تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 674 اولاول ... 100500550590596597598599600601602603604610650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

6) گزینه Community برای چیه ؟
    اگه دقت کرده باشید در منوی اصلی بازی یک گزینه به نام Community وجود داره . اما این گزینه برای چی ساخته شده؟
    فرض کنید شما چند تا رفیق باشین که سر بازی PES با هم کرکری داشته باشین و مثلا هرکدومتون ادعا میکنه که من تا حالا از همتون بیشتر بردم و در نتیجه بازی من از شما بهتره اما واقعا کی راست میگه؟ مشکل اینجاست که تعداد برد و باخت ها در جایی ذخیره نمیشه تا معلوم بشه کی بیشترین برد رو داشته اما گزینه ی Community میتونه این مشکل رو حل کنه . یعنی اگه بازی های دوستانه رو در Community انجام بدین تعداد برد و باخت ها در اون ثبت میشه.
    ابتدا گزینه Community رو انتخواب کرده و سپس New رو انتخواب کنید. بعد از انتخواب یک نام برای اون وارد منوی Community میشیم . حالا به وسیله گزینه ی Members List وارد یک لیست میشیم . در این لیست نام افرادی رو که معمولا باهاشون بازی میکنیم در هر یک از شماره ها ذخیره می کنیم. بعد از این کار Community خودمون رو با یک نام سیو می کنیم . حالا از این به بعد ما برای بازی دوستانه ابتدا وارد Community که سیو کرده بودیم میشیم و با استفاده از گزینه ی VS. Match بازی های دوستانه خودمون رو انجام میدیم تا نتیجه ی تمام برد و باخت ها ذخیره بشه. در ضمن برای مشاهده ی آمار و نتایج افراد از گزینه ی Match Records استفاده میکنیم . در این رنکینگ که چیزی شبیه رنکیگ بازی های آنلاین هست میتونیم تعداد برد ها، مساوی ها ،باخت ها، خطاها، کارت ها، میانگین گل ها در هر بازی و... رو مشاهده کنیم.
    همچنین میتونید بین خودتون هم لیگ یا کاپ برگزار کنید با استفاده از گزینه ی Competition
    ممنون از توضیحات خوب تون اما تو این مورد متاسفانه نسبت به نسخه های قبلی pes 2011 افت داشته چرا که در قسمت Community نسخه های قبل آمار جالب تری و کامل تری هم وجود داشت از جمله تعداد کل گل های زده شده که الان به صورت میانگین واسه هر تیم فقط موجوده و نکته مهم تر ثبت نتایج بود که خیلی تو کل کل ها لازم و باحال بود

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان سوال من رو هم میشه پاسخ بدین:
    من PESEdit 2.0 رو ریختم، اما بعضی لباس ها مثل لیگ انگلیس یا تیم ملی برزیل درست نشد چیکار باید بکنم؟
    مرسی

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با چه نرم افزاری image رو لود میکنید؟ از DAEMON TOOLS 3 یا بالاتر استفاده کنید.
    من از نرم افزار Alcohol استفاده میکنم. خوبه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از نرم افزار Alcohol استفاده میکنم. خوبه؟
    الکل خیلی معروف بود، منم یکبار ریختم چند سال پیش ها و چند دقیقه بعد پاکش کردم
    DAEMON TOOLS صرفا فقط یه درایو مجازی درست نمیکنه، بلکه یه درایور مجازی با تمام امکانات درست میکنه که مثل واقعی هستش، نه اینکه صرفا یه ایمیج رو لود کنه، اون کار رو خود ویندوز هم بلده و همچین امکاناتی رو داره.

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض یه ترفند جدید

یه ترفند جدید و جالب !

نشون دادن حالت شوت زدن و فریب دادن دروازه بان برای شیرجه رفتن یا مدافع برای تکل زدن :
    زدن شوت و بلافاصله گرفتن A ( کنسل کردن شوت )

در این حرکت بازیکن با نشون دادن حالت شوت زدن دروازه بان رو فریب می ده و دروازه بان با عجله در شیرجه رفتن به سمت توپ ، جا میمونه . این ترفند بیشتر به درد زمانی می خوره که مهاجم داره عرض محوطه ی جریمه رو طی می کنه . برای آشنایی بیشتر با این حرکت می تونید دو تا Replay زیر رو دانلود کرده و ببینید . در این Replay ها من تو زمین تمرین چندبار این حرکت رو انجام می دم ( برای آشنایی با نحوه ی دیدن Replay ها می تونید به قسمت Save & Replay مراجعه کنید . )
    البته این ترفند رو میشه در زمین حریف و در قبال مدافعین هم انجام داد بدین صورت که شوت رو زده و بلافاصله با گرفتن A اون رو cancel کنید که با این حرکت معمولا مدافع تکل زده و جا میمونه یا خطا می کنه ( به ویژه تو سطح Top player ) و میشه از این ترفند به عنوان یه دریبل استفاده کرد !

منبع : pes2011-tarfand.blogfa.com
    Last edited by vivabarca; 02-04-2011 at 11:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میدونه چه جوری میشه استادیوم خونگی تیم ها رو عوض کرد؟ توو Edit که میرم برای تیم های بزرگ نمیزاره استادیوم خونگیشون رو عوض کنم ، مثلا اولدترافرد رو چه جوری میشه گذاشت استادیوم خونگی بارسلونا؟؟ اگه کسی بلده بگه لطفا.....

* جواب سوالمو خوودم پیدا کردم! با Pes Editor انجام شد!
    Last edited by pishoolii; 02-04-2011 at 15:56.

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

طبق توضیحاتی که پیرامون پچ 1.03 در سایت رسمی کونامی داده شده است، با نصب پچ 1.03 قابلیت آنلاین بازی کردن به بازی اضافه میشود.

تنها تغییری که با نصب پچ رسمی 1.03 در بازی ایجاد خواهد شد به شرح زیر است:

PES 2011 Official Patch v1.03:

Online Mode connectivity issues have been improved through changes made to the disconnection process.

و بسته DLC نسخه 2.00 شامل موارد زیر است:
    12/2010 Data Pack Update (DLC v2.00):

- The Latest Team Strips
    - The Latest Boots (Updates will also be made to the players wearing them)

New boots from Konami DLC update :

- adiPURE_IV_TRX_FG2 PES 2011
    - adiPure IV White
    - F50 adizero GreenPink
    - Predator_X Elecerity
    - PowerCat1.10
    - Umbro_gt_black
    - v1.10 Parachute
    - umbro_gt_white
    - WaveIgnitus PES 2011
    - WaveSuperSonic2

دانلود پچ رسمی نسخه 1.03 شرکت کونامی به همراه کرک سازگار با آن با حجم 25 مگابایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کرک نسخه 1.03 بازی به صورت جداگانه با حجم 12 مگابایت:
    کد:
    جهت دانلود بسته DLC جدید به نسخه 2.00 با حجم 30 مگابایت:

کد:
    کد:
    کد:
    راهنمای نصب و استفاده:

1. پچ 1.03 را دانلود کرده و نصب کنید. موقع نصب تغییری در آدرس آن ندهید زیرا اگر نسخه سالم و دستکاری نشده بازی را داشته باشید آدرس بازی به صورت اتوماتیک پیدا میشود.

2. از فولدر کرک فایل کرک را کپی کرده و در محل نصب بازی جایگزین فایل pes2011.exe کنید تا بازی کرک و اجرا شود.

3. برای افزودن یک سری کفش ها و توپ ها و غیره به بازی، DLC 2.00 را از لینک بالا دانلود کرده و پس از خارج کردن فایل dt0f.img از حالت فشرده، آن را در آدرس زیر در ویندوز مورد استفاده خود کپی کنید:

Windows 7:

C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download

Windows XP:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download

4. بعد از انجام کارهای بالا بازی را اجرا کرده و از جدیدترین آپدیت ها لذت ببرید.

مرسی دوست عزیز.کرک 1.3 پسورد داره؟ چیه؟

8. این کاربر از mj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من پچ PESEsit 2رو نصب کردم ولی میخوام BAL رو سیو کنم هنگ میکنه میاد بیرون،دوستان راهنمایی کنید...

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.کرک 1.3 پسورد داره؟ چیه؟
    پسووردشو که گذاشتم دقت میکردی میدیدی
    کد:

11. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یه ترفند جدید و جالب !

نشون دادن حالت شوت زدن و فریب دادن دروازه بان برای شیرجه رفتن یا مدافع برای تکل زدن :
    زدن شوت و بلافاصله گرفتن A ( کنسل کردن شوت )

در این حرکت بازیکن با نشون دادن حالت شوت زدن دروازه بان رو فریب می ده و دروازه بان با عجله در شیرجه رفتن به سمت توپ ، جا میمونه . این ترفند بیشتر به درد زمانی می خوره که مهاجم داره عرض محوطه ی جریمه رو طی می کنه . برای آشنایی بیشتر با این حرکت می تونید دو تا Replay زیر رو دانلود کرده و ببینید . در این Replay ها من تو زمین تمرین چندبار این حرکت رو انجام می دم ( برای آشنایی با نحوه ی دیدن Replay ها می تونید به قسمت Save & Replay مراجعه کنید . )
    البته این ترفند رو میشه در زمین حریف و در قبال مدافعین هم انجام داد بدین صورت که شوت رو زده و بلافاصله با گرفتن A اون رو cancel کنید که با این حرکت معمولا مدافع تکل زده و جا میمونه یا خطا می کنه ( به ویژه تو سطح Top player ) و میشه از این ترفند به عنوان یه دریبل استفاده کرد !

منبع : pes2011-tarfand.blogfa.com
    دوست عزیز این ترفند که از ترفند های اولیه و قدیمیه پسه! من این ترفندو از پس 5 که قبلا بازی میکردم انجام میدادم

13. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •