سلام
من ميخواستم در مورد چيپستهايي كه adsl2+ ساپورتند اطلاع داشته باشم
كسي نيتونه كمك كنه؟
اسم شركت سازنده
مدل
سلام
من ميخواستم در مورد چيپستهايي كه adsl2+ ساپورتند اطلاع داشته باشم
كسي نيتونه كمك كنه؟
اسم شركت سازنده
مدل
سلام بچه ها ببخشید مزاحم شدم
می شه چندتا شرکت بهم بگید که 256 با حجم 2 گیگ بدن ده هزار تومان
ممنون می شوم
البته شرکت هایی که خوب باشن نه اینکه سرعتش بد باشه سرعتش خوب باشه و شرکت باحالی باشه ممنون می شوم![]()
در مورد چيپست سوال دارم
BCM6348 - Single-Chip ADSL2+ CPE Chip
اين cpeيعني چي؟
وتر یا مسیر یاب کارش اینه که اینترنت رو به اشتراک میگذاره. و شما می تونید از طریق کانکشن PPPOE وصل شوید و همیشه بدون روشن موندن PC آنلاین بمونید البنه دیگه مودم بدون روتر وجود نداره اون 6 سال پیش بود که نسلش منقرض شده لازم به ذکره که مودمهای روتردار در دو نوع USB+1LAN و 4LAN وجود داره.
چه adslمودم هایی هستند که میتونن با تکنولوژی های جدید (مثل اینترنت وایرلس و وای مکس و ماهواره ای و .... از این حرفها) هم سازگار باشن؟؟؟؟
برای مصرف خونگی و شخصی مودم asus am604 بگیرم یا asus am602 ؟؟
شما خودتون می گید ADSL اونوقت می خواهید Wimax . ماهوارهای رو ساپورت کنه . یکم بیشتر تحقیق کنید . اول ببیند شرکتی که هستی هر مودمی رو پشتیبانی می کنه یا نه.
لطف کنید قبل از راهنمایی یک سرچ کنید هم برای اضافه کردن اطلاعات عمومی خودتون خوبه همدیگران رو گمراه نمیکنید
میخواهیم تعدای فایل دریافت یا ارسال کنیم ! اعم از محتوای وب سایت تا فایلهای حجیم !
یک فایل تبدیل به بسته های کوچیکتر میشود ! و بسته های ارسالی اطلاعات ( با حجم مشخص و معین ) و بوسیله یک header یا سربرگ تیک میخورند و بسته های مربوط به یک فایل بصورت هم نام با یک header مشخص به همراه مشخصات آدرس IP بر روی خطوط اینترنت انتشار داده میشوند و حالا کار روتر چیست ؟
یافتن بهترین مسیر و نزدیکترین و کم ترافیک ترین مسیر که این بسته ها رو به مقصد برسونه !
این معنی روتر در مهندسی شبکه است حالا من نمیدونم این چیزی که این آقایان میگوند چیه حداقل من این وسیله رو به نام روتر نمیشناسم!
مودم broadkam چطوره ؟ خوبه؟ طريقه نصبش رو توضيح مي دين؟ ممنون از مهندسان عزيز
اين مودم رو گرفتم با سرويس صبانت... از طريق شبكه وصل كردم و هنوز نتونستم كامل نصب كنم! لطفا راهنمايي كنيد
سلام
دوستان با حداکثر 200 تومن وایرلس چی بگیرم؟
به نظرتون خوبه یه اکسس پوینت به جای وایرلس بگیرم بعد با اون شیر کنم؟
چون الان یه d-link 520t دارم
ایشون منظورشون مودم روتر دار بوده نه روتر خالی تاپیک رو دنبال کنید متوجه می شوید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)