تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 2605 اولاول ... 10050055059059659759859960060160260360461065070011001600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قيمت بالا بره بهتر از حجمي شدن هست

حجمي شده براي كابراي جديد تو تهران ؟ براي ما كي ؟

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون..چند تا سوال داشتم
    ۱-من دیروز ثبت نام کردم برای ۵۱۲،تا نصب شه میوفته ۱۵،۱۶ ام میتونم هروقت خواستم کنسل کنم چجوریه کنسلیش ؟
    ۲- بعد من که از وسط ماه برام نصب میشه هزینه این یک ماه اسفند را نصفه میاد تو قبض ؟
    ۳-هر وقت خواستم میتونم از ۵۱۲ تبدیل کنم به ۱ مگ ؟
    ۴-اینترنت مخابرات با freegate کار میکنه ؟
    1-نمیدونم
    2-بله
    3-بله
    4-بله

3. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هنوز تغییر نکرده، دوباره خواهشا این بحث را راه ندازید،
    هر وقت تغییر کرد، جمع میشویم یه فکری به حالش میکنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درسته، ولی یه طرحی راه انداخته به نام
    جـشـنـواره نــوروزی واگـذاری اینـتـرنت پـرسـرعت شـرکت مـخـابـرات ایـران
    « 12 اسـفـنـد 1391 تــا 6 اردیبهـشـت 1392 »
    اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخان به مشترکین جدید، عیدی بدن!

دوستمون قبلا تائید کرده بودن:
    دقیقا ... قیمت های کشوری رو هم که اعلام شده همین موضوع کاملا مشخصه. نامحدود 1 مگ از 38 تومن رفته 43 تومن. 256 هم از 12.5 رفت 15 تومن. ولی چیزی حذف نشد خوشبختانه.
    Last edited by mexcast; 04-03-2013 at 20:07. دليل: تکمیل اطلاعات

5. این کاربر از mexcast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من اگر اینترنت مخابرات بگیرم بعد خوشم نیومد بعد از ۲ ماه میتونم کنسلش کنم برام از یک ISPدیگه بگیرم یا خط ام رانژه میمونه ..؟
    دوستانی که از مخابرات گرفتن چرا از ISp های دیگه نگرفتین..چه مزیتی داره مخابرات ؟
    از یک طرف خیلی ها از مخابرات مینالن ..از طرف دیگه از ISP های دیگه بدتر میگن..
    از کدوم ISP بگیرم ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد به‌زودي محدوديت در ارائه‌ حجم پهناي باند براي متقاضيان برداشته مي‌شود.
    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران ، مهندس پور‌رنجبر با بيان اين‌که تلاش مي‌شود با حداقل قيمت ممکن امکان برخورداري از پهناي باند بدون محدوديت براي متقاضيان فراهم شود، افزود : ما محدوديتي براي هيچ شرکت ارائه‌دهنده‌ خدمات اينترنتي ايجاد نکرده‌ايم تا موجب انحصار براي شرکت خاصي شود، هر شرکتي هر نوع خدماتي را درخواست کند با انعقاد قرار‌داد و براساس ضوابط ارائه خواهيم کرد.
    عضو هيات مديره انجمن شرکت‌هاي اينترنتي نیز با اشاره به نفوذ کاربرد اينترنت در زندگي اکثريت مردم جامعه در اين باره گفت : با توجه به اين‌که فرهنگ اينترنت در حال گسترش است، برطرف کردن محدوديت‌هاي حجمي و سرعتي براي کاربران بسيار مطلوب است. طالب شرفي اظهار کرد: براي انجام امور روزمره به صورت‌ آنلاين به رفع محدوديت‌هاي حجمي نياز است و اين موضوع در زمينه امنيت مشکلي به وجود نخواهد آورد. همچنين رياضيات - رييس انجمن شرکت‌هاي اينترنتي - محدوديت‌هاي حجمي اينترنت براي کاربران را يکي از مشکلات کنوني اينترنت دانست و گفت: اينترنت 128کيلوبايت ممکن است که براي کاربران عادي مناسب باشد، اما براي کاربراني که مصرف جدي دارند اين حجم از مصرف کافي نيست. محمد کوروش مومني نيز شرايط اينترنت در حال حاضر را مناسب ارزيابي کرد و ادامه داد: از نظر سرعت و حجم مصرف نسبت به ساير کشورهايي که نياز مشابه با ايران دارند، شرايط بهتري داريم و توزيع دسترسي به اينترنت روند رو به بهبود را طي مي‌کند چرا که در همه شهرهاي ايران و حتي روستاها نيز دسترسي به اينترنت وجود دارد. عضو هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه‌اي عنوان کرد: محدوديتي براي حجم مورد استفاده براي کاربران وجود ندارد و هر کاربري که نياز به حجم بيشتري داشته باشد با درخواست افزايش حجم اين خدمت به آن‌ها ارائه مي‌شود.

8. 6 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا مشاهده صورتحساب استان تهران خرابه؟ من 1 هفتست روزی 100 با رمیزنم نمیره توش....قبلا درست بود ..الان من میخوام موجودی حسابمو چک کنم ببنیم چه قد رمونده...نمیتونم...2 هفته ایراد هنوز درست نکردن

مال استان البرز درسته..ما ل تهرانم درست بود نزدیک 2 هفتست خرابه

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز ، شما با 512 چند کیلوبایت دانلود میگیرید ؟؟؟ من ADSL مخابرات برای شرکت گرفتم سرعت 128 که میانگین بین 60-50 کیلوبایت میده !
    میخواستم ببینم اگه برای خونه هم بگیرم همین سرعت میده یا مثلا چون اسم شرکت روشه داره اینجوری واسم کار میکنه ؟؟؟؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد به‌زودي محدوديت در ارائه‌ حجم پهناي باند براي متقاضيان برداشته مي‌شود.
    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران ، مهندس پور‌رنجبر با بيان اين‌که تلاش مي‌شود با حداقل قيمت ممکن امکان برخورداري از پهناي باند بدون محدوديت براي متقاضيان فراهم شود، افزود : ما محدوديتي براي هيچ شرکت ارائه‌دهنده‌ خدمات اينترنتي ايجاد نکرده‌ايم تا موجب انحصار براي شرکت خاصي شود، هر شرکتي هر نوع خدماتي را درخواست کند با انعقاد قرار‌داد و براساس ضوابط ارائه خواهيم کرد.
    عضو هيات مديره انجمن شرکت‌هاي اينترنتي نیز با اشاره به نفوذ کاربرد اينترنت در زندگي اکثريت مردم جامعه در اين باره گفت : با توجه به اين‌که فرهنگ اينترنت در حال گسترش است، برطرف کردن محدوديت‌هاي حجمي و سرعتي براي کاربران بسيار مطلوب است. طالب شرفي اظهار کرد: براي انجام امور روزمره به صورت‌ آنلاين به رفع محدوديت‌هاي حجمي نياز است و اين موضوع در زمينه امنيت مشکلي به وجود نخواهد آورد. همچنين رياضيات - رييس انجمن شرکت‌هاي اينترنتي - محدوديت‌هاي حجمي اينترنت براي کاربران را يکي از مشکلات کنوني اينترنت دانست و گفت: اينترنت 128کيلوبايت ممکن است که براي کاربران عادي مناسب باشد، اما براي کاربراني که مصرف جدي دارند اين حجم از مصرف کافي نيست. محمد کوروش مومني نيز شرايط اينترنت در حال حاضر را مناسب ارزيابي کرد و ادامه داد: از نظر سرعت و حجم مصرف نسبت به ساير کشورهايي که نياز مشابه با ايران دارند، شرايط بهتري داريم و توزيع دسترسي به اينترنت روند رو به بهبود را طي مي‌کند چرا که در همه شهرهاي ايران و حتي روستاها نيز دسترسي به اينترنت وجود دارد. عضو هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه‌اي عنوان کرد: محدوديتي براي حجم مورد استفاده براي کاربران وجود ندارد و هر کاربري که نياز به حجم بيشتري داشته باشد با درخواست افزايش حجم اين خدمت به آن‌ها ارائه مي‌شود.
    دیوانه است این یارو؟ فرق حجم و سرعت رو نمی دونه؟ 2 ساعت درباره برداشتن محدودیت حجم صحبت کرده آخر سر گفته دیگر محدودیت 128 کیلوبایتی نداریم!!

من اگر اینترنت مخابرات بگیرم بعد خوشم نیومد بعد از ۲ ماه میتونم کنسلش کنم برام از یک ISPدیگه بگیرم یا خط ام رانژه میمونه ..؟
    دوستانی که از مخابرات گرفتن چرا از ISp های دیگه نگرفتین..چه مزیتی داره مخابرات ؟
    از یک طرف خیلی ها از مخابرات مینالن ..از طرف دیگه از ISP های دیگه بدتر میگن..
    از کدوم ISP بگیرم ؟
    به خاطر اینکه ارزون تره. آره میتونی

دوستان عزیز ، شما با 512 چند کیلوبایت دانلود میگیرید ؟؟؟ من ADSL مخابرات برای شرکت گرفتم سرعت 128 که میانگین بین 60-50 کیلوبایت میده !
    میخواستم ببینم اگه برای خونه هم بگیرم همین سرعت میده یا مثلا چون اسم شرکت روشه داره اینجوری واسم کار میکنه ؟؟؟؟
    مال ما سرعت واقعیه. البته بعضی وقتا. 512-64 . 256-32 . 128-16
    تهرانی شما؟ محدودی یا نامحدود؟

12. 3 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیوانه است این یارو؟ فرق حجم و سرعت رو نمی دونه؟ 2 ساعت درباره برداشتن محدودیت حجم صحبت کرده آخر سر گفته دیگر محدودیت 128 کیلوبایتی نداریم!!

به خاطر اینکه ارزون تره. آره میتونی

مال ما سرعت واقعیه. البته بعضی وقتا. 512-64 . 256-32 . 128-16
    تهرانی شما؟ محدودی یا نامحدود؟
    ممنون ... بله تهرانم ولی خود شهر تهران نه ! شهرک اندیشه ...... اینترنتم 128 نامحدوده ..... اینطور که شما گفتی یعنی باید 16 کیلوبایت دانلود بده ؟؟؟؟؟؟
    پس چرا 60-50 کیلوبایت میده ؟؟؟!!! کلا هروقت دانلود دارم میرم شرکت

14. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگه فهمیدی به ما هم بگو،
    ولی من با پشتیبانی صحبت کردم ، برای تغییر تعرفه، گفت این 15 تومان اعمال نمیشه.
    ولی از طرفی که اپراتور های مخابرات کلا هیچی بار شون نیست، اصلا معلوم نیست برای ما هم چند تا از 15 تومان ها تا الان نرفته باشه توی پ
    تغییر تعرفه که پول نمیگیرن اما من یکبار گرفتم بعد ۲روز درخواست جمع آوری دادم و ۲روز بعدش درخواست دایری دوباره!

16. 2 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •