تا همین دو هفته پیش با همین مشخصاتو snr 11 داشتم 5.5-6 میگرفتم
رو adsl 2 اصلا جواب نمیده و adsl چراغ نمیده
از سر خط هم گرفتم فرقی نداره ،ورودی خونه چون قدیمیه ،همون دمدر کنار همند کنتورها ،که اونو نمیشه کاریش کرد ولی تو خونه از هم سوا هستند
تا همین دو هفته پیش با همین مشخصاتو snr 11 داشتم 5.5-6 میگرفتم
رو adsl 2 اصلا جواب نمیده و adsl چراغ نمیده
از سر خط هم گرفتم فرقی نداره ،ورودی خونه چون قدیمیه ،همون دمدر کنار همند کنتورها ،که اونو نمیشه کاریش کرد ولی تو خونه از هم سوا هستند
همین 5-6 مگ هم خیلی کمه من با میرایی 35 و نویز بالا خطم راحت 12 مگ رو میکشه . شما باید سیم کشی ها رو چک کنی . مدولاسیون هم فکر کنم اول باید زنگ بزنی شرکت اونها اول روی یه mode خاص بزارن تا شما هم بتونی اون mode رو داخل مودم خودت انتخاب کنی .
عزیز برق تلفن رو داغون میکنه ، شما میگی سیم کشی قدیمیه نیاز به تعویض داره ، از باکس مخابراتی بیرون چک کن من خودم با میرابی ۴۵ تا ۸ مگ کشش دارم یه مشکلی داره خطتون ممکنه تجهیزات isp خوب نباشه...
این الان وضعیت خط منه البته تازه ریبوت شده ولی بعد از مدتی یه مقدار CRC میده :
تا چه سرعتی میشه روش حساب کرد . کلا وضعیتش چطوره ؟ :
![]()
کاری نمیتونم بکنم ،سیم کشی تلفن رو تازه عوض کردم چون خطوط تلفن بخاطر نیز کلا قطع شد و فرقی بین سر خط و مودم نیست
اما دم در رو کاری نمیتونم بکنم چون ویلاییه
هم ورودی تلفن و هم کنتور برق کنار همه،و جایی هم نیست اونجا که بشه فاصله ایجاد کرد ،نمیتونم یکیشون رو هم ببرم تو حیاط
بعد با همین شرایط من اینترنتم اینجوری بوده
من با همین شرایط رو شبدیز 2 سال 12 مگ داشتم سال 88-89
با پارس از 90-94 8 مگ داشتم
رو همین هم اوایل 8 داشتم اومد رو 6 الان هم 3.7
بیشتر از 5-6 نمیشه snr ام پایینه
رو 14 هست رو همین سرعت
خیلی بالا برم میاد زیر 10 ،و قطعی شروع میشه
وضع سیم کشی هم بالا گفتم ،راهی ندارم
درود بر شما
دوست عزیز تا سرعت 8 مگ میتونی روش حساب کنی البته تا 10 مگ مکس خطته ولی شما روی 8 مگ حساب کن ...موفق باشی![]()
یه عکس از جای که میگی نمیتونی کاری کنی بصورت خصوصی بفرست ببنیم ....![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستادم اما اینم عکس
تو خصوصی جوابت دادم بازم میگم این قسمت رو جدا کن خیلی بده این حالت معلومه کشش نداری دوست من
انجام این کار واقعا سخته
اگه بخوام بیارم اون سمت در،ممکنه با مشکل کوتاهی سیم اصلی مواجه بشم و دو تکه کردن معضل بزرگتری هست بعد حتی اگه با کوتاهی سیم مواجه نشم که میشم باز هم با نزدیکی کابل برق مواجه ام ،چون برق از بالا اومده و بعد وارد شده از کنار در ،اگه بخوام بالا ببرم که از کنار برق رد نشه باید تا پشته بام ببرمش بالا
اگه بخوام بیارمش پایین 50 سانت نسبت به سیم برق و بعد ببرمش سمت مقابل در،به حدی میاد پایین که سر آدمها بهش گیر میکنه
اما نکته:همون طور که وارد شده سیم اصلی تلفن ،چون نویز بالای خطوط باعث قطعی تلفنها شده بود مجبور شدم سیم کشی داخلی تلفن رو دوباره کنم و اینبار سیم کشی داخلی رفته تو کوچه و بعد از اتاق من وارد خونه شده یعنی دوباره سیم از کنار همین کابلها رد شده یه 2-3 سانت پایینتر،تو عکس معلوم نیست احتمالا
اما وقتی تست از سر خط میگیرم که یکبار از کنار برقها رد شده با وقتی که از مودم میگیرم که سیمش دو بار رد شده تفاوتی نداره.
برا همین میگم نکنه ،اینکارم بکنم تفاوتی ایجاد نکنه.
چون انتظارم این بود که اوضاع سر خط که یکبار رد شده باید بهتر باشه
Last edited by rahyarpaul; 08-03-2018 at 01:23.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)