تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 600 از 2550 اولاول ... 10050055059059659759859960060160260360461065070011001600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقایون من به این نکته رسیدم که برای دانلود سرویس کلاسیک یا توربوی همارا خوبه و برای وب گردی 128 نامحدود همارا.من این بار میخوام نامحدود بگیرم،چرا برای اینکه شبها اصلا نمیشه از سایتهایی که فیلترند دانلود کرد چون نمیشه --- یا فیلترشکنو فعال کرد،تازه بطور متوسط وقتی فیس بوک و جی میل و گوگل ریدر رو که نیگاه میکنی 5 گیگ بزودی در عرض حداکثر یه ماه تموم میشه.در کل برای اونایی که میخوان صفحات وب رو لحظه ای باز کنند همارا کلاسیک رو پیشنهاد میکنم.

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

دوستان من یکی دو روز دیگه سرویس نامحدود همارا میگیرم (128 خانگی) .
    امروز که برای بستن قرار داد رفتم گفتن باید مودمت رو بیاری تا تنظیم کنیم ! میخوام بدونم برای شما هم اینطوری بوده ؟
    تا الان از شاتل استفاده میکردم و مودم رو هم از خود شاتل خریده بودم !

سوال بعدیم این هست که در این تنظیم دقیقا چیکار میکنن ؟ اصلا با چی تنظیم میکنن ؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من یکی دو روز دیگه سرویس نامحدود همارا میگیرم (128 خانگی) .
    امروز که برای بستن قرار داد رفتم گفتن باید مودمت رو بیاری تا تنظیم کنیم ! میخوام بدونم برای شما هم اینطوری بوده ؟
    تا الان از شاتل استفاده میکردم و مودم رو هم از خود شاتل خریده بودم !

سوال بعدیم این هست که در این تنظیم دقیقا چیکار میکنن ؟ اصلا با چی تنظیم میکنن ؟
    مودمتون احتمالا zyxel هست. مودم بسیار باثباتی هست. تنظیمات خاصی نداره. VPI/VCI و یوزرنیم رو از شرکت بگیرید میتونید خودتون تنظیم کنید.
    تنظیم کردنش با مرورگر هست. اگر تنظیمات دیفالت مودم رو تغییر نداده باشید با
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و user/pass: admin می تونید وارد صفحه تنظیمات بشید. بعد در فیلدهایی که گفتم اعداد مربوطه و یوزر و پس رو وارد میکنید و تمام

4. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مودمتون احتمالا zyxel هست. مودم بسیار باثباتی هست. تنظیمات خاصی نداره. VPI/VCI و یوزرنیم رو از شرکت بگیرید میتونید خودتون تنظیم کنید.
    تنظیم کردنش با مرورگر هست. اگر تنظیمات دیفالت مودم رو تغییر نداده باشید با
    کد:
    و user/pass: admin می تونید وارد صفحه تنظیمات بشید. بعد در فیلدهایی که گفتم اعداد مربوطه و یوزر و پس رو وارد میکنید و تمام

طریقه نصب مودم TP-Link - TD-8811

نصب توسط کابل LAN ( بدون استفاده از USB ):
    در اینصورت ابتدا باید IP کارت شبکه را به 192.168.1.10 تغییر دهیم. بدین منظور به طریقه زیر عمل کنید:
    Start-->Control panel-->Network Connections

روی گزینه Local Area Connection راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.
    از گزینه های تیک دار، گزینه آخر یعنی گزینه Internet Protocol (TCP/IP) را انتخاب و دکمه Properties را کلیک کنید.
    درقسمت IP Address تایپ کنید 192.168.1.10 و در کادر خالی SubnetMask یکبار کلیک کنید تا آدرس 255.255.255.0 بصورت اتوماتیک تایپ شود سپس دکمه OK را کلیک کنید. تمامی پنجره های باز شده را تایید کنید.
    در مرحله بعد CD درایور مودم را داخل CD ROM قرار داده و از داخل دایرکتوری TD-8811 برنامه TP-Link ADSL Modem Router Utility را اجرا کنید. پنجره ای ظاهر می شود که از شما IP Address ,Username و Password می خواهد. ( این قسمتها بصورت پیش فرض تکمیل شده اند )
    IP Address : 192.168.1.1
    Username : admin
    Password : admin
    کلید Login را کلیک کنید.
    در قسمت بالای پنجره ظاهر شده گزینه Quick Setup را انتخاب کنید.
    در قسمت Connection Type حالت PPPoE را انتخاب کنید. ( در این حالت Connection داخل مودم تعریف می شود. )
    در قسمتATM VC Configure مقدار VPI را 0 و مقدار VCI را 33 قرار دهید. قسمت Encapsulation Mode باید در حالت LLC باشد. ( گزینه LLC تیک دار باشد. )
    Username و Password را که از شرکت همارا سیستم دریافت نموده اید را در محلهای مربوطه وارد نموده ( با حروف کوچک ) و کلید Submit را کلیک کنید. پیامی ظاهر می شود که " مودم در حال Reboot شدن است " کلید OK را کلیک کرده و چند لحظه منتظر بمانید تا مودم Reboot شود.
    در این مرحله باید IP ها را در حالت Obtain قرار دهیم. بدین منظور همانند مرحله اول نصب، دوباره از Control Panel به قسمت Network Connections رفته روی گزینه Local Area Connection راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.
    گزینه Internet Protocol (TCP/IP) را انتخاب و کلید Properties را کلیک کنید. اینبار گزینه Obtain an IP address automatically را تیک دار کنید تا قسمت IP Address غیر فعال شود. سپس کلید OK را کلیک کنید.
    حال مودم نصب شده و قابل استفاده می باشد.
    نصب توسط کابل USB ( بدون استفاده از LAN ):
    در صورتی که سیستم شما فاقد کارت شبکه ( پورت LAN ) باشد شما می توانید از پورت USB برای نصب مودم استفاده نمائید.
    این روش نیز دقیقا همانند روش قبلی ( پورت LAN ) می باشد با این تفاوت که یک LAN مجازی ایجاد می کنیم و کلیه موارد بالا را روی این Connection اعمال می کنیم. برای ایجاد LAN مجازی به طریق زیر عمل کنید:
    مودم را روشن کرده کابل USB را به سیستم وصل کنید. بعد از اینکه سیستم، مودم را به عنوان یک New Hardware شناخت، حالت نصب دستی را انتخاب کنید و از CD نصب مودم از شاخه TD-8811 شاخه USB Driver را انتخاب کنید. فایلها به سیستمتان منتقل خواهد شد.
    حال اگر از Control Panel به Network Connection مراجعه کنید، یک Local Area Connection TP-Link ADSL ایجاد شده است و باید همانند حالت قبلی ( نصب توسط کابل LAN ) نسبت به نصب روی Connection ایجاد شده اقدام نمائید.

6. 2 کاربر از hadihoseynpur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

maxnet جشنواره نوروزی برگزار کرده:
    کد:

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

maxnet جشنواره نوروزی برگزار کرده:
    کد:
    سال پیش خیلی بهتر بود . امسال بده .

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

سرویس منو 2 مگ بستن . ببینین مال شما هم اینجوره ؟

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

سرویس منو 2 مگ بستن . ببینین مال شما هم اینجوره ؟
    آره ماله منم 2 مگ شده

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عالیه ولی فکر کنم دلیلی داره . امشب چه دانلودی کنیم ما .
    فکر کنم به خاطر اینه که الان با کاهش سرعت مواجهن همه رو 2 مگ بستن تا صدامون درنیاد . از ظهر وضعیت زرده و نوشته مشکل در مرکز مخابراتی تهران .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •