سلام من مشکل راست کلیک با دست رو دارم یعنی دوتا انگشت که میزنی بشه راست کلیک کرد
درایور تاچ پد هم کاملا نصب و فعاله چیکار کنم ؟؟
سلام من مشکل راست کلیک با دست رو دارم یعنی دوتا انگشت که میزنی بشه راست کلیک کرد
درایور تاچ پد هم کاملا نصب و فعاله چیکار کنم ؟؟
دوست من باید اول یه انگشت رو تاچ پد باشه و انگشت دوم رو جوری فشار بدی که تاچ پد مثل راست یا چپ کلیک داخل بره
سلام
من الان رو لپ تاپم ویندوز 7 دارم
ویندوز 8.1 از سافت 98 دانلود کردم چون میخواستم حتما ویندوز بدون دستکاری باشه ترجیح دادم دانلود کنم تا اینکه برم بخرم
میخوام از روی فلش USB ویندوز رو نصب کنم روی لپ تاپ و اطلاعات خیلی مهم و سنگین و حجیمی روی درایور های D,E,F دارم میخوام حتما این اطلاعات بمونه فقط درایو C که ماله ویندوزه مهم نیست هرچی پاک شد شد
تمام درایور هارو هم برای ویندوز 8.1 دانلود کردم
فقط بلد نیستم از روی USB نصب کنم یه فلش 8 گیگ دارم و یک فایل ISO ویندوز 8.1 هم دارم
میخواستم آموزش دقیق و تصویری اگه باشه اگه نبود هم طوری نیست فقط دقیق و بدون مشکل باشه بهم بدین یا معرفی کنید
که بتونم نصب کنم از روی فلش و خیلی مهمه که اطلاعات درایو های غیر از C از بین نره
دوست عزیز این مشکل نیست
به صورت پیش فرض برای دریافت فایل از طریق بلوتوث روی لپ تاپ باید گوشی با لپ تاپ Pair یا جفت بشه
یعنی شما اول فایل رو ارسال نکن ولی برو داخل تنظیمات بلوتوث گوشیت و اونجا روی اسم لپ تاپ کلیک کن بعد مینویسه Paring.... یا نوشته در حال جفت شدن....
بعد یه پیام میاد روی لپ تاپ گزینه ی Pair رو انتخاب میکنی و اوکی میزنی بعد که دستگاهت با لپ تاپت جفت شد
میتونی هر فایلی رو از گوشی بفرسی به لپ تاپ و از لپ تاپ بفرسی به گوشی حتی بدون اوکی دادن یعنی دیگه درخواست اجازه نمیکنه چون دستگاه ها جفت شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من واسه 8.1 فقط با برنامه ultraISO تونستم!!
دوستان سلام. من هر ورژنی از درایور های Nvidia Geforce 635M رو دانلود و نصب می کنم(مثلا این اواخر 344.48 رو دانلود کردم) وقتی می خوام یه بازی رو با کارت گرافیکم اجرا کنم، پند ثانیه ای لپ تاپ قفل میشه بعدشم صفحه آبی مرگ ظاهر می شه و ری استارت میشه... وقتی ویندوز دوباره بالا میاد دو تا فایل اطلاعات کرش رو میده که در ادامه میزارم... لطفا کمک کنید...و بگید که ممکنه نرم افزاری یا سخت افزاری باشه؟
OOPS! تکراری! حذف شود...
Last edited by EternalWanderer; 03-11-2014 at 16:47.
سلام لپ تاپم لنوو هست ویندوز سون 64 بیتی مشکلم با بلوتوث هستش نصب کردم درایورش اما الان با هر گوشی که میخوام بلوتوث کنم وصل میشه ولی اخطار میده تو لپ تاپ و ارسال نمیشه
سلام من یه مشکلی دارم نمیدونم چرا بعضی وقتا ک لپتاپم ب شارژ هستش چراغ پاور و شارژ و چراغ دکمه پاور چشمک زن میشن و شارژ لپتاپ قطع میشه.مجبورم شارژر رو بکشم مجدد وصل کنم.
یه مشکلی دارم قبلا موبایلمو با کابل که وصل میکردم اوکی بود اما الان نمی تونم کانکت بشم توی قسمت Device Manager رفتم دیدم protable Device -LT28h علامت زردو داره از روی سی دی آپیدیت کردم درست نشد توی سایت هم نتونستم پیداش کنم Other Device هم علامت زرد گرفته پی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)