تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 1185 اولاول ... 1005005505905965975985996006016026036046106507001100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ارزش خرید داره به نظرت؟

---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------

حیف که بعض ادکلن ها هیچوقت تو ایران گیر نمیاد مثلا از این لوتنس چقدر دوست دارم ببینم چطورین عطراش یا اون اومو از لورنزو ویلورسی حیف

2. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ارزش خرید داره به نظرت؟

---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------

حیف که بعض ادکلن ها هیچوقت تو ایران گیر نمیاد مثلا از این لوتنس چقدر دوست دارم ببینم چطورین عطراش یا اون اومو از لورنزو ویلورسی حیف
    الان آرامیس 900 و معخمولیش در حدود 90 هستند و یا بیشتر
    به نظر من که ارزش خرید داره
    هر چی باشه یک ادکلن زیر خاکی هست

4. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به نظرت این بهتره یا توسکانی یا اون ایمپاسیبل البته میدونم فرق میکنن بوهاشون ولی میخوام نظر خودتو بدونم؟

6. 2 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ارزش خرید داره به نظرت؟

به نظرت این بهتره یا توسکانی یا اون ایمپاسیبل البته میدونم فرق میکنن بوهاشون ولی میخوام نظر خودتو بدونم؟
    همشون خوب هستند ولی توسکانی نسبت به بقیه شون بوش معمولی تره و قدیمی میزنه. مناسب سنین بالاست

ایمپسیبل هم عالی هست اما برای مناطق گرمسیر که ما هستیم برمودا تونیک بهتره

8. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

امکان داره اون امپسیبل رو باز اونطرفا پیدا کنی؟اگه پیدا شد منم یکی میخوام

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امکان داره اون امپسیبل رو باز اونطرفا پیدا کنی؟اگه پیدا شد منم یکی میخوام
    متاسفانه منم بر همین خیال دادم رفت و متاسفانه دیگه گیرم نیومد
    مشکلی که اینا دارن لمیتد ادیشن هستند و کم تولید میشن

11. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها میخوام یه ادکلن خنک بگیرم قیمت هم تا 150 نهایت که بتونم روزانه استفاده کنم میخوام که پخش بوی خوبی داشته باشه. چی پیشنهاد میکنید خیلی هم همه گیر نباشه که بهتر. اینا چطورن کورس اکوا تونیک .تیری مولر کالنج. ورساچ پیورهوم.ژن شیشیدو.ارامیس برمودا . ممنون

13. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها میخوام یه ادکلن خنک بگیرم قیمت هم تا 150 نهایت که بتونم روزانه استفاده کنم میخوام که پخش بوی خوبی داشته باشه. چی پیشنهاد میکنید خیلی هم همه گیر نباشه که بهتر. اینا چطورن کورس اکوا تونیک .تیری مولر کالنج. ورساچ پیورهوم.ژن شیشیدو.ارامیس برمودا . ممنون
    تیری مولر کالنج رو تست کردی؟ توصیه میکنم حذفش کنی و همچنین کوروس . چون اینا بوشون مصنوعی هست

بقیه موارد مناسب هستند

15. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    وقت همه گی بخیر

من تا الا خیلی خیلی کم عطر ادکلن زدم شاید سه چهار بار اونم یکی برام زده
    برای همین اصلا با عطر ها و ادکلن ها و خصوصیاتشون و اصل و تقلبی بودن اشنایی ندارم و مطمئنم اگه برم بازار بگم همچین چیزی میخوام یه چیزی بم میچپونن و یا علی

حالا از شما میخوام منو طبق سلیقم راهنمایی کنین تا رفتم بخرم گیج نشم . تشکر

من تو اهواز زندگی میکنم برای همین هوا فوق العاده گرمه برای همین نمیخوام سریع بپره
    محیط کارمم بیمارستانه و روزی 8 ساعت اونجام برای همین میخوام بوش بمونه و سریع نپره
    عطر هم نمیخوام شیرین باشه چون فکر نکنم به این هوا بخوره. میخوام خنک با پخش بوی بالا، تازه ، مردونه ، fresh ، و خوشبو باشه که خوب بمونه
    میخوام خیلی خوشبو باشه ادم احساس شادابی باش بکنه و از بوش بقیه کیف کنن

حالا اگه تا 50 تومن هم ادکلن تو این مایه ها سراغ داشتین بگین و لی ترجیح میدم اول با عطر شروع کنم
    راستی به این سایت میشه اطمینان کرد: قیمتاش و اصل بودن جنساش چطوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون از همتون
    داود
    عظر خریدید شما بالاخره؟ کار ارزان و با کیفیت malizia vetyver رو بهت پیشنهاد میدم. ماندگاری ۱۰ ساعت. هرچند بعد از حدود ۵ ساعت پخش بو کم میشه . fresh و مردانه . قبل از گرانی ۹ تومن بود. یک کار ایتالیایی که بیشتر از اینها می ارزه. اولین بار که تست میکنی تلخی وتیور با مشت بینیت رو نوازش میده و تو ذوقت میخوره و ممکنه بگی غیر ممکنه خوشم بیاد.یک فرصت تست دیگه در روز بعد بدی تلخی کمتر آزار دهنده است و بوی لیمو رو میاد و یاد فیلم malena می افتی.

17. 5 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم یه مشاوره بدید لطفاً.
    من دنبال یه عطر مناسب برای فصل گرما هستم میخوام که موندگاری بالا،پخش بوی زیاد و رایحه خاصی داشته باشه. اینا یکسری از عطرای قبلی منه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از giorgio armani با اینکه سالهاس استفاده نکردم هنوز بوش برام خاطره انگیزه . حیف که قدیمی شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از lalique عطر خوب و با ماندگاری بالا و پخش بوی محشر بود فقط یکم تلخیش زیاد بود ولی متاسفانه خیلی همه گیر شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از Gucci بوشو دوس داشتم و داشتم بهش عادت میکردم که از کفم رفت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از Gucci

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از gucci
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از versace بوش منو یاده الور اسپرت شنل مینداخت ولی موندگاری کمی داشت با پخش بوی ضعیف به نظرم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از
    dsquared2
    بین اینا gio و تا حدی لالیکه و گوچی بای گوچی رو دوست داشتم. بقیرو بعداً از یه مدت استفاده از خریدشون پشیمون شدم. حالا با توجه به اینا چه عطری رو پیشنهاد میکنید؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ضمناً تو تهران از کجا میشه عطر اصل و با قیمت مناسب خرید؟ فروشگاه گل سنگ تو کوچه مروی خوبه ؟ چند بار که داشتم از اونورا رد میشدم دیدم توش همیشه پر مشتریه. فروشگاه های وزرا به نظرم یکم دارن بچه زرنگ میشن جنس گرونتر و حتی غیر اصل به مشتری غالب میکنن. اون wood که من از وزرا خریدم به نظرم اصل نباشه. چون اون اسم حک شده عطرو کنار بدنه چوبی نداشت. ماهم گفتیم اینجا کلاس کارشون بالاس جنس اصل میدن دستمون و خریدیم. حالا اسم فروشگاهشو نمیارم خراب نشه.

19. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •