولی در عوض سنسورش کوچیکه
دلایلی که منو دودل میکنه
1- زومش کمه آیا با زوم 2.5 بعدا خیلی مشکل پیدا میکنم ؟
2- تو اکثر ریویوها سافت بودن تصاویر یکی از ایرادهای اون بوده اساتید نظری ندارن ؟
3- از سیستم لرزش گیرش مطمئن نیستم اوناییکه دارنش لطفا کمک کنن ودر ضمن آیا صداش دالبی هستش و در ضمن زوم حین فیلم برداری داره یا نه ؟
4- من تو ریویوها نویز اون رو کمی بیشتر از g11 و حتی s90 دیدم شاید اشتباه کردم .
5- از کیفیت فیلمبرداری hd اون اطلاعی ندارم اینترنتم 20 مگ بیشتر نمونده دارم isp عوض میکنم نتونستم دانلود کنم . در ضمن مثل اینکه خروجی hdmi واسه پخش روی hdtv نداره .
6- چرا دیجی کالا بهش نمره 8.25 داده ؟
7- در ضمن نوشته چشمی نداره سوال مبتدیانه هست ولی یعنی جه ؟ منظور از چشمی الترونیک چیه و چشمی اپتیکال چیه
به نظرتون اگه تا 470 تخفیف بگیرم ارزششو داره بگیرمش یا نه ؟لطفا کمکم کنید . ضمنا از تمام دوستانیکه قبلا کمکم کردن تشکر میکنم چون اینترنتم در حال اتمامه نتونستم جداگانه دگمه تشکر بزنم .
Last edited by dada_zebel; 26-06-2010 at 14:32.
سلام
دکمه تشکر چون با AJAX نوشته شده تقریبا هیچ پهنای باندی مصرف نمی کنه (بسیار ناچیز) با خیال راحت تشکر کن
من در مورد این دوربین زیاد اطلاع ندارم ولی Trusted Reviews که خیلی نمره بالایی بهش داده !
اینم امتیاز G11 که البته ۱ سال بعد بررسی شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تنها چیزایی هست که می دونم و شاید کمکتون کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۱.زوم ۲.۵ کمه و اگه زوم بیشتر باشه راحت تر می تونید کادرتون رو تنظیم کنید و احتمالا یکم دچار مشکل می شید
2.اجتمالا پردازندش برای کم کردن نویز تصاویر رو یکم سافت می کنه ولی شاید با عکس های RAW همچین مشکلی نداشته باشهخوبه اونم یک بررسی بکنید
۵.فیلمبرداری HD هم نداره
۶.زیاد به امتیاز های اونا توجه نکنید
7.چشمی اپتیکال یعنی نوری .یک دریچه بالای لنز که از توش کادررو ببینی و البته SLR ها هم نوری حساب میشن ولی با آینه نور رو از توی لنز نشون میدن. ولی چشمی الکترونیک یک ال سی دی کوچیک هست
موفق باشید![]()
دوست عزیز ممنون از پاسخ سریعت
تنظیمات دستی نمیخواد
فیلمبرداری HD داشته باشه که خیلی عالیه
یه نکته مهم لرزش گیر یا به عبارت بهتر عکسی که توی حرکت میگیری شفاف بیفته نه اینکه کش بیاد.
راستش قیمت حدود 300 مد نظرم بود
اما اگه بتونین هم تو حدود 300 و هم حدود 500 معرفی کنین ممنون میشم تا تصمیم بگیرم.
Last edited by تپل; 26-06-2010 at 15:54.
سلام
HX1 سونی از هر جا تهیه کنی ،یعنی چه از نمایندگی رسمی بازرگان ایران و یا گارانتی متفرقه ، ژاپنی است . این دوربین خاص است که ژاپنی اون را با گارانتی متفرقه و قیمت حدود 100 هزار تومان ارزانتر میشه تهیه کنی .
چون می خوای بالاتر تهیه کنی و کیفیت فیلم برداری هم برات مهمه و می خوای پز بدی باهاشهمون hx1 را بخر .
اما اگه من بخوام بهت پیشنهاد بکنم میگم به sx20 هم فکر کن . اما میدونم که پسند نمی کنی![]()
دلایل : دوستات میزنند تو سرت بابت :1- پاناروما ! 2- باطری فول لیتیوم (البته مزیتی شاید حساب نشه نسبت به باطری قلمی خور sx20 )
3- فیلم برداری فول اچ دی .
بچه ها یه دوربین با کلاس به دوستمون معرفی کنند .![]()
ازتون خیلی ممنونم
ولی بهتره یه نگاهی بکنید چون در مشخصات فیلمبرداری hd وجود داره ( 1280 در 720 )
این لینکهای شما رو هم دیدم با کمال تعجب با اینکه نویز g11 به طور کاملا واضح در ایزوهای بالای 400 از lx3 کمتره ولی به lx3 نمره بیشتری داده به نظرتون چرا اینطوریه ؟
در ضمن شما پیشنهادتون چیه ؟
میخواستم دل به دریا بزنم برم یه دونه 500d با لنز 18-200 بخرم ( حوالی یه تومان ) ولی فعلا اون همه پولو ندارم![]()
خانمم میگه طوری باشه که فیلمبرداریش هم کمی خوب باشه تا بهتر بتونیم ازش بهره ببریم
قبلا به fz35 که دوربین خود شما هم هست فکر کرده بودم ولی دو تا موضوع تو پستا خوندم
1- مثل اینکه نمیشه در فرمت raw ادیت آنچنان دست بازتری رو تصاویر انجام داد
2- تو لینک زیر به نظر میرسه نویز sx20 از fz35 کمتره ولی تو بعضی سایتها هم برعکسه واقعا گیج کننده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خیلی ببخشید. درسته .فیلمبرداری HD داره .اشتباه از من بودولی ظاهرا تو این رزولوشن با 24fps فیلمبرداری می کنه که ممکنه فیلم به اون روونی نشه .باید تست کنید
در مورد ریویوو همونطور که گفتم LX3 رو یک سال قبل بررسی کردند و احتمالا در مقایسه با دوربین هایی مثل G10 این نمره رو دادند. ولی به هر حال نویز هر دو از امثال FZ35 کمتره
در مورد FZ35 :
۱.نسبت به JPG ؟ کیفیت RAW این دوربین به نسبت JPG کاملا محسوسه.من با Adobe Lightroom باهاش کار کردم و خیلی خوب بوده.ولی نمی دوتونم با RAW دوربین های دیگه مقایسه کنم ... ولی به هر حال همیشه RAW + JPEG عکس می گیرم
۲.منم واقعا گیج شده بودم .این دوربین نویز داره و اوایل هم کمی ازش دلگیر بودم ولی شاید زیاد با SX20 تفاوتی تو این زمینه نداشته باشه .ولی به نظر من RAW ارزششو داره.البته بازم مطمئن نیستم.شاید نویز SX20 کمتر باشهولی اگه تو همون لینکی که دادید دقت کنید SX20 ظاهرا نویز کمتری داره ولی جزئیات بیشتری توی عکس نشون نمیده. مثل اینه که پردازنده دوربین نویز رو حذف کرده باشه
۳.SX20 لنزش کمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره که لبه های سوژه ها رو کمی آبی کرده ولی FZ35 تو این زمینه خیلی بهتره.برای همین من FZ35 رو ترجیح می دم
موفق باشید![]()
Last edited by rostamiani; 26-06-2010 at 19:58.
کلا lx3 و g11 در مقابل fz35 دو دو رنج متاوت هستند
شما باید بر طبق نیازهایتان یا کامپکت انتخاب کنید یا slrlike
اما اگر خواهان فیلمبرداری هستید fz35 برای شما بهتر هست
و عکاسی با LX3 یا G11 بهتر خواهد بود
در مورد کیفیت lx3 باید بگم بی نظیر هست
من عکسهای این دوربین رو دیدم و واقعا لذت بردم
فیلمبرداری هم در حد معقول دارد
در مورد ایزوی بالا یه مساله ای هست و اینه که شما در دوربینهای DSLR هم به ندرت از ایزوی بالای 1600
استفاده میکنید چون در ایزوی بالاتر کیفیت به شدت افت میکنه
خودم که سعی میکنم ایزو رو در حد امکان تا 400 بیشتر بالا نبرم
حال دوربینهای کامپکت که حای خود دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)