اینارو تست کنید:
admin
1234
====
support
support
اینارو تست کنید:
admin
1234
====
support
support
شاید یکی وصل شده عوضش کرده![]()
اگر نتیجه نگرفتی ریست کن دوباره تنظیم کن
پ.ن : باید هارد ریست کنید. پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست با سوزنی چیزی دکمه داخلشو 2-3 ثانیه نگه دارید مودم کامل ریست میشه (+ پسورد)
اخه ریست کنم دوباره بلد نیستم تنظیمش کنم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
می تونی آموزش رو از سایت شرکت سازنده بگیری
و یا در جعبه مودم دفترچه راهنما رو بخونی
و یا مدل مودم رو بگو کاربرا راهنمایی می کنن
زیاد سخت نیست![]()
بچه ها شاتل تو ارومیه وضعش چجوریه؟
سلامدوستان برای ارومیه الان بهترین شرکت کدومه؟ من شب ها که دانلود رایگانه بیشتر مد نظرم هستقبلا ترکانت بودم که بیشتر از256 دانلود رایگان نداشت ولی سرعتش خوب بودالان آنا 1مگ گرفتم روزها 130 کیلو میده ولییییییی شبا بین 10 تا20 کیلو میده که واقعا کلافم کردهلطفا یه شرکت خوب معرفیم کنید...
سلام
دوستان برای ارومیه الان بهترین شرکت کدومه؟ من شب ها که دانلود رایگانه بیشتر مد نظرم هست
قبلا ترکانت بودم که بیشتر از256 دانلود رایگان نداشت ولی سرعتش خوب بود
الان آنا 1مگ گرفتم روزها 130 کیلو میده ولییییییی شبا بین 10 تا20 کیلو میده که واقعا کلافم کرده
لطفا یه شرکت خوب معرفیم کنید...
مخابراتی ؟ مودمت تی پی لینک ــه ؟
1 - ریست میکنی ( پشت مودم یه سوراخ ریز هست با یه میخ یا سوزن فشار میدی و حدود 3 ثانیه نگه میداری )
2 - میری به آدرس :
یوزر و پسورد رو admin میزنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 - میری بخش : Quick Start بعد Run Wizard
4 -منطقه زمانی رو انتخاب میکنی
5 - PPPoE/PPPoA رو انتخاب میکنی
6 - یوزر و پسورد داده شده از طرف مخابرات یا هر isp دیگه رو وارد میکنی ( نگو که نمیدونم) نکته مهم کار : تو این بخش VPI=0 و VCI=35 وارد میکنی ( البته اگه مخابراتی )
7 - اگر وایرلس داری بهش پسورد میدی
8 - تمام
محتوای مخفی: عکس ها
البته اگر باز نتونستی مودم رو کانفیگ کنی میتونی مودم رو ببری مخابرات اونا برات تنظیم کنن
سلام دوست عزیز
منم قبلا ترکانت داشتم و نهایت سرعتی که میداد برای شبا 512 بود که 60 بود سرعتش همیشه ولی بالاتر نمیرفت
الان 5 ماهه پارس انلاین دارم دومگ که شبا سرعتم تقریبا بین 250 تا 260 هست که به نظرم خوبه و شب ها متوسط سه و نیم الی 4 گیگ میگیرم
البته شرکت های دیگه هم هست که تازه هستند مثل های وب که اونم فقط ساعات دانلود شبانش کمه وگرنه سرعت بالایی میده مثل 4 تا 8 مگ
شاتل هم میتونید روش فکر کنید که تعرفه هاش مثل پارس انلاینه با این تفاوت که شبا رایگانش از 1 تا هشت صبحه
مخابرات هم هست ولی من شخصا چون اعتقادی به شرکت های دولتی از جمله مخابرات ندارم بهترین کیفیت رو هم بده مفت هم بده ازش ADSL نمیگیرم و نخواهم گرفت
اینم میتونه جالب باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AmirSAMSUNG; 09-11-2013 at 13:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)