مرسي دوستان ! به علتي فقط ميشه ويتارا خريد.
ميشه يكمي بيشتر در مورد شرايط فروش و پيش پرداخت توضيح بديد؟ و مبلغ هر قسط؟
مرسي)
Sent from my iPod touch using Tapatalk
مرسي دوستان ! به علتي فقط ميشه ويتارا خريد.
ميشه يكمي بيشتر در مورد شرايط فروش و پيش پرداخت توضيح بديد؟ و مبلغ هر قسط؟
مرسي)
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام
من شنیدم که ال نود که ایران خودرو میزنه موتور خودرو به صورت کاملا بسته بندی از اروپا ظاهرا اسپانیا که البته موتور تو فرانسه جمع میشه و بعد برای نصب بعضی تجهیزات دیگه میره اسپانیاو بعد از بسته بندی واسه ایران ارسال میشه و فقط تو ایران خودرو سوار میشه اما ال نودی که پارس خودرو میزنه موتورش مونتاژ مگا موتوره.
ایا این مطلب صحت داره ؟؟؟اگه اینطوریه از نظر کیفیت ممکنه متفاوت باشه؟؟
ممنون
سلام دوست گرامی.ملاک هاتون مشخص نیست من فقط به ترتیب قیمت و به درد بخور بودن خودرو
میگم.
1.پژو 206 SD V9
2.پژو 208 SD V8
3.پژو 207
4.پژو 206 تیپ 6
5.پژو 206 تیپ 5
6.تندر 90 E2 LP
7.سمند LX EF7
8.پژو 405 GLX TU5
9.پژو 206 تیپ 2
10.ریو
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
موتور تندر 90 و مگان از فرانسه میاد و در کارخانه های پارس خودرو و ایران خودرو سوار میشه
تو موتورش هیچ شرکت ایرانی دخیل نیست.
همش یکیه و اینا در حد شایعه پراکنی هست.
شرایط فروشش فقط به صورت زیر هست:
![]()
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
موتور تندر 90 و مگان از فرانسه میاد و در کارخانه های پارس خودرو و ایران خودرو سوار میشه
تو موتورش هیچ شرکت ایرانی دخیل نیست.
همش یکیه و اینا در حد شایعه پراکنی هست.[/QUOTE]
لطفا یک نگاهی به این سایت بکنین من بر اساس مطلبی که اینجا گفته شده این حرف رو میگم.بر اساس حرفهایی که تو این فروم زده شده ظاهرا اگه شماره موتورتون با حرف d شروع میشه یعنی موتور ساخت اسپانیا هست و اگر شماره موتور با حرف w شروع بشه یعنی مونتاژ مگا موتور هست
لطفا نظرتون رو اعلام کنید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by jupiterx; 18-08-2011 at 23:33.
لطفا یک نگاهی به این سایت بکنین من بر اساس مطلبی که اینجا گفته شده این حرف رو میگم.بر اساس حرفهایی که تو این فروم زده شده ظاهرا اگه شماره موتورتون با حرف d شروع میشه یعنی موتور ساخت اسپانیا هست و اگر شماره موتور با حرف w شروع بشه یعنی مونتاژ مگا موتور هست
لطفا نظرتون رو اعلام کنید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
همونطور که میبینید اونم یه تاپیک هست که انواع نظرات رو میدن.
ببین دوست گرامی ما خودمون ماشین سنگین داریم تو خط بنادر جنوب.
من خودو چندین سفر رفتم پا کشتی خیلی قشنگ انواع موتور تندر 90 - موتور و گیربکس اتوماتیک 206
و لوازم دیگه که هنوز ایران نساخته
تو صندوق های چوبی پیاده کردن از کشتی و ما بارگیری کردیم رفتیم ایران خودرو پیاده کردیم.
فقط هم از فرانسه بود.
تو این فروم ها خیلی از این حرف ها شنیده میشه حالا با این احوال من بازم از ایران خودرو سوال
میکنم ببنیم صحت داره یا نه
169 hp درسته ، آخه با 109 که ویتارا راه نمیره
سلام
با 9 میلیون دست دوم چی میشه گرفت؟
نظر خودم روی سیلو هست.(برام راحتی، مصرف کم،لذت رانندگی،مهمه.)
دوو سیلو گزینه خوبیه میتونید مدل 81 را بخرید.
همه ملاک هاتونم داره.
206 تیپ 2 مدل 85 هم میشه پیدا کرد.
با سلام
شرایطی که نمایندگی های ایران خودرو دارن این است
البته الان احتمالا ثبت نام نمی کنند . یک هفته ای دیگه برای ماه بعد و شرایط جدید میاد که اون شاید فرق کند.
به نظر من شاید پیش سانتافه حرفی برای گفتن نداشته باشه ولی از نظر گارانتی و قطعات یدکی خیالت راحت تره و ماشین صفر بهتر از 2 سال کار کرده است.
Last edited by ram1600; 19-08-2011 at 15:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)