جناب پدرام هر دوتا لینک سالم هستند شما برای از بین بردن مشکل dont send همون کاری رو که گفتم انجام بدید
جناب پدرام هر دوتا لینک سالم هستند شما برای از بین بردن مشکل dont send همون کاری رو که گفتم انجام بدید
سلام
نظرتون در باره اين عكس چيه ؟؟؟
واقعاً چقدر خوب ميشد اگه PES اين مشكلات و باگ هاي گرافيكي رو نداشتحد اقل دروازه بانم اين پنالتي دقيقه90 رو ميگرفت
![]()
خیلی جالبه اکثر بازیکنای شاغل در بوندس لیگا توی بازی هستند من الان با pes editor بایرن و وردربرمن رو ساختم( ترکیباشون رو) هیچ بازیکنی رو خلق نکردم از بازیکنان موجود توی دیتا بیس بهره گرفتم حدود 14 بازیکن هم برای شالکه پیدا کردم (اکثرا قاطی بازیکنان کلاسیک توی مستر لیگ دیفالت هستند)
اگه کونامی بازی رو سخت تر می کرد خیلی خوب میشد
روی تاپ پلیر هم همش می برم...دوست دارم وقتی با تیمها که بازی می کنیم با برنامه و هدفمند بازی کنن
توی فیفا روی آخرین درجه که میذاشتم واقعا سخت میشد...یا شایدم برای من سخت بود
در کل امیدوارم توی سری بعد یه فکری برای درجه سختی بکنن
سلام
من فقط map یوفام خرابه لباساشون جا به جاس کسی مپ سالم داره ،اینارو که گزاشتی کپی کردم بدتر شد
یکـــــــــــــــــــــــ ــــــــــی کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه![]()
ولی برا من برعکسه فیفا رو روی درجه سختی Legendary میذارم هم راحت برنده میشم چون با اجرای حرکات تکنیکی در زمان مناسب راحت میشه حریف رو جا گذاشت و پاسها خیلی دقیق و با سرعت رد و بدل میشه ولی توی PES قضیه برعکسه در هر صورت نیک کردن از پر کردن است من سابقه فیفا بازی کردنم برمیگرده به سال 2003 زمانی که فیفا 2000 اینا بازی میکردمبعدشم 2003 و بعدش تا 09 همه اش فیفا باز بودم ولی امسال این PES بدجوری معتادم کرده الته با اینکه اکثر وقتها از گیم پلی بازی شکایت می کنم ولی واقعا فضای بازی خیلی جذبم میکنه البته فیفا 09 امسال هیچ نو آوری نداشت شاید همین مساله باعث شد خوشم نیاد ازش وگرنه به لحاظ گیم پلی واقعا خدا هست و نمره های بالای فیفا به لطف گیم پلی فوق العاده اون هست البته همینجوری هم من معتقدم روندی نزولی داشته فیفا چرا فیفا 2000 میاد 9.4 میگیره ولی فیفا 09 نمره ای بهتر از 8.5 نمیگیره؟ یادمون باشه توی 07 هم 90 گرفته بود به هر حال جای EA بودم از رقیب ژاپنیم کمی سخاوت یاد میگرفتم تا حداقل طرفدار از دست ندم
من موندم واسه من چرا همچین چیزی پیش نمیاد؟
عزیز من کی گفتم کپی کن زمانی میتونی اینارو کپی کنی که GDB فایل هاشونو هم داشته باشی
Last edited by Spaniuly; 29-01-2009 at 22:29.
[QUOTE=krauser;3441959]ولی برا من برعکسه فیفا رو روی درجه سختی Legendary میذارم هم راحت برنده میشم چون با اجرای حرکات تکنیکی در زمان مناسب راحت میشه حریف رو جا گذاشت و پاسها خیلی دقیق و با سرعت رد و بدل میشه ولی توی PES قضیه برعکسه در هر صورت نیک کردن از پر کردن است من سابقه فیفا بازی کردنم برمیگرده به سال 2003 زمانی که فیفا 2000 اینا بازی میکردمبعدشم 2003 و بعدش تا 09 همه اش فیفا باز بودم ولی امسال این PES بدجوری معتادم کرده الته با اینکه اکثر وقتها از گیم پلی بازی شکایت می کنم ولی واقعا فضای بازی خیلی جذبم میکنه البته فیفا 09 امسال هیچ نو آوری نداشت شاید همین مساله باعث شد خوشم نیاد ازش وگرنه به لحاظ گیم پلی واقعا خدا هست و نمره های بالای فیفا به لطف گیم پلی فوق العاده اون هست البته همینجوری هم من معتقدم روندی نزولی داشته فیفا چرا فیفا 2000 میاد 9.4 میگیره ولی فیفا 09 نمره ای بهتر از 8.5 نمیگیره؟ یادمون باشه توی 07 هم 90 گرفته بود به هر حال جای EA بودم از رقیب ژاپنیم کمی سخاوت یاد میگرفتم تا حداقل طرفدار از دست ندم
من موندم واسه من چرا همچین چیزی پیش نمیاد؟
آره ...اصلا برا من هم این طور مشکلی تاحالا پیش نیومده![]()
این باگ دقیقاً ماله نسخه دمو بوده و اتفاقاً ریپورتشم به کونامی رسیده!!!!! منم تا حالا همچین مشکلی نداشتم و این
مشکل فقط در نسخه دمو دیده شده!!!!!
دوست عزیز، شما فقط در حالتی می تونی از مپ دیگران استفاده کنی که دقیقاً فولدر uni شما مثل اون طرف باشه.
دقیقاً تمم مشخصاتشه!!!!
چرا تو دنياي واقعي 10 مي گيرن
نمي دونم چند سال پيش بازي ميلان و منچستر بود
همون سالي كه كاكا در قهرمانان اروپا عجيب و غريب درخشيد
تو يكي از اون بازي ها كاكا 10 گرفت
اينا هر كاري هم بكنن ما مي بريم اخه براي cpu يه سري معيار ها تعريف بر اساس اون بازي مي كنه
اما ما با فكرمون و خلاقيتمون بازي مي كنم
شايد ده بازي اول رو ببازي اما اينقدر بازي مي كني تا قلق كار دستت بياد و بعدش ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)