این ستاپ باکس الکومکس که لینکش رو دادید ، کامل ترین دستگاهی بود که تا الان دیدم ! از قیمتش اطلاعی ندارید ؟
این ستاپ باکس الکومکس که لینکش رو دادید ، کامل ترین دستگاهی بود که تا الان دیدم ! از قیمتش اطلاعی ندارید ؟
خیلی متغیر شده...من از 107 تا 130! قیمت دارم.
اینم تاپیک مستقلش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنون 1312 انتخاب خوبیه شما می تونید با همین حدود پایونیر RS777 هم بگیرید که توی تاپیک در موردش زیاد بحث شده.
ولی به نظر من بهتره یه مقدار کم بودجتون رو زیاد کنید و ست Jamo 426 و آمپ پایونیر 520 یا اونکیو 308 بگیرید.
صداش از دو تا سیستم قبلی خیلی موزیکال تره.
3- این آمپلی ها ورودی اپتیکال داره ولی بهتره بلوری رو با HDMI وصل کنید.
4-بله هیچ مشکلی نداره حتی سیم های بهتری از سیم های خود این دستگاه ها هم هست که می تونید استفاده کنید.
دوست عزیز ممنون از جوابتون .
فقط میشه راهنمایی کنید و بگید چقدر باید رو پولم بذارم تا ست جامو رو بتونم بخرم؟ و بین اون دو تا آمپی که گفتین پایونیر 520 بهتر اسپیکر جامو رو درایو میکنه و یا انکیو؟
و از اونجایی که بعید میدونم بودجم به ست جامو برسه بین این دو rs777 و 1312 کدوم موزیکالیتی بیشتری داره؟
برا سینما که فکر کنم 1312 بهتر باشه .
من پیج های قبلو بازم گشتم ولی بچه ها کمتر راجع به جنس صدای 777 بحث کرده بودن. فقط گفتن که ما داریم و راضی هستیم ازش. (مثلا نگفته بودن صداش سرد یا گرمه ، مید وهای چطوریه و از این مسائل که شما خودتون وارد ترین)
شما اگه خودتون به جنس صدای این برند آشنایی دارین و میتونین ببرام توضیح بدین که خیلی عالیه و یا بهم بگین تو سایتای خارجی کجا باید دنبال ریویو و مقایسه کلی صدای این دو تا برند بگردم.
ممنون که وقت میذارین و جواب میدین .
Last edited by amin148; 15-03-2012 at 01:12.
از قرار معلوم این الکومکس نایاب شده تو ایران ! از دوستان کسی مدل دیگه ای سراغ داره که هارد پاسپورتی تا 1 ترابایت و با فرمت NTFS بدون مشکل ساپورت کنه ؟ ( و همچنین ساپورت زیر نویس فارسی )
سلام دوستان
تازه رفتم گيرنده ي ديجيتال مدل lumixy 1008 خريدم
اما اين دستگاه هيچ كانالي رو پيدا نميكنه
دفعه ي اول كه اسكن كرد 8 تا شبكه پيدا كرد اما بعد كه دوباره اسكن كردم ديگه هيچي پيدا نكرد
دستگاه تو پخش فيلم مشكلي نداره فقط زير نويس فارسي srt رو نشون نميده
حالا من چيكار كنم ؟
شما خانتون کجاست برادر .
مشهد بعضی از قسمتهاش افت سیگنال داره.
باید جهت آنتن رو درست تنظیم کنی.
برای من هم مثل شما بود ولی الان هیچ مشکلی ندارم.
دوست گرامی منهم نتونستم با ارتباط با کابل HDMI در پخش ویدئو همزمان با پخش تصویر صدارا از تلویزیون داشته باشم .البته من بطور نرمال فقط از ----- استفاده میکنم وریسورم رابا کابل اپتیکال به سینما خانگی وصل کردم و سینما خانگی را با کابل HDMI به تلویزیون که صدا وتصویر را هم از طریق تلویزیون دارم وهم سینمای خانگی. حالا چرا با ارتباط مستقیم سینما با تلویزیون ما صدای پخش ویدئو را نداریم نمیدانم نظر من این مشکل را با خود فروشگاه راستین در میان بگذار البته حضوری ببین چی میگن
دوستان نمی دونم جای مطرح کردنش اینجا هست یا نه؟
یه نماینده خدمات پس از فروش محصولات ال جی توی شهر ما کاشان 30 تومن می گیره و یه برد اضافه می کنه که به خود گیرنده، تلویزیون دیجیتال هم اضافه بشه!
یعنی تیونر دیجیتال رو به تی وی اضافه می کنه!!
دوست عزيز
منطقه بلوار طبرسي شمالي
بايد آنتن و سيم جديد تهيه كنم ؟
اخه دستگاه هيچ سيگنالي پيدا نميكنه !
یک اینکه سمت انتن نباید هیچ ساختمانی جلوتون باشه.
مورد بعدی اینکه اتصالات خیلی مهم هستند.
مورد بعد اینکه آنتن رو به همه جهت ها تست بفرمایید از سمت خواجه ربیع گرفته تا سمت کوهسنگی و خلج.
برای من تقریبا به سمت خلج همه رو با صددرصد سیگنال دریافت میکنه انتن هم هانی هستش .
سیمتون رو هم یک سیم فویل دار بگیری حتما که نویز نداشته باشه.
صرف گرفتن 8 کانال آنالوگ صاف دلیل بر گرفتن شبکه های دیجیتال نیست.
این مواردی که گفتم انجام بده انشالا مشکلت برطرف میشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)