لب تاپ msi gx680
ویندوز 7
لب تاپ msi gx680
ویندوز 7
سلام من دیروز لپ تاپ dell 5110 خریدم ام از عملکرد باتریش راضی نیستم باتری در حالتی که هیچ کاری باهاش نکنی 2 ساعت شارز نگه میداره طبیعیه یا مشکل داره؟لطفاکمکم کنید.
salam
ye laptop sony daram vaghti mikham faily ro ba bluetooth beferestam gozineye 'via bluetooth' nadare
درود
یه لپ تاپ مدل ASUS X52F دارم که اریجینال ویندوز نداره. ویندوز روش نصب کردم 64بیتی، خوب کار میکنه، فقط یه مشکل داره که خیلی منو اذیت میکنه اینه که بعضی مواقع تو یه برنامه دارم تایپ میکنم با دارم چت میکن یا هر چی، اون پنجره از حالت فعال در میاد، یعنی تایتل بارش از آبی به خاکستری تغییر رنگ میده(دیگه نمی دونم چه جوری توضیح بدم). میشه راهنماییم کنید مشکلمو حل کنم. خیلی اذیت میکنه
دوست عزیز شما آنتی ویروست به روزه؟ ممکنه یه برنامه ای نصب کردی که هر از گاهی پراسس می کنه و برای سوئیچ شدن بقیه برنامه ها رو از حالت فعال در میاره. شکت به برنامه یا درایور خاصی نیست که زیاد سازگار نباشه؟
سلام بنده لپتاپ asus k53sv دارم . نمیدونم ویروسی شد چی شد! ولی تاچش از کار افتاد صداش قطع شد و لوگینش بسیار طولانی . تصمیم گرفتم dvd back up که روز اول با ai recovey burner گرفته بودم رو استفاده کنم ولی چند با امتحان کردم توی 47% ارور میده میگه filed شد و شاید دوباره امتحان کنی درست بشه/ حالا اومدم ویندوز بازاری های خودمنون نصب کردم ولی بعد از آنکه تموم شد و ریست شد . ویندوزی بالا نمیاد گویی اینکه فایل بوت ویندوز جدید رو نشناخته ولی همین طور الان روی یک علامت (-) چشمک زن بالای صفحه سیاه میمونه . درایو مخفی ریکاوری هم داره ولی نه با f11 نه با f9 و... هم نمی تونم چیزی بیارم. فقط توی بوت با f2 لطف میکنه منو میبره توی srtup مادربرد.!
راستی روز اول هم فروشنده با acronis true image درایو ریکاوری 120 گیگ فابریکش رو کرد 20 گیگ.
ممنونم از جوابت. آنتی ویروسم نو هستش آپدین هم هست. نرم افزری نیست که بخواد خودشو آپدیت کنه. این مشکل رو یکی دیگه از دوستان که سونی داره باهاش مواجه هستش. نکته ی دیگه ای وجود ندره در این مورد؟
سلام دوستان لپ تاپ من asus k53sv هستش من اولی که خریدمش نمیدوستم باید میکروفونشم چک کنم حالا که نگاه میکنم میبینم هوا داره !!!
میخاستم از اساتید بپرسم راهی هست که بشه خودم درستش کنم یا درست بشو نیست![]()
سلام دوست عزیز ، ورودت رو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم.
ببین کلاً مایکروفون های اینترنال لپ تاپ ها به هیچ وجه خوب نیست! پس اگه می خوای کار ضبط انجام بدی باید یه مایکروفون حرفه ای تدارک ببینی (کارت صدا هم مهمه) ولی اگه واسه voice chat می خوای فکر کنم یه هدست معمولی کارت رو راه بندازه.
موفق باشی.
سلام داداش گلم ببین من واسه استفاده خاصی نمیخوام شایدم استفادم ازش در حد صفر باشه برا ضبط هم اصلا به درد نمیخوره چون مونوئه ولی من روحیم جوریه که نمیتونم قبول کنم چیزی که دارم خراب بشه (باشه)
بخاطر همین میخوام درستش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)