تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 752 اولاول ... 100500550590596597598599600601602603604610650700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

واقعیتش من خودم هنوز تو تنظیم اکولایزر برای سبکهای مختلف مشکل دارم.یه جورایی برای یه موزیک اکولایزر رو تنظیم میکنم بعد وقتی موزیک به اوج خودش میرسه اکثرا با تیزی صدا و کمرنگ شدن بعضی فرکانسها همه چی قاطی میشه و مجددا باید تنظیم بشه.در واقع با بالا پایین شدن فرکانسها مشکل دارم.ولی تنظیمات اکولایزر ایفون از پیش تنظیم شدست و یه حالت استاندارد شده برای ایفون تنظیم شده که اونم با توجه به سبک اهنگ و نوع هدفونی که ازش استفاده میکنیم فرق میکنه.من اکثرا با ایفون اکولایزر رو off یا flat قرار میدم اینطوری جزییات بیشتری از اهنگ قابل درکه البته صدا سرد میشه و از موزیکالیتیش کم میشه.
    باید یکی از اساتید در مورد اکولایزر راهنماییمون کنن چون معمولا هر هدفونی تنظیمات مخصوص به خودش رو داره.
    من چون بيشتر موزيكام پاپ و دنس هست بيشتر اكولايزر رو روى اين دو حالت ميزارم،ولى بعضى از ترك ها كه به اوج ميرسه به قول شما صداى سازها قاطى ميشه و همه چى تو هم تو هم ميشه كه نميدونم اين مشكل از پليره كه آيفونه يا ايرباد فابريكه يا اكولايزره،من جز با ايربادفابريكش فعلا با آيفون٤با چيز ديگه موزيك گوش نكردم ولى قبلا با ٢جى ام با ep630 گوش كردم كه ميشد گفت فقط بيس ميزد!

دليل اينكه ازآيفون بعنوان پلير استفاده ميكنم اينه كه تنوع sort كردن ترك ها توى پلير اين گوشى و توى آيتونز خيلى زياده و ليريك ها خيلى راحت در دسترس هستند.

فعلا هم كه نميدونم چه ايرفونى بخرم ! mm70iرو فقط شما ظاهرا باهاش تجربه گوش كردن موزيك رو داشتيد،شما ديگه حه ايرفونهاى ديگه اى رو تست كرديد با اين گوشى و بنظرتون خوب بوده؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

1

من چون بيشتر موزيكام پاپ و دنس هست بيشتر اكولايزر رو روى اين دو حالت ميزارم،ولى بعضى از ترك ها كه به اوج ميرسه به قول شما صداى سازها قاطى ميشه و همه چى تو هم تو هم ميشه كه نميدونم اين مشكل از پليره كه آيفونه يا ايرباد فابريكه يا اكولايزره،من جز با ايربادفابريكش فعلا با آيفون٤با چيز ديگه موزيك گوش نكردم ولى قبلا با ٢جى ام با ep630 گوش كردم كه ميشد گفت فقط بيس ميزد!

دليل اينكه ازآيفون بعنوان پلير استفاده ميكنم اينه كه تنوع sort كردن ترك ها توى پلير اين گوشى و توى آيتونز خيلى زياده و ليريك ها خيلى راحت در دسترس هستند.

فعلا هم كه نميدونم چه ايرفونى بخرم ! mm70iرو فقط شما ظاهرا باهاش تجربه گوش كردن موزيك رو داشتيد،شما ديگه حه ايرفونهاى ديگه اى رو تست كرديد با اين گوشى و بنظرتون خوب بوده؟
    واقعيت اينه كه خود ايفون يا ايپاد ها تو پخش مشكلي ندارن اگر داشتن معروفترين و پر فروشترين پليرهاي دنيا نميشدن.ولي ايرباد خود اين پلير ها مشكل اصلي رو بوجود مياره بطوري كه توانايي پخش بعضي از فركانسهارو يا نداره يا خيلي ضعيف اين كار رو ميكنه.بهمين خاطر اكثر شركتهاي ساخت هدفون دست بكار شدن كه اين مشكل رو حل كنن و سهمي در سود فروش محصولاتشون بعنوان لوازم جانبي apple داشته باشن.
    هدفونهايه زيادي رو با ايفون استفاده كردم و بعضي هاشون هنوز هم هستند كه شامل inear و فول سايز بودن.ولي بطور دقيق نميتونم بطور قطعي بهتون هدفوني رو پيشنهاد كنم ولي در حالت كلي با توجه به امپدانس و حساسيت هدفونهايه سنهايزر خيلي بيشتر با ايفون مچ هستن و راحتتر درايو ميشن.چون يه چند تا هدفون حرفه اي و نيمه حرفه اي از شر كتهايه ديگه هم دارم كه بنظر من با پلير cowon خيلي بهتر درايو ميشن تا ايفون.(البته نظر شخصي من).قبل از خريد هدفون مورد نظرتون بهتره در باره نحوه درايو شدنش با پلير مورد نظرتون پرس و جو كنين تا بتونين از حداكثر توان بازدهي هدفونتون استفاده كنين.البته يادم رفت چند مدل شركت klipsch هدفون داره كه خيلي عالي هستند كه من فقط مدل image s4 رو استفاده كردم كه واقعا با ايفون مچ خوبي هست و صدايه خوبي هم داره.
    .موفق باشين 
    Last edited by salar_221; 11-02-2012 at 18:26.

3. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم gr07

ie8 رو که همه می گن صداش گرمه و فان و بیس خور و از اینجور حرف ها؛ در ضمن قیمتش نزدیکهای earsonic sm3 هست دیگه؛ شور هم از سنهایزر متعادلتره، ولی بازم گرمه، که البته برای ذائقۀ ما ایرانی ها واقعاً خوبه.

در مورد راحتی gr07 ، که وقتی ملت مقایسش می کنن، نمره میدن دیگه، نمرش رو مقایسه کن با مثلاً وستون و شور و ...
    اون لینکی که چند وقت بیش گذاشته بودم رو به طور مثال ببین:

head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-218-iems-compared-fischer-audio-paradigm-v-3-fa-977-jazz-added-1-29-12

head-fi.org/t/541204/concise-multi-iem-comparison-hifiman-re-272-added-dec-27th-2011

head-fi.org/t/433318/shootout-98-portable-headphones-reviewed-sony-mdr-pq2-and-philips-oneill-sho9560-added-01-02-12

یا یک همچین چیزی رو dfkt هم نوشته:

anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=15243

بزار راحت بهت بگم، من به طور مستقیم در مورد این مدل تحقیق نکردم؛ ولی اونقدر به صورت اتفاقی از افراد معتبر، تعریفش رو شنیدم که بهت گفتم به طور خیلی جدی در موردش تحقیق کنی

من خیلی از تابیک ها رو دیدم که طرف اومده برای مشاوره هدفون بالای 300 دلار، ولی بهش gr07 رو بیشنهاد کردن. اعتبار برندش در حد شور و سنهایزر نیست، ولی بهتر بیخیال اسامی بشی و به عملکرد توجه کنی.
    عجب ری ویوهایی نوشتن! ادم حس میکنه همون لحظه هدفون تو گوششه! نظرم جلب کردن هم HIFIMAN هم GR07 توی کاریایی واقعا عالی هستن انگار، فقط اینکه اینا دوباره امپدانس های بالایی دارن!(الان میگه باز این شروع کرد ) وی سونیکه 50 اهمه و های فای منه 150 ! بعد اینکه شما چرا وی سونیک رو ترجیح میدی به های فای من؟ Sound stage های فای انگار بهتره البته عددو رقمی وجود نداره که به طور قطع بشه گفت....

5. این کاربر از h.khafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض مدلهای زنانه انواع هدست

سلام به همه
    من نیاز به راهنمایی دارم برای خرید یک نوع هدست که از لحاظ کارآیی خوب باشه و شکل ظاهری اش نیز برای استفاده خانمها خوب باشه
    مرسی

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به همه
    من نیاز به راهنمایی دارم برای خرید یک نوع هدست که از لحاظ کارآیی خوب باشه و شکل ظاهری اش نیز برای استفاده خانمها خوب باشه
    مرسی
    سلام به شما
    سونی چند تا محصول داره که ظاهری زیبا و مورد پسند خانم ها دارن و جالب اینه که کارایی صوتی مناسبی هم دارن. البته نباید انتظار صدای مونیتور یا فوق الاده رو از اونا داشته باشید (چون اصولا واسه این کار طراحی نشدن). ولی به نسبت قیمتشون خوبن و ارزش خرید رو دارن:
    1-دو مدل inear از سری fashion این برند تو ایران هست : مدل EX40 LP با قیمت 25 و یه مدل دیگه که ظاهر شیکتری داره با قیمت 38 که متاسفانه مدلش تو ذهنم نیست. هر دو مدل رو میتونید تو مجتمع پایتخت یا ایران و یا جاهای دیگه پیدا کنید. من خودم قبلا مدل 38 تومنی رو امتحان کردم و به نظرم صدای خوبی داشت.
    2-جدیدا چند تا مدل فول سایز از سری PIIQ سونی هم تو بازار موجود شده که ظاهر چند رنگ و زیبایی دارن . من یه مدل که 40 قیمت داشت رو چک کردم و به نظرم (با توجه به هدف طراحی و قیمت)، صدای خوبی داره.
    فیلیپس هم چند تا مدل دخترونه داره صداشون جالب نیست و البته قیمت بالایی هم دارن
    Last edited by viul; 11-02-2012 at 17:28.

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من یک هدفون میخواستم بخرم که قیمتش بین 300 - 450 تومان باشه و بیشتر استفادم موزیک هستش

خودم این هدفون ها رو مد نظر دارم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر شما کدوم برای کار من بهتره و در ایران موجوده ؟ اگر قیمتش رو هم دارید بگید لطفا
    اگر خودتون هدفون دیگه ای رو میشناسید که در سطح این ها باشه و در ایران هم باشه ممنون میشم بگید

و اینکه اینتور که تو سایت ها خوندم مثل اینکه اگر Amplifier برای اینا بگیریم کیفیت صدا بهتر میشه اگه میشه یکم در مورد Amplifier و اینکه بگیرم بهتره یا نگیرم توضیح بدید و اگه گرفتن Amplifier کیفیت رو بهتر میکنه یک مودل خوبش رو بگید که بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون اما برای من قیمت مهم نیست یه چیزی میخوام که هم ظاهرش قشنگ باشه و هم از لحاظ کیفیت در حد عالی باشه اگه امکان داره بهترینها رو بهم معرفی کنید.
    ممنون میشم

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون اما برای من قیمت مهم نیست یه چیزی میخوام که هم ظاهرش قشنگ باشه و هم از لحاظ کیفیت در حد عالی باشه اگه امکان داره بهترینها رو بهم معرفی کنید.
    ممنون میشم
    تو گوشی یا بزرگ؟
    چه نوع آهنگی گوش میدید؟
    منظورتون از زیبایی ظاهر فان و خوش رنگ و لعابه یا باکلاس(!) و چشمگیر؟
    از ادبیاتی که به کار بردم معذرت میخوام. آخه جور دیگه ای نمیشه در مورد ظاهر یه هدفون پرس و جو کرد!!
    Last edited by viul; 12-02-2012 at 03:14.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عجب ری ویوهایی نوشتن! ادم حس میکنه همون لحظه هدفون تو گوششه! نظرم جلب کردن هم HIFIMAN هم GR07 توی کاریایی واقعا عالی هستن انگار، فقط اینکه اینا دوباره امپدانس های بالایی دارن!(الان میگه باز این شروع کرد ) وی سونیکه 50 اهمه و های فای منه 150 ! بعد اینکه شما چرا وی سونیک رو ترجیح میدی به های فای من؟ Sound stage های فای انگار بهتره البته عددو رقمی وجود نداره که به طور قطع بشه گفت....
    چونکه ها فای من، تا اونجا که یادم بود نیازش به آمپلی، خیلی بیشتر از نیاز gr07 به آمپلی بود.

من یک مروری کردم دوباره، مثل اینکه مقداری توی فرکانسهای بالا سوت سوت داره؛ ولی بازم عالیه

در مورد نیاز به آمپلی بودنش هم، اندکی سرچ کردم و ...

head-fi.org/t/588265/need-help-finding-a-portable-amp-for-vsonic-gr07-and-soundmagic-pl50

head-fi.org/t/575992/vsonic-gr07-fischeraudio-dba02-brainwavz-b2-hifiman-re262-or-any-other-below-u-s200-which-doesn-t-need-an-amp

head-fi.org/t/552132/vsonic-gr07-impressions-appreciation-thread/1155

محتوای مخفی: در مورد امپدانس و حساسیت و رابطۀ 

در مورد امپدانس و حساسیت و رابطۀ این دوتا، این چند تا پست رو دقیق بخون، خیلی مفیده:

head-fi.org/t/495516/akg-k601-question/15

من تا حالا 4 بار خوندمش؛ بازم خواهم خوندش.
    Last edited by rave-87; 12-02-2012 at 10:02.

12. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان بنظر شما برای گوشی galaxy s I9000 ارزش داره یک هدفون با هزینه حدود 100 تومن بخرم؟

اینم نتیجه تست صوتی این گوشی(خط سفید مال این گوشی هست)
    به نظر من، تا 100 تومن ارزش داره، البته اگر لااقل کیفیت آهنگ هات 256 باشه

با یک گراف، چیزی در مورد کیفیت نمیشه فهمید، با 100 تا هم نمیشه و ...
    سلام دوستان

من یک هدفون میخواستم بخرم که قیمتش بین 300 - 450 تومان باشه و بیشتر استفادم موزیک هستش

خودم این هدفون ها رو مد نظر دارم :

به نظر شما کدوم برای کار من بهتره و در ایران موجوده ؟ اگر قیمتش رو هم دارید بگید لطفا
    اگر خودتون هدفون دیگه ای رو میشناسید که در سطح این ها باشه و در ایران هم باشه ممنون میشم بگید

و اینکه اینتور که تو سایت ها خوندم مثل اینکه اگر Amplifier برای اینا بگیریم کیفیت صدا بهتر میشه اگه میشه یکم در مورد Amplifier و اینکه بگیرم بهتره یا نگیرم توضیح بدید و اگه گرفتن Amplifier کیفیت رو بهتر میکنه یک مودل خوبش رو بگید که بگیرم
    کدوم کار؟ شما که چیزی نگفتی؟ خب مطمئناً کاربرد اصلی هدفون، برای موزیک گوش دادنه.
    توی این سطح، چیزی به عنوان بهترین برای همۀ افراد نداریم، بلکه برای هرکس بهترین تعریف میشه (با توجه به ذائقه و خصوصیاتش)

701 و 2000 رو می دونم، بدجوری نیازمند آمپ هستن؛ با چه وسیله ایی می خواین استفاده کنین؟ آمپ هدفون توی ایران چند مدل محدود و دسکتاپ هست، که اونها هم مثل اینکه قیمت بالایی دارن. کیفیت آهنگ ها ردیف هست انشاالله؟

14. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •