تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 1805 اولاول ... 10050055059059659759859960060160260360461065070011001600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای من همون 15/5 گیگ که دانلود کردم همون رو میزنه

من طرحم از این هایی که هر دو ماه روی قبض می یاد حالا گیریم که من دانلود کردم طبق قانون در این طرح تا حالا هیچ وقت سیستم صفر نمی شد چون حجمت که تموم میشد اینترنت قطع می شد تا شما شارژ کنی

حالا به من چه که سیستم شون تو این تعطیلات اپراتور نداشت درست کنه

حتی طرح های پیش پرداخت هم فرقی نمی کنه

الان هم مثل دفعه قبل شد عدم اطلاع رسانی باید تو سایتشون حداقل می گفتن دچار اختلال است ولی حساب خواهد شد نکه تو خاموشی یه کلاه گشاد می ذاشتن سر هممون
    اخه من چرا باید 47/500 تومان برم شارژ کنم به کی بگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

الان که باز حجمو نمیزنه راستی شما چجور به 2020 زنگ میزنید من از صبح دارم زنگ میزنم همش مشغولی میزنه مگه شماره دیگه ای میگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

برای من همون 15/5 گیگ که دانلود کردم همون رو میزنه

من طرحم از این هایی که هر دو ماه روی قبض می یاد حالا گیریم که من دانلود کردم طبق قانون در این طرح تا حالا هیچ وقت سیستم صفر نمی شد چون حجمت که تموم میشد اینترنت قطع می شد تا شما شارژ کنی

حالا به من چه که سیستم شون تو این تعطیلات اپراتور نداشت درست کنه

حتی طرح های پیش پرداخت هم فرقی نمی کنه

الان هم مثل دفعه قبل شد عدم اطلاع رسانی باید تو سایتشون حداقل می گفتن دچار اختلال است ولی حساب خواهد شد نکه تو خاموشی یه کلاه گشاد می ذاشتن سر هممون
    اخه من چرا باید 47/500 تومان برم شارژ کنم به کی بگم
    دوست عزیز شما هم نگران نباش هیچی نمی تونن ازتون بگیرن همه درست میشه مثل روز اول اینو با اطمینان 99/9999999999 درصد میگم اون 00000000001 /0 درصد هم چون هیچ چیز مطلق نیست گفتم

الان که باز حجمو نمیزنه راستی شما چجور به 2020 زنگ میزنید من از صبح دارم زنگ میزنم همش مشغولی میزنه مگه شماره دیگه ای میگیرید
    نه روی همون 2020 یکم پافشاری کنی جواب می گیری. کلا با این مخابرات باید صبر ایوب داشته باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مال منو از دیشب 6500 منفی می زد وکلا هم نتم قطع شده بود خیلی هم این دوروز دانلود روزانه کرده باشم 4گیگه که 2300مگ هم ازقبل حجم دشتم پس کلا این منفی ها که چرته
    خود 2020هم می گه 370مگ حجم دارم
    نتیجه باید صبر کنیم تا ببینیم چکار می کنند تا بعد تصمیم بگیریم

5. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا امبد شما دو تا طرحی که داری به اسم یه نفره؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مطمئنم اینا هنوز نتونستن مچ ملت رو بگیرن . سیستمشون کنتورش داغون شده و موقع دانلود کم نمیکنه . بعد اینا اومدن از هر نفری یه مقدار شانسی کم کردن که طرف فکر کنه سیستم درست بوده و اون دانلود حساب میشه و دانلود نکنن . همون کاری که ملت دیشب کردن و دیگه دانلود نکردن .
    حالا وقتی سیستمشون درست شد همون حجمهای دو روز پیش رو برمیگردونن و به ما میخندن . حرف کلی اینکه الان هم بزارین دانلود بشه کم نمیکنه . هر چند واسه ریسکش این کار رو نکنین . فقط صبر کنین اگه اینا همون حجم ها رو برنگردوندن من اسمم رو عوض میکنم .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مطمئنم اینا هنوز نتونستن مچ ملت رو بگیرن . سیستمشون کنتورش داغون شده و موقع دانلود کم نمیکنه . بعد اینا اومدن از هر نفری یه مقدار شانسی کم کردن که طرف فکر کنه سیستم درست بوده و اون دانلود حساب میشه و دانلود نکنن . همون کاری که ملت دیشب کردن و دیگه دانلود نکردن .
    حالا وقتی سیستمشون درست شد همون حجمهای دو روز پیش رو برمیگردونن و به ما میخندن . حرف کلی اینکه الان هم بزارین دانلود بشه کم نمیکنه . هر چند واسه ریسکش این کار رو نکنین . فقط صبر کنین اگه اینا همون حجم ها رو برنگردوندن من اسمم رو عوض میکنم .
    اوکی تایید می شه

فقط اگه برنگردوندن شما همین اسم Gregar رو عوض میکنی؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا شما که تو انجمن فوتبال حرفه ای هستی ! اینجا چیکا میکنی ؟ چرا اینجا نظر میدی ؟
    ""
    شوخی کردم !! چطوری رفیق ؟ سعیدم ها ... سعید

""

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

فقط یه روز، فقط یه روز در ماه این مخابرات لعنتی عین پنج شنبه و جمعه نت رایگان بده، بهترین Isp جهان میشه به خدا!

من حدود 8 گیگ تو این دو روزی دان کردم() و امروز رفتم 2020 دیدم 200 مگ هم بهم اضاف شده تازه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان مودمتون خاموش یا ریست نکنید که کلا disconnect میشین

من با خطه دیگه ریست کردم کلا دیگه وصل نمیشه

13. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •