تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 1298 اولاول ... 1005005505905965975985996006016026036046106507001100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یوزر و پسورد؟ با یوزر و پسورد که نمیشه سرویس یه خط رو روی یه خط دیگه تست کرد برادر من. در جواب سوالتون هم باید بگم که شنیدم سرعت نامحدود خیلی کمه و تقسیم بر 8 میشه سرعتتون.فک نکنم بصرفه باشه
    دوست عزیز من تا حالا با یوزر پسوورد صد تا از دوستام از خط خودم وصل شدم . برای نمونه من خودم 1 مگ دارم اما وقتی یوزر پسوورد دوستم که دو مگ داره رو میزنم سرعت دانلودم قشنگ دو برابر هست . من خودم هم شنیدم سرعت 256 فیکس روی 32 هست اما باید ببینم صفحات وبگردیش چجوری هست . اگه دوست عزیزی این 256 نامحدود رو داره به من بده من یک تستس بکنم خدا ایشالا عمرش بده البته ناگفته نماند برای حسن نیت اول یوزر پس خودمو بهش میدم که امتحان کنه . این طرح کمپین رو یکماهه نمیدن وگرنه خودم یه یکماهه 256 نامحدود رو برای تست میگرفتم . رفتم مخابرات گفتن یکماهه نداریم فقط یکساله . منت بذارید سر ما یه کمکی به این بچه سید بکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    مودمی که مخابرات برای طرح کمپین میده tplink td-w8901n هست ؟
    خواهشا یکی جواب منو بده. مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خواهشا یکی جواب منو بده. مهمه
    شبکیه هم مثل مخابرات دو نوع مودم میده که تو سایتش هم زده مودلشو. من خودم حدسم اینه که احتمالآ مخابرات هم از همینا میده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان خط من رانژه شده روی 2 مگ هم بسته شده پورتم خطم DLC هست... مودم رایگان هم قرار برام بیارن هیچ هزینه ایی هم تا الان برای طرح کمپین ندادم فقط منتطرم بیان مودم را کانفیگ کنند تمامی این مراحل هم کمتر از 5 دقیقه در مخابرات و کمتر از 1 هفته روند را اندازی پورت انجام شد...

شما کدام مرکز مخابراتی هستید ؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

شما کدام مرکز مخابراتی هستید ؟
    مرکز مخابراتی استقلال ...

دوستان من در مورد طرح زربن هم پرسیدم گفتند این طرح یعنی مجموعه نوسانات پهنای باند دیگه فکر نکم نیاز به توضیح باشه ... این طرح کمپین هم گفتند کیفیت خوبی داره نسبت به طرح های دیگر...

6. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. من قبلا طرح زرینو داشتم الان هم طرح کمپین رو فعال کردم. حالا مشکلم اینه که نمیدونم الان که توی اینترنتم با کدوم یکی طرح توی اینترنتم!

مثلا میترسم شب بذارم واسه رایگان و از طرح زرینم کم کنه. اینم عکس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا باید چیکار کنم؟ طبق عکس باید کجا رو تغییر بدم تا کمپینم فعال بشه؟ مودمشم گرفتم. میدونم از طرف مخابرات فعاله. ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. من قبلا طرح زرینو داشتم الان هم طرح کمپین رو فعال کردم. حالا مشکلم اینه که نمیدونم الان که توی اینترنتم با کدوم یکی طرح توی اینترنتم!

مثلا میترسم شب بذارم واسه رایگان و از طرح زرینم کم کنه. اینم عکس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا باید چیکار کنم؟ طبق عکس باید کجا رو تغییر بدم تا کمپینم فعال بشه؟ مودمشم گرفتم. میدونم از طرف مخابرات فعاله. ممنون
    خوب مگه اکانتاشون باهم فرق نداره /؟؟؟ سرعت کمپین و زرین یکی هست ..الان 1 مگت سرعتش چنده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب مگه اکانتاشون باهم فرق نداره /؟؟؟ سرعت کمپین و زرین یکی هست ..الان 1 مگت سرعتش چنده ؟
    روی دانلود تا 120 کیلوبایت میره. منتها تا میزنم روی گزارش کارکرد ماهانه، فقط طرح زرینه که داره مصرف میشه و تا حالا از طرح کمپین نتونستم استفاده کنم. چطور باید استفاده کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

روی دانلود تا 120 کیلوبایت میره. منتها تا میزنم روی گزارش کارکرد ماهانه، فقط طرح زرینه که داره مصرف میشه و تا حالا از طرح کمپین نتونستم استفاده کنم. چطور باید استفاده کنم؟

خوب این همان طرح زرین هست و سرعت هم همان طرح زرین هست.... شما 2020 همین الان تماس بگیر بگو برات فعالش کنند ...یوزر و پسوردت هنوز فعال نشده ...وقتی فعال شد ...سرعت هم اعلام کنید

11. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

نمیدونم چرا این قدر نگرانم. موقع ثبت نام فرم رو که بهم داد زود پرش کردم تحویلش دادم اصلآ روش نیگا نکردم. الان که دارم فکر میکنم پیش خودم میگم نکنه اشتباهی 2 مگ زده باشم یا نامحدود یا..... در صورت چنین اتفاق ناگواری یعنی میشه طرحو عوض کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •