با عرض پوزش از امیرخان...
شما برای فعال کردن اینترنت همراه اول به اینجا یه سر بزن...:
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض پوزش از امیرخان...
شما برای فعال کردن اینترنت همراه اول به اینجا یه سر بزن...:
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه خط adsl دارم و میخواهم از اینترنت کلمپیوتر در موبایل استفاده کنم و موبایلم رو که p990 هستش آنلاین نگه دارم میشود آموزش دهید؟ آیا دستگاه بلوتوث برای کامپیوتر لازم هست یا نه ؟ همان کابل کافی است؟ ممنون میشم
سلام،
با کابل نمیشه...
یا وایرلس یا بلوتوث برای کامپیوتر بخرید.![]()
نتونستم از رپید شیر بگیرم مشکل چی است؟
رپید شیر نیست
4shared هست !
لینک کار نمیکنه
مشکل اینه که فکر کنم فایل پاک شده
دوستان من یه p990 میخوام دست دوم رفتم یه جا قیمت کردم گفت 240 بهت می دم حالا ارزون تر هست
راستی اصلا خب هستش به نظرتون بگیرم ( نسبت به N73 کدوما بهتره)
هیچ کدوم p1 یا g900
قیمته نو رو بهت داده نه دست دو چون دست دو رو من 130 هم گرفتم
Last edited by vahidsport; 18-03-2009 at 21:33.
جناب لطفا میتونید یه جای دیگه اپ کنید.
در ضمن من به سایت رفتم برای فعال کردن اینترنت .بعد از اینکه شماره امر را دادم گفت سرویس دیتا فعال نیست.اینو باید چیکارکنم
با سلام خدمت اعضا محترم
دوستان من جدیدا یه مموری کارت 2 گیگ واسه گوشیم گرفتم.
.با اینکه انتظار داشتم سرعت گوشی پایین بیاد در کمال تعجب میبینم که برعکس سرعت بیشتر شده تا جاییکه حتی گوشی سریعتر از وقتی که مموری فابریک خودش که 64مگه روشه بالا میاد.
تمام برنامه ها خیلی بهتر از قبل کار میکنن مثلا تو اکسپلوره اگه قبلا واسه کپی یه فایل نسبتا بزرگ از فون مموری تو کارت باید زیاد صبر میکردیم الان کمتر و به همین ترتیب .
به نظر من آدم یه بار مموری باقیمت بالا بگیره خیلی بهتر از این مموریای چینیه که هی میسوزن.من تاحالا دوتا رم سوزوندم اونم بدون دلیل!
مموری کارتم اینه 40000 تومن دادم به این:
![]()
من یه رو 2 اصل که پشتشم Made in JAPAN نوشته شده بو رو به قیمت 9 تومن گرفتم مثال رم شو سرعت گوشی در کوپی کردن رو خیلی افزایش داده عکسو چند صفحه قبل گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)