راستی من نتونستم پستای قبلی رو بخونم بنابراین شرمنده اگه سوالم تکراریه !! : رشتتون چیه؟؟
راستی من نتونستم پستای قبلی رو بخونم بنابراین شرمنده اگه سوالم تکراریه !! : رشتتون چیه؟؟
سلام خوبی ابجی
1=rsh رو میشناسی
2=میشه جناب rsh رد در چند کلمه مختصر تعریف کنی
3=شما به عنوان یک خانم چه قدر با اسلحه فوق پیشرفته لنگه کفش اشنایی دارید و اصلا مهارتتون در استفاده از ان چه قدر هست
4=اگر روز خواستگاریتون اقا داماد به جای شما دوستتون رو که ان روز تو خونه شماست بپسنده چه کار میکنید
5=چقدر با فمنیست موافقید
6=ایا شما هم جزو ان دسته از خانمها هستید که موافقند نباید سر به تن اقایون نباشه
7=نظرت راجع به امار چیه
فعلا با تشکر
البته دوتا ملاک دیگه هم هست یکی اینکه همشهریه یکی از مسئولین تاپیک باشیو دوم دختر باشی
که اگه هر دو رو با هم داشته باشی بعد از عضویتت در اولین فرصت رو صندلی میشینی
![]()
یه چند تا سوال هم میپرسم دوست داشتی جواب بده:
1-تام يا جري؟
2-به گدا ها کمک مي کني؟ به اونايي که آهنگ ميزنن چي؟
امیدوارم اینطور نباشه... ولی اگه باشه باید بگم واقعا تاسف برانگیزه...
راستی amintnt شما چرا پست من رو نقل قول کردی ؟ از smile ها چیزی نفهمیدم لطفا به زبان نوشتاری حرفتون رو بگید.
منم چند تا سوال ميپرسم تا آره ...
--------
1. فکر ميکني مرغ همسايه غازه؟
2. اگه در ديزي باز باشه؛ اون وقت حياي گربه کجا ميره؟
3. تا به حال کفتر بازي کردي؟ اگه نه چرا؟
4. فکر ميکني دنيا به چي بنده؟
5. پطروس رو ميشناسي؟
البته دوتا ملاک دیگه هم هست یکی اینکه همشهریه یکی از مسئولین تاپیک باشیو دوم دختر باشی
که اگه هر دو رو با هم داشته باشی بعد از عضویتت در اولین فرصت رو صندلی میشینی
![]()
آيا فكر ميكنيد نشستن بر روي صندلي داغ اينقدر مهم است؟
Last edited by Ahmad; 22-04-2007 at 07:12.
دوست عزيز اينطور نيست . مگه چند تا از دوستاني كه تاحالا روي صندلي نشستن همشهري من هستن ؟
بهتره به اين بحث خاتمه بديم .
ممنون
بهروز
يك سوال از صندلي نشين
تا حالا خواستي جاي كس ديگه اي باشي؟
شما چرا به دو تا پست که اصلا هیچ شباهتی به هم ندارن یه جواب واحد میدی ؟ بیشتر دقت کن عزیز.
بابا من یه سوال از مسئولین تاپیک پرسیدم. حالا هر کی بیاد وسط یه چیزی بندازه بره ....
با بهروز موافقم ... بحث تمام...
Last edited by M.etallic.A; 21-04-2007 at 20:35.
rsh
سلام خوبی ابجی
سلام ... مرسی ... شما خوبین ؟
1=rsh رو میشناسی ؟
بله ، با آواتوری که شما دارین به خاطر می مونین ...
2=میشه جناب rsh رد در چند کلمه مختصر تعریف کنی؟
شوخ طبع ، پر ماجرا !
3=شما به عنوان یک خانم چه قدر با اسلحه فوق پیشرفته لنگه کفش اشنایی دارید و اصلا مهارتتون در استفاده از ان چه قدر هست ؟
نشونه گیریم بد نیست ! البته اصولا من سیستم کاریم در دعوا پرت کردن اشیاء نیست ! این مورد بیشتر در جهت کشتن حشرات موذی و ترسناک کاربرد داره !
4=اگر روز خواستگاریتون اقا داماد به جای شما دوستتون رو که ان روز تو خونه شماست بپسنده چه کار میکنید ؟
همون کاری که اگه دختر مورد نظر شما روز خواستگاری یه دل نه صد دل عاشق داداشتون بشه !
5=چقدر با فمنیست موافقید ؟
کمی تا قسمتی ! بس که تو این جامعه حق زن خورده شده مجبوره به این گرایشها رو بیاره ...
6=ایا شما هم جزو ان دسته از خانمها هستید که موافقند نباید سر به تن اقایون نباشه ؟
در مورد آقایون نامرد با کمال میل موافقم ... در حدی که خودم پیش قدم شم !
7=نظرت راجع به امار چیه
نسبت به ریاضیات که علاقه ندارم ... بهتره !
فعلا با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)