تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 905 اولاول ... 100500550590596597598599600601602603604610650700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سلام دوستان

ماشین پراید تو دنده 3 به 4 گاز میخوره / گاهی صداش کمه گاهی زیاد ! (ماشین 1 گانه سوز هست )

علت چی میتونه باشه ؟ استپر یا .... ؟؟؟

ممنونم

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان ماشین بنده(پراید) هفته پیش یکدفعه دیدم ماشین جوش اورد و از زیر کاپوت بخار آب زد بیرون.بردم میکانیکی و رادیاتور و ترموستاتش رو عوض کردم.چون مکانکی میگفت احتمالا به خاطر اینکه یا فنت کار نکرده یا اینکه ترموستاتت عمل نکرده ماشین جوش اورده و زده رادیاتور رو ترکونده.بعد از عوض کردن درست شده بود و وقت عقربه میرسد وسط، فن شروع بع کار میکرد.
    از اون روز یک بار دیگه سوار شدم که یک دو ساعت ماشین کار کرد و مشکلی نبود
    تا امروز عقربه تا نزدیکهای محل قرمز بالا میرفت و بعد فن کار میکرد و تا پایین میاورد(یک مقدار پایین تر از وسط).بعد از اینکه رسید خونه و ماشین خنک شد در رادیاتور رو باز کردم دیدم آب نداره و یه لیتر آب ریختم توش در حالی که قمقمه پر بود و باید از اون آب میرفت توی رایاتور؟!!!
    بنظرتون مشکل از چیه؟درب رادیاتور....برای رادیاتور قبلیه تازه درب گرفته بودم...
    اب پرشدنو نکشیدن اول لوله کوتاهی که در مخزن رزرو هست رو چک کنید نیوفتاده باشه و لوله رابر و درب رادیاتور رو چک کنید و طمئن شید ترموستات و فن بخوبی کار م یکنند
    چرا رادیاتور رو عوض کردید

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

آقا چک کردم . به سیم پیچ رله برق نمیاد. کانکتور ای سی یو رو یه کم تکون دادم انگار درست شد. فعلا که کار میکنه . خیلی ممنونم.
    برخی وقت ها کانکتور ها در اثر رطوبت و خاک جرم می گیرند اگه تمیز کنید خیالتون راحت می شه

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا یه بار کلا سینه جلو رو باز کردم بررسی کردم. اتصالی نداشتم. نمایشگر آمپرها رو هم دیدم خیلی تمیز بودن. مدارش کاملا مرتب بود.
    بازم ممنونم.
    پیدا کردنش خیلی راحت نیست مخصوصن اینکه معلوم نیست چه کیفیتی کار شده
    تا بحال دید بعضی ماشین ها چراغ خطر عقبشون کار می کنه اما وقتی ترمز می گیرند خاوش میشه؟ اینهم مشابه می تونه باشه
    برخی وقتها یک قطعه ای قطعی یا اتصال پیدا می کنه و حتی روغن لحیم باعث این اختلال در سیستم هایی که ال ای دی هستند میشه که با حوصله مخصوصن در کانکتور پشت آمپر ها و فیش ها ممکنه برطرف بشه . مخزن روغن ترمز رو هم چک کنید

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان . امروز با دست پر اومدم ظرف هاتون رو بیارید.
    آقا گیج زدن فرمون در سرعت بالا درست شد. اما خیلی تجربه گرونی بود. خدا خیرشون نده این تعمیرکارای ناش و خیانت کار رو. من که حلال نمیکنم.
    نزدیک چهارصد تومن برام آب خورد.
    اول یه سیبک فرمون عوض کرد چون واقعا هم خراب بود. درست نشد. بقیه رو چک کرد گفت سالم هستن.
    جعبه فرمون رو باز کرد بررسی کرد گفت لقی داره. گفتم تعمیرش کن گفت خطرناکه به ریسکش نمی ارزه . برو تازه شو بگیر. صدو بیست تومن دادم خریدم.
    عوض کرد. بازم گیجی فرمون درست نشد.. حسابی کفری شده بودم.
    زنگ زدم بهش اعتراض کردم.
    فرداش بردم عیب رو پیدا کرد. عیب از چرخای عقب بود.
    توپی های عقب رو عوض کردیم درست شد.
    حالا ایراد اصلی از کجا بود ؟
    یک ماه پیش برده بودم یه آهنگری لنت های عقب رو عوض کنه گفت کاسه چرخ هات خرابه. برو بخر. رفتم بخرم چون جمعه بود و یه مغازه یدکی باز بود و اونم پرسید معمولی میخای یا ای بی اس ؟
    منم گفتم معمولی . ولی خائن بهم اون یکی رو داد. منم نفهمیدم. آوردم آهنگری گفت که این مال ای بی اس است ولی به هم میخورن. گفتم مطمئنی ؟
    گفت آره خیالت تخت.
    نگو توپی پراید معمولی به بلبرینگ های مدل ای بی اس دار نمیخورن و یکی از بلبرینگ ها فیت نمیشه و توپی رو نمیگیره .

خلاصه اینکه سعی کنید ماشین رو اصلا به تعمیرکار ندین. خیلی خائن تشریف دارن. من که حلال نمیکنم. حیلی اذیت شدم.
    موفق باشید.
    بیشتر تعویض کارند و به ترتیب عض می کنند و اگه نشد کل ماشینو عوض می کنند
    باید تک تک بهه مواقع و تعمیرای قبلی و این که از کی این موضوع شروع می شه دقت کرد
    امیدوارم که دیگه خوب باشه بارتون

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان ماشین پراید تو دنده 3 به 4 گاز میخوره / گاهی صداش کمه گاهی زیاد ! (ماشین 1 گانه سوز هست )
    ممنونم
    سلام
    از همه چیز میتونه باشه جز استپر
    چون کارش فقط تنظیم هوا در دور آرام هست (سلو )

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟
    مورد مصرف ماشین خیلی واضح نیست دوست من همیشه همینه
    از کارکرد ماشین و کیفیت بنزین و کیفیت و سالم بودن پیلتر و روغن تا تنظیم باد و شرایط آب و هوا تاثیر داره اینه که نمی شه نظری داد
    البته قدرت ماشین و فیلر تنظیم هم بی تاثیر نیستند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

ماشین پراید تو دنده 3 به 4 گاز میخوره / گاهی صداش کمه گاهی زیاد ! (ماشین 1 گانه سوز هست )

ممنونم
    می تونه از دیسک و صفحه هم باشه یا دریچه و پدال گاز کثیف تا تنظیم موتور چوری گاز می خوره؟
    یعنی حالت کات آف داره یا پارو از گاز بر میدارید باز گاز می خوره یا نوسان شدید پیدا م یکنه؟

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

می تونه از دیسک و صفحه هم باشه یا دریچه و پدال گاز کثیف تا تنظیم موتور چوری گاز می خوره؟
    یعنی حالت کات آف داره یا پارو از گاز بر میدارید باز گاز می خوره یا نوسان شدید پیدا م یکنه؟
    نه وقتی دنده عوض میکنم و پا به به صورت نرمال روی پدال گاز هست به صورت غیر طبیعی صدای ماشین میره بالا ! گاز میخوره ! اینم بگم همیشگی نیس! بگیر نگیر داره !

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تعویض شیلنگ فایدی ای نداره مگر اینکه سوراخ یا پاره باشه
    میتونین با محکم بستنش مانع نشت روغن بشین اما باز هم علتِ اصلی پابرجا هست . فرسوده بودن موتور و فشار و حرارتِ بیش از حد در اتاقکِ میل لنگ - زیر پیستونها
    در این انیمیشین طرز کار سیستم pcv نشون داده شده

اگر تست کمپرس بگیرین مشخص میشه چقدر فرسودگی داره
    به هر حال , مدارا کردن خیلی مفید هست (تعویض به موقع روغن و فیلتر - استفاده از روغنی که کمتر بخار بشه - نگازوندن - رانندگی نکردند با دور موتور زیاد که باعث خوردگی و فرسودگی شدیدِ قطعات داخل موتور میشه - تعویض دنده قبل از بیش از حد بالا رفتنِ دور موتور - تمیز بودن سیستم خنک کننده که باعث بالا نرفتن حرارت موتور میشه - حرکت کردن با گاز کم و شتابِ کم که باعث میشه خیلی کم به موتور فشار بیاد - تمیز بودنِ بدنه ی موتور از گل و لای که تاثیر زیادی داره در بالا نرفتن حرارت موتور .)
    تنظیم بودن موتور و فیلرها و شمعها هم تاثیر زیادی داره در بالا نرفتن حرارت و در نتیجه کاهش روندِ فرسودگی و استهلاکِ قطعات موتور
    تمیز بودنِ بیرونِ رادیاتور و کندنسر کولر از گل و لای و حشرات و خار و خاشاک که تاثیر زیادی در کاهش حرارت موتور داره و کم شدنِ فرسایش قطعات داره .
    دیر به دیر روغن عوض کردن یا روغن بنجل , دو ضرر داره:
    هم قطعات زودتر فرسوده میشه , هم پمپ روغن فرسوده و ضعیف میشه و فشار روغن کم میشه که باعث خوب نرسیدن روغن به قطعات و تسریع روندِ سایش قطعات فرسودگی میشه
    مرسی ممنونم فردا ببرم نشون تعمیرکار بدم ببینم چی میشه نتیجه رو اعلام میکنم ماشینمم زیاد کار نکرده مدل 87 هست پزاید صبا انژکتوری هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •