دیشب ولی سرعت من بد نبود امروز دیدم تا 2 گیگ تونستم دانلود کنم ...فکر کنم نوبتی باشه و امشب نوبت من باشه ...
دیشب ولی سرعت من بد نبود امروز دیدم تا 2 گیگ تونستم دانلود کنم ...فکر کنم نوبتی باشه و امشب نوبت من باشه ...
الان با یکی از نمایندگی های مبین نت صحبت میکردم میگفت یه مودم جدید قراره از 10 -15 روز دیگه بدن
از دوستان کسی میدونه این مدل چی هستش
خدا کنه از این مدلهای جد ید green pack باشه که هم قوی هم کوچیک
من چند بار توی این تاپیک گفتم ولی کسی ظاهرا اطلاعی نداشت.
اطلاعات من :
سینگال گیری : بسیار کمتر از اون مودم داخلی وایرلس هست.
کارکرد در حرکت : تا وقتی که از یک BTS میگیرید خوبه و مشکلی نداره ولی وقتی BTS عوض بشه یه مدت قطع میشه.
مدت زمان کارکرد : حداکثر 4 - 5 ساعت
مشخصات فنی رو هم میتونید توی عکس زیر ببینید :
علت عدم استقبال (از نظر من) :
کیفیت نه چندان خوب - طرح تقریبا فاجعه (2 ساله 30 گیگ(128 تا 512)- میشه ماهی 1.25 گیگ در صورتی که حتما شما می دونید توی اکثر دستگاه های پرتابل مثل موبایل و تبلت با یک سینک ساده هم نزدیک 100 مگی مصرف میشه) - زمان شارژ کم - نبود تنوع - قیمت بالا
پ.ن : اگر واقعا به اینترنت همراه با سرعت بیشتر از EDGE احتیاج دارید برای مثال تاجر هستید یا داخل بورس و بازار ارز و سکه هستید برای شما انتخاب بدی نیست در مقایسه با قیمت 3G در حال حاضر می صرفه.
سلام دوستان . من طرح 512 دارم که 1 ساله 20 gig هست.
حالا حجم و مصرف کردم و دوباره شارژ کردم . میخوام بدونم از کجا میتونم باقی مانده ی حجمم رو ببینم .(غیر از 127.0.0.1)
و اینکه هر جا هست لطف کنید بگید که بر حسب چی نوشته (مثلا mb یا Gb )
سلام دوستان
من از پنجشنبه رفته بودم شهرستان و کامپیوترو تنظیم کرده بودم که هر شب خودش دانلود کنه اما وقتی برگشتم اصلا حجم دانلود قابل توجه نبود!!
سرعت تو این چن روزه پایین بوده؟
یا قحطی داشتیم احیانا؟
دوستان کسی تجربه استفاده از نامحدود یک به ده رو داره ؟ سرعت دانلود چطور هست ؟
اقا لینک ها کار نمی کنند اگر ممکن هست لینک جدید بزارید
مرسی![]()
سلام خدمت دوستان عزیز .... میخواستم بدونم مودم های indor حد اکثر تا چند متر خارج از شعاع آنتن دهی indor آنتن میدن ... خیلی خوش حال میشم اگه به سوالم جواب بدین mer30![]()
بستگی به صد تا عامل داره! هرچه تعداد دیوارها بیشتر بشه برد به صورت تصاعدی افت میکنه. الان تو خونه ما اتاق داداشم به زور میگیره ولی توی کوچه بغلی آنتن داره!! چون از کوچه فاصله اش کلا یک دیواره ولی اتاق داداشم چندتا دیوار فاصله داره.
به استانداردی هم که استفاده میکنی بستگی داره(802.11b/g/n)
برد b بشتر از g ـه ولی سرعتش کمتره. n هم سرعتش از جفتشون بیشتره هم بردش.
به خاطر همین من مودم رو گذاشتم روی b تاثیرش کاملا مشهوده. چون مودمم از اون مدل وای فای اولی هاست n رو ساپورت نمیکنه.
سلام دوستان لطفا کمک کنید من یهو زد به سرم مودم رو ریست فکتوری کردم ولی هر کاری میکنم کانکت نمیشه چراغ آنتن فقط یکی همش چشمک میزنه ممنون میشم لطف کنید بگید خیلی فوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)