تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 1746 اولاول ... 10050055059059659759859960060160260360461065070011001600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

شما اینم حساب کن که اسکل دشمنت بوده
    huh ?
    دشمنش ؟ دوستش رو منظورشه دشمنش که 11 تا کیل گرفته
    رجیون کلاینت رو میگم،اکانت هنوز نساختم@
    از خودم میپرسیدی
    برا اینکه بتونی با کلاینت آمریکا اروپا رو هم داشته باشی باید حدودا 300 مگ یا 400 مگ دانلود کنی
    بعد میتونی switch کنی بینشون
    اما اکانت هاش کاملا جدا و متفاوتن

2. 2 کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما اینم حساب کن که اسکل دشمنت بوده
    اونا اکتیو بودن کمک هم می کردن من تمام دفعاتی که ناک اوت شدم حداقل 3vs1 یا حتی 4vs1 بود

4. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آره چند روز هست که سرور پر نوب شده هر بازی میرم یه عالمه فیدر داره بخدا دیگه خسته شدم ؛ امروز quinn رفتم عجب چیزیه valor میکنی یه 2 میزنی و یه 3 یعنی طرف رو میخوره تو 3 ثانیه تاور اصلی کنار بیس رو تو 5 ثانیه میزنه خیلی بد هیرویی هست البته تکی چیزی نیست باید با یارای درست باشه حداقل باید یه دونه از یارا خوب بازی کنه و ساپورت بده ؛ امروز هی میرفتم جلو این یارام میترسیدن در میرفتن ؛ اعصابم رو خورد کرده بودن با یک وضعی جمع می کردم من بدبخت ؛ هی میرفتم چپ رو یکم میزدم اینا میومدن چپ میرفتم راست ؛ اینقدر اینور اونور رفتم که یه بار داشتم چپ رو میزدم 3 تا از یارام از وسط رفتن اون یکی هم رفت راست اینا وسط رو گرفتن بعد اومدن راست رو هم زدن بعد من رفتم راست اینا تا داشتن چپ رو میزدن من مگا کردم اومدن راست رو بزنن یارام چپ رو مگا کردند دیگه بعد یه دوئل شد همه مردن من عقب کشیدم که زنده ببونم زود جمع کنم که از دست اینا یه نفس راحت بکشم دیگه همه مردن valor کردم و یه 2 و ... پایان

6. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا واقعا من نمیدونم این چه وضعیه امروز lvl 30 شدم بعد تا حالا هر وقت match making منو گذاشته تو یه تیمی یا 2 ،3 تا لیور داره یااونی که بازی میکنه اونقدر نوبه که نگو هی تند تند فید میده اون موقع لول 20 بودم اونا از اینا خیلی بهتر بازی میکردن واقعا هر چی لولم رفته بالا تر افراد تیممون بدتر بازی میکنن الان دو بار با zed بازی کردم اولی که یکی امتحانی جاروان رو اورده بود اون خوب بازی کرد دونفر توی bot بودن عین چی فید دادن بازی شد مسخره بازی. بازی دوم هم که یه تیمو بودهمون 5 دقیقه ی اول بازی 10 تا فید دادتوتال کیل دوشمن هم همون 10 تا بوداونم شد مسخره بازی این لول 30سرور east خیلی مزخرفه یه بازی درست حسابی نمیشه کرد طرف انگار اولین بارشه داره بازی میکنه اعصاب برام نگذاشته اند وست هم لول های پایینش افتضاه بازی میکنن ولی هر چی بری بالاتر بهتر میشه واقعا این دوتا سرور عکس همدیگه اند
    حالا ایست خوبه چون تیمت هرچقدرم اسکل باشن از او طرف تیم مقابلم اسکل داره میشه کری کرد! (از ده تا بازی 8 تاشو آدم می بره!
    من الان تو امریکا از 10 تا سه تا می برم! (ایرم فکر کن تو تیم من lux بودم blitz و nid داشتیم! بعد باختیم )
    یعنی همه داغون! این بلیتزه کل q شو میس میکرد تازه گیر داده بود به nid که تو میس میکنی!!
    چجوری اینا موفق میشن تو ایرم بالای ده تا دث بگیرن من نمی دونم واقعا! واسه خودش هنره!

اصلا افتادم رو دور باخت نمیدونم شایدم اشکال از منه؟

8. 2 کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abrams's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آره چند روز هست که سرور پر نوب شده هر بازی میرم یه عالمه فیدر داره بخدا دیگه خسته شدم ؛ امروز quinn رفتم عجب چیزیه valor میکنی یه 2 میزنی و یه 3 یعنی طرف رو میخوره تو 3 ثانیه تاور اصلی کنار بیس رو تو 5 ثانیه میزنه خیلی بد هیرویی هست البته تکی چیزی نیست باید با یارای درست باشه حداقل باید یه دونه از یارا خوب بازی کنه و ساپورت بده ؛ امروز هی میرفتم جلو این یارام میترسیدن در میرفتن ؛ اعصابم رو خورد کرده بودن با یک وضعی جمع می کردم من بدبخت ؛ هی میرفتم چپ رو یکم میزدم اینا میومدن چپ میرفتم راست ؛ اینقدر اینور اونور رفتم که یه بار داشتم چپ رو میزدم 3 تا از یارام از وسط رفتن اون یکی هم رفت راست اینا وسط رو گرفتن بعد اومدن راست رو هم زدن بعد من رفتم راست اینا تا داشتن چپ رو میزدن من مگا کردم اومدن راست رو بزنن یارام چپ رو مگا کردند دیگه بعد یه دوئل شد همه مردن من عقب کشیدم که زنده ببونم زود جمع کنم که از دست اینا یه نفس راحت بکشم دیگه همه مردن valor کردم و یه 2 و ... پایان
    خیلی سعی کردم این چپ و راستا رو بخونم ولی نشد

10. 3 کاربر از abrams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بدون شرح !

فقط در مورد ریون که همون اول بازی لیو داد باید بگم من جاوران جنگل بودم و رفتم تاپو گنک کردم یارو داشت با هلث چس در میرفت منو ریون هم دنبالش ،که من اولتی کردم وطرفو کشتم ولی هردوتای ما تو اولتی زیر تاور گیر افتادیم منم اصلا متوجه نبودم که تاور داره ریونو میزنه من فلش کردم وامدم بیرون و ریون هم با هلث تقریبا کمتر ازنصف تاور زد کشتشمن داشتم میترکیدم از خنده فقط نوشتم omfg ریون هم که داشت منفجر میشد از عصبانیت،دوتا فحش بارم کردو لیو داد.حالا هروقت به اون لحظه فک میکنم خندم میگیره،ازاون بازیهایی بود که هیچ وقت فراموش نمیکنن .3به5بردیم کاتا هم هیsurr میداد میگفت 4به5نمیتونیم ببریم این بود که اونم وسط بازی لیو کرد!
    خلاصه اینکه خلاصه براتون نوشتم تا اون مضمون بدون شرح حفظ بشه!
    Last edited by mey123; 21-06-2013 at 20:00.

12. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

همین الان با یه تیم خوب افتادم پس از 5 بار بازی نه فیدر داشتیم نه الحمد ال... نوب. اشکم در اومد وقتی بردیم اصلا نمیتونین لحظه ای که ما بردیم رو تصور کنینو الان میخوام به همه گل بدمتقاضای دعا برای افتادن در یک تیم خوب و صبر در برابر باخت های مکرر دارمالتماس دعا

14. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

عشق کیلر بی هستی ها !!

عاغا یه دست زدم با هکا، جاتون خالی 71 دقیقه طول کشید،
    خیلی حال داد، اونا هم هکا داشتن، آخرش ما بردیم

16. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

همین الان با یه تیم خوب افتادم پس از 5 بار بازی نه فیدر داشتیم نه الحمد ال... نوب. اشکم در اومد وقتی بردیم اصلا نمیتونین لحظه ای که ما بردیم رو تصور کنینو الان میخوام به همه گل بدمتقاضای دعا برای افتادن در یک تیم خوب و صبر در برابر باخت های مکرر دارمالتماس دعا
    عاغا چجوری عضو یه رنک تیم بشم؟
    لول 30 شدم خیلی وقته ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عاغا چجوری عضو یه رنک تیم بشم؟
    لول 30 شدم خیلی وقته ...
    باید تو رو invite کنن البته لیدر تیم،خودتم میتونی بسازی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •