تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 601 از 616 اولاول ... 101501551591597598599600601602603604605611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,001 به 6,010 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    خسته نباشد
    من دانشجوی پیام نورم و میخوام کنکور سراسری سال ۹۵ رو شرکت کنم تو رشته تجربی
    میخوام بدونم تو دفتر چه ثبت نام کنکور کد نظام وظیفمو چند بزنم.چندبار هم دفتر چه رو خوندم متوجه نشدم.ممنون میشم راهنماییم کنید.منتظرتونم
    باتشکر
    هیچ اهمیتی نداره کد نظام وظیفه رو چی زده باشی. در نهایت وقتی که میخوای رشته جدید در دانشگاه ثبت نام کنی این پلیس+10 هست که وضعیت شما رو به نظام وظیفه اطلاع خواهد داد. کد مربوطه برای ثبت نام در کنکور صرفا برای تهیه آمار هست.

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sis72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت

پيش فرض

بابت پاسخ گویی به سوال قبل ممنون
    یه سوال دیگه داشتم. تو فرم ثبت نام کنکور من که دانشجوی پیام نورم وضعیت تحصیلی در آموزش عالی رو چی بزنم؟
    دانشجوی دوره روزانه یا غیر روزانه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بابت پاسخ گویی به سوال قبل ممنون
    یه سوال دیگه داشتم. تو فرم ثبت نام کنکور من که دانشجوی پیام نورم وضعیت تحصیلی در آموزش عالی رو چی بزنم؟
    دانشجوی دوره روزانه یا غیر روزانه؟
    سلام
    غیر روزانه

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام عزیزان؛ یه سوال مهم دارم .

من در صورت انصراف از مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ( غیر پزشکی) میتونم در صورت قبولی دکتری پیوسته پزشکی بخونم؟

تو قوانین گفته که اگه فارغ التحصیل کارشناسی باشه نمیشه ، اما گفته اگه انصرافی مقاطع کارشناسی یا ارشد باشی تحصیل مجدد بلامانعه

الان من هم فارغ التحصیل محسوب میشم هم انصرافی... میتونمم مجددا معافیت تحصیلی بگیرم؟

Last edited by babak_gww; 20-02-2016 at 02:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان سنوات مجاز برای ادامه تحصیل کارشناسی ورودی 89 شش ساله یا پنج سال؟خود نظام وظیفه هم جواب درستی نمیده :|

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان سنوات مجاز برای ادامه تحصیل کارشناسی ورودی 89 شش ساله یا پنج سال؟خود نظام وظیفه هم جواب درستی نمیده :|
    6 ساله

کلا ورودی های 91 به بعد 5 ساله

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام عزیزان؛ یه سوال مهم دارم .

من در صورت انصراف از مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ( غیر پزشکی) میتونم در صورت قبولی دکتری پیوسته پزشکی بخونم؟

تو قوانین گفته که اگه فارغ التحصیل کارشناسی باشه نمیشه ، اما گفته اگه انصرافی مقاطع کارشناسی یا ارشد باشی تحصیل مجدد بلامانعه

الان من هم فارغ التحصیل محسوب میشم هم انصرافی... میتونمم مجددا معافیت تحصیلی بگیرم؟

قانونا که نمیتونی ولی اگه زرنگ باشی و حضوری بری پیگیری کنی شاید به جایی بتونی برسونیش.

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

به چه دلیل میفرمائید که قانونا نمیشه؟

تو قانونش گفته دانشجوی انصرافی یکبار امکان انصراف و تحصیل داره

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به چه دلیل میفرمائید که قانونا نمیشه؟

تو قانونش گفته دانشجوی انصرافی یکبار امکان انصراف و تحصیل داره
    همین قانون گفته که معافیت تحصیلی برای هر مقطع فقط یک بار قابل استفاده هست. شما معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی رو استفاده کردی و تموم شده. دکترای پیوسته حرفه ای هم هیچ فرقی با کارشناسی نداره از نظر نظام وظیفه. شما الان انصراف بدی میتونی بری ارشد یه رشته دیگه رو بخونی.
    البته عرض کردم که مواردی از رعایت نشدن این قانون مشاهده شده.
    شما ارشد چی میخونی؟

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

همین قانون گفته که معافیت تحصیلی برای هر مقطع فقط یک بار قابل استفاده هست. شما معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی رو استفاده کردی و تموم شده. دکترای پیوسته حرفه ای هم هیچ فرقی با کارشناسی نداره از نظر نظام وظیفه. شما الان انصراف بدی میتونی بری ارشد یه رشته دیگه رو بخونی.
    البته عرض کردم که مواردی از رعایت نشدن این قانون مشاهده شده.
    شما ارشد چی میخونی؟
    مجددا عرض ادب

بنده ارشد معماری میخونم - آزاد

تو همون قانون که اشاره کردید ( مربوط به دانشجویان انصرافی) یه بند داره با این مضمون که به استثنای رشته هایی که دارای مقطع پایین تر ناپیوسته نیستند! ینیی مثل پزشکی- چون پزشکی فقط دکتری پیوسته داره

اما تو بخش فارغ التحصیلان گفته که کارشناسی نمیتونه مجددا دکتری پیوسته پزشکی بخونه ... الان شرایط من نمیدونم دقیقا چطوری میشه، در بند دانشجو انصرافی قرار میگیرم یا فارغ التحصیل

---------------------------------------------------
    پ.ن:
    معافيت تحصيلي براي هر مقطع فقط يك بار صادر مي شود. بنابر اين فارغ التحصيلان هر مقطع مجاز به تحصيل مجدد در همان مقطع نمي باشند . همچنين فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع به تحصيل در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكتري پيوسته نمي باشند و نيز فارغ التحصيلان
    مقطع كارشناسي مجاز به شروع به تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد پيوسته و دكتري پيوسته پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي نيستند (به استثناي رشته هايي كه با تأييد وزارتين علوم و بهداشت فاقد مقطع ناپيوسته بالاتر ميباشند و در شمول تبصره ماده 6 آيين نامه اجرايي معافيت تحصيلي قرار داشته
    باشند).

الان چون من انصراف میدم، انصرافی محسوب میشم و فکر میکنم مشمول قانون اون میشم نه فارغ التحصیل

( راستی تو این قانون که گذاشتم، تناقض هست، گفته پزشکی نمیشه اما بعد گفته رشته هایی که مقطع پایین تر نداره میشه!!!!
    Last edited by babak_gww; 24-02-2016 at 22:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •