سلام دوستان
ماشین پراید تو دنده 3 به 4 گاز میخوره / گاهی صداش کمه گاهی زیاد ! (ماشین 1 گانه سوز هست )
علت چی میتونه باشه ؟ استپر یا .... ؟؟؟
ممنونم![]()
سلام دوستان
ماشین پراید تو دنده 3 به 4 گاز میخوره / گاهی صداش کمه گاهی زیاد ! (ماشین 1 گانه سوز هست )
علت چی میتونه باشه ؟ استپر یا .... ؟؟؟
ممنونم![]()
اب پرشدنو نکشیدن اول لوله کوتاهی که در مخزن رزرو هست رو چک کنید نیوفتاده باشه و لوله رابر و درب رادیاتور رو چک کنید و طمئن شید ترموستات و فن بخوبی کار م یکنند
چرا رادیاتور رو عوض کردید
برخی وقت ها کانکتور ها در اثر رطوبت و خاک جرم می گیرند اگه تمیز کنید خیالتون راحت می شه
پیدا کردنش خیلی راحت نیست مخصوصن اینکه معلوم نیست چه کیفیتی کار شده
تا بحال دید بعضی ماشین ها چراغ خطر عقبشون کار می کنه اما وقتی ترمز می گیرند خاوش میشه؟ اینهم مشابه می تونه باشه
برخی وقتها یک قطعه ای قطعی یا اتصال پیدا می کنه و حتی روغن لحیم باعث این اختلال در سیستم هایی که ال ای دی هستند میشه که با حوصله مخصوصن در کانکتور پشت آمپر ها و فیش ها ممکنه برطرف بشه . مخزن روغن ترمز رو هم چک کنید
بیشتر تعویض کارند و به ترتیب عض می کنند و اگه نشد کل ماشینو عوض می کنند
باید تک تک بهه مواقع و تعمیرای قبلی و این که از کی این موضوع شروع می شه دقت کرد
امیدوارم که دیگه خوب باشه بارتون
سلام
از همه چیز میتونه باشه جز استپر
چون کارش فقط تنظیم هوا در دور آرام هست (سلو )
مورد مصرف ماشین خیلی واضح نیست دوست من همیشه همینه
از کارکرد ماشین و کیفیت بنزین و کیفیت و سالم بودن پیلتر و روغن تا تنظیم باد و شرایط آب و هوا تاثیر داره اینه که نمی شه نظری داد
البته قدرت ماشین و فیلر تنظیم هم بی تاثیر نیستند
می تونه از دیسک و صفحه هم باشه یا دریچه و پدال گاز کثیف تا تنظیم موتور چوری گاز می خوره؟
یعنی حالت کات آف داره یا پارو از گاز بر میدارید باز گاز می خوره یا نوسان شدید پیدا م یکنه؟
نه وقتی دنده عوض میکنم و پا به به صورت نرمال روی پدال گاز هست به صورت غیر طبیعی صدای ماشین میره بالا ! گاز میخوره ! اینم بگم همیشگی نیس! بگیر نگیر داره !
مرسی ممنونم فردا ببرم نشون تعمیرکار بدم ببینم چی میشه نتیجه رو اعلام میکنم ماشینمم زیاد کار نکرده مدل 87 هست پزاید صبا انژکتوری هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)