من دان کردم سواری و وانت نداشت، می خوام با فرمون بازی کنم ولی اصلن تنظیماتش سیو نمیشه.
برای همینا پاکش کردم.
من دان کردم سواری و وانت نداشت، می خوام با فرمون بازی کنم ولی اصلن تنظیماتش سیو نمیشه.
برای همینا پاکش کردم.
جدی؟
پس حجم به این بالایی واسه چیه؟![]()
خوبه گفتی.یه ذره بخاطر سواریش خواستم دانلود کنم.مرسی.
حالا اگه تو این سبک گیرت اومد یه ندایی هم به من بده.ممنون
![]()
سلام
بازی the soms 3 katy perry رو می خواستم. لینک دانلود هم ترجیحا مستقیم باشه
با تشکر
سلام به همه عزیزان
کسی میتونه به من کمک کنه؟من دنبال چند تا بازی دونفره(همزمان) برای pc میگردم که بشه با دسته دونفری بازی کرد.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام اگه میشه در مورد هر کدوم از این بازی ها یه توضیحی بدین که سبکشون چیه و کدوماشون فقط بخش مالتی پلیر دارن و بخش سینگل پلیر ندارن.
Dishonored
The Walking Dead: A Telltale Game Series
Guild Wars 2
Torchlight II
Far Cry 3
FTL: Faster Than Light
Hotline Miami
Spec Ops: The Line
PlanetSide 2
Journey
سلام دوستان
کسی سایتی میشناسه که بشه ازش بازی خرید که بدون هیچ مشکل مثل کرک و .... باشه ؟ بازی برای PC میخوام . خودش بیاره دمه در خونه هم خیلی مهمه .
یه همچین سایتی هم برای فیلم کسی میشناسه ؟ یه نکته اینکه هر فیلم توی یه DVD باشه و کاور هم داشته باشه یعنی DIVX نباشه,,, قبلا یه سایتی بود به اسم میهن فیلم که دیگه نمیدونم چرا کار نمیکنن
ممنون میشم راهنمایی کنید
بی مشکل می خوای به نظر من فقط باید بازی اورجینال بگیری.
بازی تو سبک planet vs zombie هست؟
می خواستم بدونم بازی جدید برای پلی استیشن 3 چی جدید اومده(اولویت با ماشین بازی های زیبا و گرافیک بالا)
با تشکر
NFS : Most Wanted 2012 رو بهتون توصیه میکنم.................
اگه قدیمی بودن بازی براتون مهم نیست NFS : Hot Pursuit هم تجربه کنید رو PS3.......................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)