تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 600 از 645 اولاول ... 100500550590596597598599600601602603604610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سرویس 64 شاتل تا حالا وضعش بد نشده شاید بعضی وقتا یه ربع مشکل داشته ولی بعدش درست شده

حاجی اگه الان خط بگیرم PCM مگه نیستش بعد روی این خط میتونم ADSL بگیرم ؟؟؟؟
    تا انجا که من فهمیدم pcm روشی است که از سیم مسی بجای یک خط چند خط رد شه و روش اینحوری است که از کانال های خالی مس (بحثش رو باید از فیزیک دان ها بپرسی) که در حالت تک خط خالی است ارتباط بر قرار می کنند.این مسیذ ها هم همان هایی است که سرویس ADSL برای ارتباط با مودم استفاده می کنه( و به خاطر همین هم تلفن هیچوقت مشقول نیست)اگر خط PCM یاشه نمیشه ADSL داد مگر اینکه از PCM در بیاد.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دوستان عزیز سینا بلو و درویش 1900 و mstf666

داتک شرکت بابای من نیست که بخوام ازش طرفداری کنم! فقط تجربه ی خودمو در این زمینه گفتم!

ولی شک نکنید که 90% روال کاری ایجاد سرویس برای مشترک برمیگرده به رانژه کردن خط ، و اینو نمیشه بتعمیم داد به تمام کارها و سرویسهای شرکتی مثل داتک

من ازه مین قسمت آخر بدم میاد که: یکی چون داتک 1 روز اینترنت را بنا به دلایل مشخص و تابلویی (مثل اشکال از مرکز مخابراتی) نتونسته اراءه کنه ، حالا بیای جار بزنی که آره داتک مزخرفه ، داتک آشغاله
    یا مثلا موارد زیادی دیدیم که تو محدوده ی طرف سرویس نمیده (یارو از خود سوزی) بر میگرده شرکت را زیر سوال میبره

حالا نه فقط داتک و بلکه هر شرکت دیگری

حرف کلی من اینه که: لطفا این مسائل واضح و روشن را دلیل مزخرفی شرکت نگیرید و بیخودی به تمام فعالیتهای شرکت تعمیم ندهید! با تشکر از همه دوستان

قربانتان: مصطفی عشقی

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دوستان عزیز سینا بلو و درویش 1900 و mstf666

داتک شرکت بابای من نیست که بخوام ازش طرفداری کنم! فقط تجربه ی خودمو در این زمینه گفتم!

ولی شک نکنید که 90% روال کاری ایجاد سرویس برای مشترک برمیگرده به رانژه کردن خط ، و اینو نمیشه بتعمیم داد به تمام کارها و سرویسهای شرکتی مثل داتک

من ازه مین قسمت آخر بدم میاد که: یکی چون داتک 1 روز اینترنت را بنا به دلایل مشخص و تابلویی (مثل اشکال از مرکز مخابراتی) نتونسته اراءه کنه ، حالا بیای جار بزنی که آره داتک مزخرفه ، داتک آشغاله
    یا مثلا موارد زیادی دیدیم که تو محدوده ی طرف سرویس نمیده (یارو از خود سوزی) بر میگرده شرکت را زیر سوال میبره

حالا نه فقط داتک و بلکه هر شرکت دیگری

حرف کلی من اینه که: لطفا این مسائل واضح و روشن را دلیل مزخرفی شرکت نگیرید و بیخودی به تمام فعالیتهای شرکت تعمیم ندهید! با تشکر از همه دوستان

قربانتان: مصطفی عشقی
    حاج مصطفی (هم اسم منم هستی) :
    اینجا جمع شدیم تا حقایق شرکت ها رو بگیم و علاوه بر نکات مثبتشون، نکات منفیشون هم بررسی کنیم تا بقیه دوستان بتونن از جمع بندی اینها یک سرویس خوب بگیرن.

ما که نمیگیم شما دروغ میگی.شما میگی داتک براتون پشتیبانی خوبی داشته و کارتون رو راه انداخته.
    چند نفر هم میگن که توی منطقه اونها داتک حداقل یکماه طول میکشه.(به گفته خود شرکت)
    اینجوری کسی که میخواد از داتک بگیره حواسش هست که ممکنه سرویس داتک دیر براش وصل بشه .

اصلا دیگه این بحث رو ادامه ندیم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

میدونم جاش اینجا نیست ولی بازم همینجا میگم :
    امروز رفته بودم پایتخت تا برای دوستم یه Asus Am602 بگیریم.
    کلا نایاب شده.فقط یه جا گفت میتونه با 65 تومن یکی برامون جور کنه.

من دو ماه پیش رفتم پایتخت واسه خودم مودم بگیرم تقریبا بازار اشباع بود از این مودم.
    خودم 48 تومن گرفتم.

نمیدونم حالا واقعا کمیاب شده یا اینم سیاست فروشتنده هاست که مودم ها رو جمع کردن تا گرونش کنن.

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نخر بجاش Tp-link بگیر 35 تومن فکر کنم چیپ هاشون یکیه

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

داتك رو ولش كنين خب. وقتي اين همه بد ميگين خب از يه شركت ديگه بگيرين.

من 1 سال و نيمه شاتل دارم يك ثانيه هم قطع نبودم!!!!!!!

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

حاج مصطفی (هم اسم منم هستی) :
    اینجا جمع شدیم تا حقایق شرکت ها رو بگیم و علاوه بر نکات مثبتشون، نکات منفیشون هم بررسی کنیم تا بقیه دوستان بتونن از جمع بندی اینها یک سرویس خوب بگیرن.

ما که نمیگیم شما دروغ میگی.شما میگی داتک براتون پشتیبانی خوبی داشته و کارتون رو راه انداخته.
    چند نفر هم میگن که توی منطقه اونها داتک حداقل یکماه طول میکشه.(به گفته خود شرکت)
    اینجوری کسی که میخواد از داتک بگیره حواسش هست که ممکنه سرویس داتک دیر براش وصل بشه .

اصلا دیگه این بحث رو ادامه ندیم.
    ممنون
    داش مصطفی جان! آفرین به نکته ی خوبی اشاره کردی! دقیقا چون ما میبینیم تو منطقه خودمون سرویس بد میده میاییم جار میزنیم که بده و فلانه ، حالا مطلب اینجاست که کسی نمیدونه که شما کدام منطقه هستی و مهمتر این که واقعا مشکل اصلی چی بوده!
    اگر کامل مشخص بشه که چه جای مشخصی سرویس نمیتونه بده و به چه دلیلی خب هیچ مشکلی نیست ولی اینطوری داریم رو حقایق سرپوش میگذاریم!

از برخورد منطقی مشا هم بسیار ممنونم

میدونم جاش اینجا نیست ولی بازم همینجا میگم :
    امروز رفته بودم پایتخت تا برای دوستم یه Asus Am602 بگیریم.
    کلا نایاب شده.فقط یه جا گفت میتونه با 65 تومن یکی برامون جور کنه.

من دو ماه پیش رفتم پایتخت واسه خودم مودم بگیرم تقریبا بازار اشباع بود از این مودم.
    خودم 48 تومن گرفتم.

نمیدونم حالا واقعا کمیاب شده یا اینم سیاست فروشتنده هاست که مودم ها رو جمع کردن تا گرونش کنن.
    آقا من هم روز 25 اسفند به این مشکل برخوردم که مودم نایاب شد! ولی اگر پیدا نیمکردم هم هیچ وقت پایتخت نیمرفتم! چون به این نتیجه رسیدم که پایتخت واقعا گرانفورشند و جنس تو پاچه ای زیاد داره! حالا نمیگم دزدند و فلان ، اونها هم دلیل خودشون را دارند میگند اجاره زیاده و خرج بالاست و...

ولی برای خرید مودم کافیه یه سر بزنی به پاساژ ایران واقع در میدان ولیعصر ، خ ولیعصر به سمت راه آهن حدود 300 قدم پایینتر از میدان ولیعصر مجتمع کامپیوتر ایران (ایران نه ایرانیان) طبقه دوم حتما داره! نمایندگی ایسوس هستهمیشه هم داره من خودم در اوضاع نایابی از اونجا گرفتم! حیف که میگن تبلیغ و از این حرفها (حالا واقعا هیچ نسبتی بین من و فروشگاه وجود نداره) ولی پلاک مغازه هم هست تاگر خواستی با آیدی من در یاهو mostafaeshghi یا با همین پیغام خصوصی در اینجا بگو تا راهنماییت کنم !

قربانت: مصطفی عشقی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

آقا من هم روز 25 اسفند به این مشکل برخوردم که مودم نایاب شد! ولی اگر پیدا نیمکردم هم هیچ وقت پایتخت نیمرفتم! چون به این نتیجه رسیدم که پایتخت واقعا گرانفورشند و جنس تو پاچه ای زیاد داره! حالا نمیگم دزدند و فلان ، اونها هم دلیل خودشون را دارند میگند اجاره زیاده و خرج بالاست و...

ولی برای خرید مودم کافیه یه سر بزنی به پاساژ ایران واقع در میدان ولیعصر ، خ ولیعصر به سمت راه آهن حدود 300 قدم پایینتر از میدان ولیعصر مجتمع کامپیوتر ایران (ایران نه ایرانیان) طبقه دوم حتما داره! نمایندگی ایسوس هستهمیشه هم داره من خودم در اوضاع نایابی از اونجا گرفتم! حیف که میگن تبلیغ و از این حرفها (حالا واقعا هیچ نسبتی بین من و فروشگاه وجود نداره) ولی پلاک مغازه هم هست تاگر خواستی با آیدی من در یاهو mostafaeshghi یا با همین پیغام خصوصی در اینجا بگو تا راهنماییت کنم !

قربانت: مصطفی عشقی
    اتفاقا با دوستم همین امروز تصمیم گرفتیم بریم بازار ایران.
    چون یه تعداد DVD خام قابدار هم میخواستم دیدم پایتخت خیلی گرونه.
    بحث به کلی منحرف شد.

Zed2 جان شما سرویست چیه ؟ سرعتش چنده ؟

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان
    کدوم یکی از سرویس دهنده ها ساعتی حساب می کنن؟؟
    یعنی مثلا به ازای هر ساعت استفاده از اینترنت یه پولی بگیرن

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

zed2 جان مسئله یکم مشکلتر شد چه جوری خط رو میشه از PCM در آورد یه سری اطلاعاتی که از قبل داشتم حدس میزدم که روی این خطوطی که پی سی ام هستن نمیشه adsl گرفت و شما هم این حدس رو کامل کردی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •