ارزش خرید داره به نظرت؟
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
حیف که بعض ادکلن ها هیچوقت تو ایران گیر نمیاد مثلا از این لوتنس چقدر دوست دارم ببینم چطورین عطراش یا اون اومو از لورنزو ویلورسی حیف![]()
ارزش خرید داره به نظرت؟
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
حیف که بعض ادکلن ها هیچوقت تو ایران گیر نمیاد مثلا از این لوتنس چقدر دوست دارم ببینم چطورین عطراش یا اون اومو از لورنزو ویلورسی حیف![]()
الان آرامیس 900 و معخمولیش در حدود 90 هستند و یا بیشتر
به نظر من که ارزش خرید داره
هر چی باشه یک ادکلن زیر خاکی هست![]()
به نظرت این بهتره یا توسکانی یا اون ایمپاسیبل البته میدونم فرق میکنن بوهاشون ولی میخوام نظر خودتو بدونم؟
همشون خوب هستند ولی توسکانی نسبت به بقیه شون بوش معمولی تره و قدیمی میزنه. مناسب سنین بالاست
ایمپسیبل هم عالی هست اما برای مناطق گرمسیر که ما هستیم برمودا تونیک بهتره
امکان داره اون امپسیبل رو باز اونطرفا پیدا کنی؟اگه پیدا شد منم یکی میخوام
متاسفانه منم بر همین خیال دادم رفت و متاسفانه دیگه گیرم نیومد
مشکلی که اینا دارن لمیتد ادیشن هستند و کم تولید میشن
بچه ها میخوام یه ادکلن خنک بگیرم قیمت هم تا 150 نهایت که بتونم روزانه استفاده کنم میخوام که پخش بوی خوبی داشته باشه. چی پیشنهاد میکنید خیلی هم همه گیر نباشه که بهتر. اینا چطورن کورس اکوا تونیک .تیری مولر کالنج. ورساچ پیورهوم.ژن شیشیدو.ارامیس برمودا . ممنون
تیری مولر کالنج رو تست کردی؟ توصیه میکنم حذفش کنی و همچنین کوروس . چون اینا بوشون مصنوعی هست
بقیه موارد مناسب هستند
عظر خریدید شما بالاخره؟ کار ارزان و با کیفیت malizia vetyver رو بهت پیشنهاد میدم. ماندگاری ۱۰ ساعت. هرچند بعد از حدود ۵ ساعت پخش بو کم میشه . fresh و مردانه . قبل از گرانی ۹ تومن بود. یک کار ایتالیایی که بیشتر از اینها می ارزه. اولین بار که تست میکنی تلخی وتیور با مشت بینیت رو نوازش میده و تو ذوقت میخوره و ممکنه بگی غیر ممکنه خوشم بیاد.یک فرصت تست دیگه در روز بعد بدی تلخی کمتر آزار دهنده است و بوی لیمو رو میاد و یاد فیلم malena می افتی.
سلام دوستان
میخواستم یه مشاوره بدید لطفاً.
من دنبال یه عطر مناسب برای فصل گرما هستم میخوام که موندگاری بالا،پخش بوی زیاد و رایحه خاصی داشته باشه. اینا یکسری از عطرای قبلی منه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از giorgio armani با اینکه سالهاس استفاده نکردم هنوز بوش برام خاطره انگیزه . حیف که قدیمی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از lalique عطر خوب و با ماندگاری بالا و پخش بوی محشر بود فقط یکم تلخیش زیاد بود ولی متاسفانه خیلی همه گیر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از Gucci بوشو دوس داشتم و داشتم بهش عادت میکردم که از کفم رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از Gucci
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از gucci
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از versace بوش منو یاده الور اسپرت شنل مینداخت ولی موندگاری کمی داشت با پخش بوی ضعیف به نظرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از dsquared2
بین اینا gio و تا حدی لالیکه و گوچی بای گوچی رو دوست داشتم. بقیرو بعداً از یه مدت استفاده از خریدشون پشیمون شدم. حالا با توجه به اینا چه عطری رو پیشنهاد میکنید؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ضمناً تو تهران از کجا میشه عطر اصل و با قیمت مناسب خرید؟ فروشگاه گل سنگ تو کوچه مروی خوبه ؟ چند بار که داشتم از اونورا رد میشدم دیدم توش همیشه پر مشتریه. فروشگاه های وزرا به نظرم یکم دارن بچه زرنگ میشن جنس گرونتر و حتی غیر اصل به مشتری غالب میکنن. اون wood که من از وزرا خریدم به نظرم اصل نباشه. چون اون اسم حک شده عطرو کنار بدنه چوبی نداشت. ماهم گفتیم اینجا کلاس کارشون بالاس جنس اصل میدن دستمون و خریدیم. حالا اسم فروشگاهشو نمیارم خراب نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)