اینم از سریال:
Serial : 5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
اینم از سریال:
Serial : 5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
سلام لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم داره از مسترلیگ بگید
به به بابا بزرگ اظهار نظر فرمودند![]()
ميشه بگين چه چيزي pes داره كه fifa نداره در ضمن اون دوستمونم كه گفت تعصب دارين راست ميگه راستي نظر هر كسي محترمه شما هم لازم نيست تشخيص بدي كه كي طرفداره چه بازيه ما نقد ميكنيم چون حقمونه
قسمت آنلاین بازی رو نمیشه راه انداخت !؟
پس از بررسی های زیادی توی این بازی فهمیدم تنها چیزی که تغییر کرده و خیلی به چشم میخوره منوی اول بازیهکونامی توی هر نسخه به جایی که امکانات به فوتبالش اضافه کنه اونا رو از نسخه ی جدید حذف میکنه !! انتخاب داور تو نسخه ی 5 و 6 بود که بعد از این نسخه ها دیگه نزاشت ... من فکر میکردم به Option بازی چیزی اضافه میکنه ولی وقتی دیدم از همه نسخه های قبلی کمتر گزینه واسه تنظیم وجود داشت واقعا تعجب کردم !!! احتمالا فقط گرافیک بازی رو خواستن ببرن بالا که اگه این کارم نمیکردن طرفدارای زیادی رو از دست میدادن. بازیکنا خیلی تند و غیر طبیعی راه میرن آدم یاد بازی نید فور اسپید میفته
... مثلا خواستن انیمیشن موقع کرنر زدن و ضربه آزاد زدن بهش اضافه کنن ولی با این کار بازی رو خیلی غیر طبیعی تر کردن چون انیمیشناشون کاملا غیر واقعیه. هوش مصنوعی داور رو بگووووووووووووووووووووووو و
![]()
فکر کنم چون تو نسخه های قبلی داور همش یا کارت قرمز میداد یا زرد این دفعه خواستن یه کاری کنن این قدر گیر نده به بازیکنا !! شما به راحتی میتونید فوتبال آمریکایی بازی کنیداز پشت به بازیکنای حریف تکل کنید بدون اینکه کارتی بگیرید !! خودم چند بار این کار رو انجام دادم و به طور وحشتناکی تکل کردم از پشت به امید اینکه کارت قرمز بده، ولی اون اصلا کارت نداد حتی یه کارت زرد
. گل زدن تو بازی مثل آب خوردن شده !!!
... داشتم با Top Player بازی میکردم به راحتی بهش گل میزنم در حالی که اون از اول بازی تا آخر بازی فقط 2 3 بار به دروازه ی من حمله کرد آخرشم زد تو اوت
...
همچین از این نسخه تعریف کردید قبل از بازی من فکر کردم یه فوتبال کامل کونامی میخواد به بازار عرضه کنه.
ولی بهتره عاقلانه قضاوت کنیم و با حرفای الکی خودمون رو راضی نکنیم.
واقعا این نسخه تفاوت چندانی با نسخه ی قبلی نمیکنه.
البته مطمئنم که هر کسی یه نظری داری و هر نظری یه سری موافق و مخالف.![]()
نقد نسخه ی جدید با نسخه ی قبلی PES از فروشگاه پی سی ورلد رو بخونید خیلی جالبه:
نسخه ی 2009 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهها انتظار علاقمندان به بازی های رایانه ای به ویژه بازی فوتبال با انتشار نسخه جدید بازی طبیعی و زیبای فوتبال Pro Evolution Soccer که بی شک همگان را طی سالهای اخیر با عرضه بازیهای فوتبال فوق واقع گرایانه عاشق خود کرده است به پایان رسید و نسخه 2009 این بازی گرافیکی تر و واقع گرایانه تر از همیشه منتشر شد !
نسخه 2009 گفته سازندگانش پیشرفته ترین، طبیعی ترین و راضی کننده ترین بازی فوتبال در سری بازی های محبوب PES است که تا به امروز ساخته شده است .این بازی سعی در آن داشته تا آنجا که می تواند فاصله میان فوتبال شبیه سازی رایانه ای با واقعیت را به حداقل برساند . Game Play جدید بازی پس از ایراد هایی که به نسخه 2008 گرفته شد از یک سو و گرافیک زیبا و غیر قابل انکار این نسخه همه و همه دست به دست هم داده اند تا شما طعم یک فوتبال حقیقی را بیشتر حس کنید .
ویژگی های بازی Pro Evolution Soccer 2009:
- گرافیک بسیار عالی و زیبای این نسخه که به واقعیت بسیار نزدیک شده است .
- هوش مصنوعی فوق العاده پیشرفته بازی که در آن هم تیمی های شما بسیار هوشمندانه جاگیری و حرکت می کنند و حتی پس از جایگری مناسب دخواست توپ از شما می کنند !
- زوایا و حالت جدید دوربین در این نسخه که بسیار واقعی تر و مسلط تر بر بازیست .
- بازیکنان، تیم ها و استادیم های جدید و کاملا Licensed شده .
- ویژگی منحصر به فرد لیگ قهرمانان اروپا .
- حالت جدید و بسیار Become A Legend که بازیکنان خود را طراحی و می سازید و او را در راه تبدیل شدن به یک قهرمان و پیشرفت فوتبال حرفه ای همراهی می کنید .
- قابلیت وارد کردن چهره شما در محیط بازی و ساخت شما به عنوان بازیکنان با استفاده از دوربین دیجیتال !
- پیشرفت های قابل توجه در کنترل توپ، پاس دادن و حرکات تیمی و عکس العمل های هم تیمی های شما!
و ....
نسخه ی 2010 :
Pro Evolution Soccer 2010 - نسخه 2010 از زیباترین بازی فوتبال رایانه ای !
ماهها انتظار علاقمندان به بازی های رایانه ای به ویژه بازی فوتبال با انتشار نسخه جدید بازی طبیعی و زیبای فوتبال Pro Evolution Soccer که بی شک همگان را طی سالهای اخیر با عرضه بازیهای فوتبال فوق واقع گرایانه عاشق خود کرده است به پایان رسید و نسخه 2010 این بازی گرافیکی تر و واقع گرایانه تر از همیشه منتشر شد !
نسخه 2010 گفته سازندگانش پیشرفته ترین، طبیعی ترین و راضی کننده ترین بازی فوتبال در سری بازی های محبوب PES است که تا به امروز ساخته شده است .این بازی سعی در آن داشته تا آنجا که می تواند فاصله میان فوتبال شبیه سازی رایانه ای با واقعیت را به حداقل برساند .
سازندگان این بازی در نسخه 2010 به تمامی گزارشات و درخواست هایی که بازیکنان و عاشقان این بازی فوتبال رایانه ای در طی یک سال گذشته برای بهبود بازی کرده اند توجه کرده و بعد وسیعی از تغییرات منحصر به فرد و بی نظیر را در نسخه جدید اعمال کرده اند .
ویژگی های بازی Pro Evolution Soccer 2010:
- گرافیک بسیار عالی و زیبای این نسخه که به واقعیت بسیار نزدیک شده است .
- هوش مصنوعی فوق العاده پیشرفته بازی که در آن هم تیمی های شما بسیار هوشمندانه جاگیری و حرکت می کنند و حتی پس از جایگری مناسب دخواست توپ از شما می کنند !
- زوایا و حالت جدید دوربین در این نسخه که بسیار واقعی تر و مسلط تر بر بازیست .
- بازیکنان، تیم ها و استادیم های جدید و کاملا Licensed شده .
- ویژگی منحصر به فرد لیگ قهرمانان اروپا .
- شبیه سازی عالی جو استادیوم برای بازیکنان !
- شخصیت ها و بازی منحصر به فرد تعریف شده برای هر یک از بازیکنان !
- به کارگیری عالی استراتژی در بازی .
- قابلیت وارد کردن چهره شما در محیط بازی و ساخت شما به عنوان بازیکنان با استفاده از دوربین دیجیتال !
- پیشرفت های قابل توجه در کنترل توپ، پاس دادن و حرکات تیمی و عکس العمل های هم تیمی های شما!
و ....
فکر کنم غیر مستقیم به همه داره میگه که نسخه ی جدید با نسخه ی قبلی چندین تفاوتی نکرده
![]()
اره ميشه من خودم دارم روي همين بازي وكونم![]()
شما نظرتون برای خودتون محترمه ولی این فقط نظر شماست یعنی این همه دارن از بازی تعریف میکنن الکیه ؟؟ شما با یه نظر میخواین همه چیرو خراب کنین !!!! به نظر خیلی و خوده من کونامی این بار هم شاهکار کرده و یه بازی بسیار زیبایی عرضه کرده ...
قابل توجه فیفا بازانی که فکر میکنن فیفا 10 هدیه ای الهی از سوی خداست به این کلیپها که مربوط میشه به شاهکارهای دروازه بانهای فیفا 10 نگاه کنید ( 10 دقیقه کمدی فیفا 10 - آدم نمیدونه بخنده یا به حالشون گریه کنه ):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیخواستم این ویدئوها رو بزارم اما دیدم لازمه به افرادی که فقط انتقاد میکنن این مساله رو متذکر بشم که هر بازی بالاخره ایراداتی داره و از اون ور هم نکات برجسته ای داره که باید با هم سنجیده بشه . ورگرنه کاری نداره بشینیم کنار گود بگیم لنگش کن ساخت بازی فرایند بسیار پیچیده ای داره باید با توجه به محدودیتها اظهار نظر کرد .
Last edited by 4039; 22-10-2009 at 10:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)