معذرت میخوام از بابت اشتباهم.
بند30- صافي كامل كف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و يا با تحدب شديد استخواني و يا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
معذرت میخوام از بابت اشتباهم.
بند30- صافي كامل كف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و يا با تحدب شديد استخواني و يا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
دوستان من 10 روزه دیگه آموزشیم تموم میشه دستغیب ناجا هستم آیا همون روز آخر برگ تقسیم رو میدن یا میفرستن درب خونه کلا جریان این برگ تقسیم چیه؟
همون روز اخر برگ تقسیم ها رو میدن
آره.حتی یه روز.با هیچ کی هم شوخی ندارن.من خودم شخصا یکیو دیده بودم که فقط یک روز دیرتر فرستاده بود.شایان ذکر است که تاریخ ثبت در دفاتر پلیس+10 همون تاریخ ارسال دفترچه میشه.
من 28 آبان فرستادم و اعزامم اول دی عحب شیره.اگر میخوای با هم در تماس باشیم تا جاهامونو عوض کنیم.چون من میخوام به تعویق بندازم.
آقا تورو خدا هر کی در این مورد اطلاعی داره بگه.من رو هم به این خاطر انداختن عجب شیر و یا این بار اول نیست که لیسانیا رو میفرستن عجب شیر؟
آقای مدیر تورا خدا پست های منو حذف نکن.من نمیدونم چرا پست های منو ارسال نمیکنند.
من اول دی اعزامم به عحب شیر راهی واسه کنسل کردنش هست؟میتونم تو سپاه پذیرش بگیرم؟
سلام /
کسی پست شما رو حذف نکرده / تمامی اعضای جدید ، نوشته هاشون پس از تایید تیم مدیریت به نمایش درمیان .
دوست گلم حالا انداختنت عجب شیر، چیه مگه دو ماهه دوست گلم. چاره ای نیست باید ساخت درضمن شما که تنها نیستی اون جا وقتی بری از خیلی از این سختیاش کم میشه، ولی واسه پذیرش الان من دقیق خبر ندارم چطوری شده ولی زمان ما تو این فرصت کم ظرقیت ها تکمیل بود.
البته بند پ همیشه تو هر جایی راهگشاست...
با عرض سلام خدمت دوستان عرير لطفا اگه كسي راجبه پادگن 02 نيرو زميني ارتش تهران اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه
ممنونم
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)