تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 601 از 1219 اولاول ... 1015015515915975985996006016026036046056116517011101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

تو چقدر سخت ميگيري!!!البته ممكنه كپي خور بعضي بازيهارو اجرا نكنه!!!مثلا همين كمبتي كه جديد مياد شايد اجرا نشه!!!يا بازيهاي جديد!!!اما بالاخره بعد از مدتي اونا هم اجرا ميشن---
    يه پيشنهاد هم واست دارم!!!مگه تو عيد چند تا بازيرو ميتوني تا آخر بري؟؟؟فوقش 5 تا!!!حالا كه تازه كنسول خريدي فعلا بازيهايي كه دوست داري بگير و بازي كن وقتي ديگه پول نداشتي بازي بخري و هوسه بازيهاي ديگرو كردي اون موقع خواستي كپي خور كن-----------پس فعلا از اورجينال بازي كردن حال كن!!!!!اين نظر من بود------------

2. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفتم که نظر شخصیه قرار نیست چیزی رو به کسی تحمیل کنیم .... شما خودت رو داری می بینی مشکلی نداری من تو مغازه دیدم افراد زیادی که به مشکل خوردن ، در ضمن من بازی هایی منظورم بود که 3.56 می خوان دد اسپیس دو 3.56 نمی خواد ، حالا اون بحث دستکاری eboot اصلا مهم نیست چون بالاخره بازی رو هر دو اجرا می شه و یه بارم که eboot دستکاری بشه برای همیشه راحت اجرا می شه ، در مورد اون بحث فریم ور که می گید کاستوم 3.55 ، اون 3.55 واقعی نیست بلکه اینجوری نوشته شده رو 3.41 با دانگل یک اسپوف می زنن می شه 3.55 ولی مطمئنا اینا با هم فرق می کنن !!! ، به عنوان مثال 3.55 واقعی توانایی پخش فیلم های بلو ری تری دی رو داره ولی شما رو 3.55 کاستوم نمی تونید یه فیلم بلوری تری دی رو اجرا کنید البته این مورد که گفتم خیلی مهم نیست چون به هر حال رو 3.41 دانگلی هم نمی شه فیلم بلو ری تری دی اجرا کرد !!! در هر صورت هر کی نظری داره ، اونم که می گید رایگانه بله اگه خودتون انجام بدید رایگان ، فعلا که تو توپخونه مغازه داران با انصاف 40 هزار تومن می گیرن برای ریختن کاستوم فریم ور در حالی که دانگل رو بیست تومن می فروشن !!! ، اون دانگلم اگه دستی خودتون بسازی خوب پاتون خیلی کمتر در می آد تا برید بخرید !

هر کی یه جور راحته من بشخصه با دانگل راحت ترم الانم اگه بخوام برم رو کاستوم باید کلی از eboot هامو عوض کنم !
    دوست من 3.55 kmeaw دقیقاً خود 3.55 واقعی هست که فقط پچش می کنن تا کاستوم بشه. نحوه ساختنش هم اگه ببینید متوجه میشید اصلی هست. براس ساختن 3.55 cfw شما باید پچ kmeaw که حدود 45MB هست رو دانلود کنی بعد با یک برنامه مثل bsdiff با فیرم ویر اصلی 3.55 sony ادغامش کنی که نتیجش میشه CFW kmeae.
    اون مشکلاتی هم که میگید تو مغازه دیدید رو اگه بگید ممنون میشم.

دوستان من با دسته ps3 راحت نیستم و من دسته xbox 360 سیمدار اصل دارم اما 10 بار امتحان کردم ps3 نشناخت و شنیدم که کلا بهش نمی خوره
    اما میگن دسته pc به ps3 می خوره من می خوام یکی از این مدل های لاجیتک رو بگیرم اما بازم شنیدم دسته باید حتما سیم دار باشه
    می خواستم بدونم دسته بی سیم باهاش کار نمیکنه؟؟
    اگه سیم دار بگیرم همه دکمه هاش توی بازی ها درست کار می کنه یا ممکن بعضی هاش کار نکنه؟
    جون p30world جواب بدین ... ممنون
    من با ماوس بیسیم تونستم با PS3 کار کنم تو منو ش، دسته رو تست نکردم.ولی یک دسته داشتم قبلاً که زدم به PS3 و شناخت همه چیشو فقط جای 3 تا از دکمه هاش جا به جا هست

4. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دوست من 3.55 kmeaw دقیقاً خود 3.55 واقعی هست که فقط پچش می کنن تا کاستوم بشه. نحوه ساختنش هم اگه ببینید متوجه میشید اصلی هست. براس ساختن 3.55 cfw شما باید پچ kmeaw که حدود 45MB هست رو دانلود کنی بعد با یک برنامه مثل bsdiff با فیرم ویر اصلی 3.55 sony ادغامش کنی که نتیجش میشه CFW kmeae.
    اون مشکلاتی هم که میگید تو مغازه دیدید رو اگه بگید ممنون میشم.
    دوست عزیز بازم شما دارید فریم ور اصلی رو دستکاری می کنید و بعد از اون بازم فریم ور اصلی رو به نوعی ندارید ولی با دانگل شما هیچ تغییری تو فریم ور اصلی نمی دید! در ضمن من نمی دونستم که kmeaw حالت پچ داره !! چون تا حالا نصب نکردم دنبالشم نبودم ببینم چجوری فکر می کردم کلا مستقله ولی فیلم تری دی رو ما رو دستگاه یکی تست کردیم پخش نکرد و دیتا شناخت !

در موود مشکلاتم یکی از عمده مشکلات یوزر ها این بود که بعد از مدتی دیگه بازی های کپی اجرا نمی شدن ! عدم اجرای دیسک های فیلم ، عدم شناسایی کنترلر و ...

بعدشم با هم دعوا نداریم که شما حال کردی کاستوم زدی خدا رو شکر باهاش مشکلی هم نداری من با دانگل حال می کنم به نظرم بهتره ، گرچه من کلا با اون پلی استیشن سه کپی خورم زیاد بازی نمی کنم ، چون بیشتر آنلاین بازی می کنم معمولا با اون یکی پلی سم که کپی خور نیست بازی می کنم ...

6. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

آره منم تست كردم دسته پي سي هر مدلي باشه كار ميكنه تو كنسول!!!فقط شوك فعال نيست---

8. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز بازم شما دارید فریم ور اصلی رو دستکاری می کنید و بعد از اون بازم فریم ور اصلی رو به نوعی ندارید ولی با دانگل شما هیچ تغییری تو فریم ور اصلی نمی دید! در ضمن من نمی دونستم که kmeaw حالت پچ داره !! چون تا حالا نصب نکردم دنبالشم نبودم ببینم چجوری فکر می کردم کلا مستقله ولی فیلم تری دی رو ما رو دستگاه یکی تست کردیم پخش نکرد و دیتا شناخت !

در موود مشکلاتم یکی از عمده مشکلات یوزر ها این بود که بعد از مدتی دیگه بازی های کپی اجرا نمی شدن ! عدم اجرای دیسک های فیلم ، عدم شناسایی کنترلر و ...

بعدشم با هم دعوا نداریم که شما حال کردی کاستوم زدی خدا رو شکر باهاش مشکلی هم نداری من با دانگل حال می کنم به نظرم بهتره ، گرچه من کلا با اون پلی استیشن سه کپی خورم زیاد بازی نمی کنم ، چون بیشتر آنلاین بازی می کنم معمولا با اون یکی پلی سم که کپی خور نیست بازی می کنم ...
    منم با کسی دعوا ندارم دوست عزیز
    ولی شما خودت هم میدونی و قبول داری که چیزی که بهتره، بهتره.
    تنها مشکل CFW اینه که فیلم رو دیگه نمیشناسه که اونم حل شده الان.
    اما اینکه بعد از یک مدتی دیگه اجرا نمیکنه و دسته از کار میفته احتمالاً واسه CFW هایی بوده که اوایل اومده بود. kmeaw بازم میگم هیچ و دقیقاً هیچ مشکلی نداره. منم مثل شما که تاحالا با CFW کار نکردی با دانگل کار نکردم ولی اطلاعات اشتباه هم ندارم راجع بهش .

علاوه بر این همه CFW ها تقریباً پچی هستند و البته نسخه پچ شده هم واسه دانلود تو اینترنت وجود داره که چون ما اینجا اینترنتمون سرعتش با سال نوری سنجیده میشه در نتیجه بهتر یک OFW خود سونی رو داشته باشیم و فقط patch کاستوم هایی که جدید میاد رو با حجم خیلی کمتر دانلود کنیم و CFW بسازیم.

و در نهایت من هدفم این هست که مزیت های دانگل نسبت به CFW و برعکس رو بدونیم و بتونیم نهایت استفاده رو از PS3 ببریم . منظور من به هیچ وجه تحمیل عقایدم نیست ،چون برای همه حرفام دلیل دارم. موفق باشید

10. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

اقا خیلی ممنون بابت راهنمایی
    حالا واسه واسه اینکه درست استفاده بشه از لنز چه کاری مثلا باید انجام داد؟
    بعد نکته دیگه که میخواستم از شما بپرسم اینه که این طبیعیه تو بعضی از جاهای بازی که پردازش سنگین میشه, دچار افت فریم میشیم؟ (این قضیه رو pc کاملا طبیعی بود ولی ps3 رو نمیدونم!)
    به کنسول به چشم یک Media Player نگاه نکنین؛ این دستگاه - به نظر من - برای بازی کردنه نه فیلم دیدن و موزیک گوش دادن.. همینها باعث اصطهلاک لنز و کلاً دستگاه میشه..
    در مورد افت فریم روی کنسول ایراد نرم افزاری هست نه سخت افزاری.. اما در PC هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری ( قدرتمند نبودن سیستم و ... ) بنابراین در کنسولها این بستگی به سازنده بازی و تجربه برنامه نویسی سازندهاش داره تا بازی رو خوب کد نویسی کنند تا افت فریم رو شاهد نباشیم..
    موفق باشید

12. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام .
    یه سوال از اساتید محترم اونم این که دیسک بازی رو بهتره موقع خاموش کردن کنسول دربیاریم یا بمونه تو خودش؟
    خیلی ممنون بابت راهنمایی
    سلام
    فرقی نمیکنه دیسک رو خارج کنی یا بذاری داخل بمونه ... هیچ ضرری نداره برای کنسول.
    در مورد دوام لنز هم باید بگم هر چیزی عمری داره؛ اما اگر درست استفاده بشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد .. لنز PS2 من بعد از 10 سال داره مثل ساعت کار میکنه..
    موفق باشید
    من اینو از یکی شنیدم که میگفت اگه دربیاری بهتره چون گرمای دیسک باعث ضعیف شدن لنز میشه.
    من امروز ظهر کیل زون سه رو آنلاین بازی کردم مشکلی نداشتم ، این کیل زون سه آنلاینش خیلی نامردیه و محیطشم خیلی کوچیکه : ( فاز نمی ده آنلاین دوش با حال تر بود ....
    آقا جاوید دیدم آنلاین یودین منم آنلاین زدم!
    این کیلزون رو منم بازی کردم به منم اصلا حال نداد خدایی! مپاش واقعا کوچیکن.
    دوباره برگشتم سره Modern Warfare 2 بازی کردن!!
    فعلا هم دارم با اون صفا میکنم!
    فقط دیشب پینگم بدجور بالا بود! مگه میشد بازی کرد؟ ولی با همون حال با اینکه اسنایپر بودم تو UnderPass اول گروهم شدم

14. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

من اینو از یکی شنیدم که میگفت اگه دربیاری بهتره چون گرمای دیسک باعث ضعیف شدن لنز میشه.

آقا جاوید دیدم آنلاین یودین منم آنلاین زدم!
    این کیلزون رو منم بازی کردم به منم اصلا حال نداد خدایی! مپاش واقعا کوچیکن.
    دوباره برگشتم سره Modern Warfare 2 بازی کردن!!
    فعلا هم دارم با اون صفا میکنم!
    فقط دیشب پینگم بدجور بالا بود! مگه میشد بازی کرد؟ ولی با همون حال با اینکه اسنایپر بودم تو UnderPass اول گروهم شدم
    بهتره منم فعلا مگ بازی کنم تا سکوم 4 بیاد : دی تازه من الکی خوشحال پول دو تا مپم دادم دو تا مپ جدید خریدم برای کیل زون سه ولی چون انگاری ملت زیاد نخریدن اون مپ رو هنوز چشمم به جمال اون روشن نشده ببینم چقدره وسعتش !

منم با کسی دعوا ندارم دوست عزیز
    ولی شما خودت هم میدونی و قبول داری که چیزی که بهتره، بهتره.
    تنها مشکل CFW اینه که فیلم رو دیگه نمیشناسه که اونم حل شده الان.
    اما اینکه بعد از یک مدتی دیگه اجرا نمیکنه و دسته از کار میفته احتمالاً واسه CFW هایی بوده که اوایل اومده بود. kmeaw بازم میگم هیچ و دقیقاً هیچ مشکلی نداره. منم مثل شما که تاحالا با CFW کار نکردی با دانگل کار نکردم ولی اطلاعات اشتباه هم ندارم راجع بهش .

علاوه بر این همه CFW ها تقریباً پچی هستند و البته نسخه پچ شده هم واسه دانلود تو اینترنت وجود داره که چون ما اینجا اینترنتمون سرعتش با سال نوری سنجیده میشه در نتیجه بهتر یک OFW خود سونی رو داشته باشیم و فقط patch کاستوم هایی که جدید میاد رو با حجم خیلی کمتر دانلود کنیم و CFW بسازیم.

و در نهایت من هدفم این هست که مزیت های دانگل نسبت به CFW و برعکس رو بدونیم و بتونیم نهایت استفاده رو از PS3 ببریم . منظور من به هیچ وجه تحمیل عقایدم نیست ،چون برای همه حرفام دلیل دارم. موفق باشید
    من فکر می کردم cfw ش مثل پی اس پیه ، در هر صورت من بازم دانگل رو ترجیح می دم : دی
    Last edited by J A V I D; 07-03-2011 at 21:40.

16. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

تو چقدر سخت ميگيري!!!البته ممكنه كپي خور بعضي بازيهارو اجرا نكنه!!!مثلا همين كمبتي كه جديد مياد شايد اجرا نشه!!!يا بازيهاي جديد!!!اما بالاخره بعد از مدتي اونا هم اجرا ميشن---
    يه پيشنهاد هم واست دارم!!!مگه تو عيد چند تا بازيرو ميتوني تا آخر بري؟؟؟فوقش 5 تا!!!حالا كه تازه كنسول خريدي فعلا بازيهايي كه دوست داري بگير و بازي كن وقتي ديگه پول نداشتي بازي بخري و هوسه بازيهاي ديگرو كردي اون موقع خواستي كپي خور كن-----------پس فعلا از اورجينال بازي كردن حال كن!!!!!اين نظر من بود------------
    من پول بمونه دستم میره.عید حدود دویست تومن میاد دستم.اگه بخوام بازی اورجینال بخرم 6 7 تا بیشتر نمیشه ولی اگه 50 تومنشم بدم کپی خور کنم میمونه 150 اون موقع حدود20 تا بازی میتونم بگیرم پس از این لحاظ بیشتر میصرفه.در ضمن مگه کپی بازی کردن و اورجینال بازی کردن فرقی تو حالش داره؟
    یعنی چی بازیای جدید رو نمیخونه؟بیا اسم اینم گذاشتن --.خوب چرا نمیخونه؟بازیای جدیده که قیمتش گرونه آدم میخواد سریع بازی کنه باید کپیشو بخره.وگرنه بازیه قدیمی که خودش 15 20 تومنه.اگه بخوایم وایسیم این بازیای جدید رو دستگاه بخونه خوب چه فرقی داره با اینکه وایسیم تا قیمتش بیاد پایین؟همون میشه که خوب این دیگه چه -- کردنیه

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

حالا من رفتم اونجا میگم آقا اینو کپی خور کن بلاخره چند تا راه داشته باشه میگه خودش دیگه.منم میگم از بهترین راه و استاندارترین راه این کارو بکنه.وقتیم اینکارو انجام بده هر نکته ای لازم باشه بهم میگه دیگه منم خنگ نیستم که میفهمم چی میگه.دیگه هم لازم نیست بفهمم دانگل و ای سی یو و سی سی یو و گاز سی اف سی و اینا چیهمگه نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

به هر حال اورجينال و كپي بازي كردن هر كدوم يه ويژگي خوب داره!!!انتخاب با خودت---
    اينم كاور بتمن جديد!!!

19. 3 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •