ممنون. والا 4g ایرانسل با اینکه 3 خط انتن میده اما با مودم سرعت دانلودش از 2 مگ بالاتر نمیره. کل جاهای خونه هم ازمایش کردم اما فرقی نکرد حالا میخوام یه ازمایشی با همراه اول کنم ببینم چقدر دانلود شبانه میشه داشت
ممنون. والا 4g ایرانسل با اینکه 3 خط انتن میده اما با مودم سرعت دانلودش از 2 مگ بالاتر نمیره. کل جاهای خونه هم ازمایش کردم اما فرقی نکرد حالا میخوام یه ازمایشی با همراه اول کنم ببینم چقدر دانلود شبانه میشه داشت
من گرفتم حاجی آباد کلا یه سیم گرفتم اعتباری 10 تومن سرعتش تو اداره که تعریفی نداره با اینکه زیر دکل هم هستیم مثلا نهایتا تا 13 مگ رفت البته اینم بگم که اونجا کامپیوترش جای بدی قرار داره مثلا همونجا که همراه اول 13 مگ بیت گرفت ایرانسل رو باند 2600 نهایتا تا 9 مگ رفت
ولی تو خونه الصلا انت دهی خوبی ندارم نهایتا 3 خط هم ایرانس هم همراه اول
من با تری جی تا 3مگ سرعت دان دارم...میدون فرهنگ هستیم ب نظر شما اونجا ساپورت شده؟
آقا این جریان همراه اول رو کسی می دونه حتما باید بسته فعال داشته باشی تا بتونی سیگنال و اینا رو ببنی ؟
من بستم رو تمدید نکردم برای همین دیگه سیگنال ندارم
یعنی برای همینه
اره بابا حتما ساپورت شده
یه تست بگیر
امروز رفتم دفتر خدمات پستی،گفت همچین چیزی نیست،پیامک رو نشون دادم،گفتم از همراه اول فرستادن،در جواب گفت همین امروز واسه دو نفر اقدام کردم ولی مبلغ ده هزار رو قبض اونها اومده.
حالشون خوش نیست،[emoji15] [emoji15] [emoji15]
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
Last edited by dvb595959; 22-01-2017 at 20:40.
من امروز رفتم عوض کردم سیمکارتو . یه بسه هم همونطور که توی مسیج گفته بودن برام فعال شد
نمایندگی معتبر که اسم ادرسش توی سایت نوشته برو
اینجا نمایندگی نداره،فقط دفاتر خدمات پستی هستن.ممکنه به دفاتر هم ابلاغ کنن بعدا؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
دوستان این بسته های بلند مدت روی ۴g رجیستر میشه یا نه ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بله جدیدا هر نوع بسته اینترنتی الفا پلاس رو 4g ریجیستر میشه و حتی اگر بسته هم نداشته باشین از طریق همون 4g راحت میتونین ازاد هم مصرف کنین . یعنی شده عین ایرانسل .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)