شما بايد ابتدا Self-Defense كاسپر را از قسمت Settings غيرفعال كنيد(يعني تيك جلوي آنرا برداشته و Apply و Ok كنيد).سپس روي آيكون كاسپر در كنار ساعت ويندوز كليك راست كرده و Exit را انتخاب كنيد.بعد كاري را كه گفتيد انجام بديد.
شما بايد ابتدا Self-Defense كاسپر را از قسمت Settings غيرفعال كنيد(يعني تيك جلوي آنرا برداشته و Apply و Ok كنيد).سپس روي آيكون كاسپر در كنار ساعت ويندوز كليك راست كرده و Exit را انتخاب كنيد.بعد كاري را كه گفتيد انجام بديد.
سلام
من این پچ کسپر2010 که اکتیو 30 روزه رو ریست میکنه رو لازم داشتم .
کسی نداره؟
با سلام ..... من لینک دانلود آنتی ویروس کاسپراسکی رو می خواستم ، ورژن چینی ، که با سریال هایی که این سایت میده اکتیو بشه ،
از خود همین سایت هم میشه دانلود کرد ولی من سرعتم کمه و قطع و وصل میشه و دانلودم به فنا میره ف اگه میشه یه نیکوکاری دانلود کنه و دوباره آپلود کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر موجود ميباشه.
از سايت زير ميتونيد استفاده كنيد.نسخه 2010 ورژن 9.0.463 ميباشه و آنتي ويروس كاسپر ميباشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست شد.
حواسم نبود به جای تیک جلوی Self-Defence، تیک Enable Protection رو برمیداشتم !
ممنون.
سلام
لطفا راهنمائی کنید آخرین ورژن اینترنت سکیوریتی را اینستال کردم ولی بعد از اینستال کردن جلوی اینترنت را میگیرد و حتا فایروال را هم غیر فعال کردم ولی باز هم جلوی اینترنت را میگیرد لطفا بگید چگونه این مشکل را رفع کنم
روی آیکون کاسپر کلیک راست کرده و چک کنید که Network teraffic رو بلاک نکرده باشید.
Parental control رو غیر فعال کنید.
با تموم مرورگر ها همین مشکل هست ؟
با غیر فعال یا Exit کردن کاسپر، مشکل از بین میره ؟
سلام من آز آنتی ویروس کاسپرسکی 2009 فکر کنم باید ورژن 8 باشه استفاده میکنم زیاد کار باهاش را بلد نیستم میخواستم بدونم که وقتی آنتی ویروس کاسپرسکی ویروس را شناسایی میکنه کدام قسمت باید برم یا روی چه نوشتی باید کلیک کنم تا ویروسها را از بین ببره؟
آیا کاسپرسکی آنتی ویروس خوبی هستش یا نه میتونه ویروسها را خوب شناسایی کنه و از بین ببره اگه شما آنتی ویروس بهتریی میشناسید معرفی کنید؟خیلی خیلی ممنونم
ممنون مشکل همون trusted بود که حل شدو اما چرا اینجور شد؟ من قبلا 2009 داشتم با فایرفاکس مشکلی نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)