تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 600 از 2403 اولاول ... 10050055059059659759859960060160260360461065070011001600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تا اونجايي كه من ميدونم ، همه جاي دنيا وقتي سيل يا زلزله مياد از PCM واسه برقرار ارتباط هاي ضروري استفاده ميكنن
    حالا تو كشور ما اكثر زلزله زده و PCM هستن!

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

8

pcm یه دزگاهه که خط من و شما رو میکونی توش از اون ورش 8 خط میده بیرون بهت یعنی هر خط رو به 4 خط تبدیل میکنه !در اصل حق منو شما رو 1/4 میکنه ولی پول خط اصلی رو میدی
    منم موقعی که میخواستم اینترزرت بگیرم تو سایت گفت مشکلی نداره ولی رفتم اندیشه گفت pcm منم رفتم مخابرات رو رو سرشون خراب کردم(سبزه میدان) اومدن درستش کردن
    ببین معمولا خطهای pcm با دیال اپ سرعت بع شدت پایین تر از خط عادیه مثلا بجای 54 یا 48 سرعتت همیشه 24 میزنه(البته این قطعی نیستا) دوم اینکه اگه آپارتمان میشینی میتونی ببینی تو پارکینگتون دزگاهی هست که سیمهای تلفن رفته توش (دستگاه مستطیل به اندازه کیف دوران مدرسه که مینداختی پشتت از اون دو بنداش ها که عکس سوباسا داشت)مزاق(:

پ ن :دوستات امروز رفتم داشنگاه با سرعت 250 کیلو بایت در ثانیه یک فصل کامل سریال رم رو دانلودیم !عجیب حال داد
    کدوم دانشگاه میری؟
    دانشگاه ما که پل تالشان هست سرعت اینترنتش نهایتن 2 کیلوبایته تازه نوشته زده که فیلم دانلود نکنین! وگرنه برخورد میشه.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ببين دوست عزيز
    شاتل براي بازي آنلاين بهترين گزينه هست چون پينگ خيلي خوبي داره

از نظر دانلود هم فكر كنم الان انديشه و شاتل سرعتشون يكسانه ، من الان 128 شاتل گرفتم و 70 تا سرعت دانلود دارم!
    بله منم می خواستم برم شاتل همین حرفا رو میزدید
    الان که اومدم وقتی می بینم یه ضره اینترنت تحت فشار میره کلا دیسکانکنت!!! میشم!
    این پینگم که کسی جوابی واسش نیاورد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالب اینجاست اولش که خوبه
    تا شروع می کنه به اپدیت و اینجور چیزا یهو کف می کنه دیس میشه و .... اینقدر پینگم میره بالا که از سرور کیک میشم
    بعضی وقتا هم اینترنتم قطع!! میشه و 5 دقیقه بعد وصل میشه
    به پشتیبانی هم زنگ میزنم یبار میگه مودمت خرابه! یبار میگه ویندوز نصب کن!!!!
    بعد بهش می گم من با پارس انلاین با همین مودم و همین سیستم و همین ویندوز راحت بازی می کنم کف می کنه میگه می خواید کارشناس بفرستم 8 تومن شمارو پیاده کنه؟
    فیلمشم گرفتم بزودی با این اینترنت داغون واستون اپ می کنم ببینید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

pcm اینکه اگه آپارتمان میشینی میتونی ببینی تو پارکینگتون دزگاهی هست که سیمهای تلفن رفته توش
    بد دردیه خودم 2 تا خط داشتم هر 2 تاش Pcm بود رفتم 2 تاش رو درآوردم تو شکل زیر مشخص شده:

تا اونجايي كه من ميدونم ، همه جاي دنيا وقتي سيل يا زلزله مياد از PCM واسه برقرار ارتباط هاي ضروري استفاده ميكنن
    حالا تو كشور ما اكثر زلزله زده و PCM هستن!
    منظورتون این بود موقع اومدن سیل به عنوان گونی شن میگذارند تا جلوی آب رو بگیرند انقدر قدیمیه که فکر نکنم خود چین هم حاظر باشه به عنوان گونی شن ازش استفاده کنه

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

11

pcmببین معمولا خطهای pcm با دیال اپ سرعت بع شدت پایین تر از خط عادیه مثلا بجای 54 یا 48 سرعتت همیشه 24 میزنه(البته این قطعی نیستا) دوم اینکه اگه آپارتمان میشینی میتونی ببینی تو پارکینگتون دزگاهی هست که سیمهای تلفن رفته توش (دستگاه مستطیل به اندازه کیف دوران مدرسه که مینداختی پشتت از اون دو بنداش ها که عکس سوباسا داشت)مزاق(:

ممنون دوست عزیز بابت راهنماییه مفیدت ... اما خوشبختانه سرعت دیال اپم 52 هستش. یعنی امیدوار باشم فردا زنگ میزنن که مشکلی نداره خططون ؟
    اون دسنگاه رو هم الان رفتم تو پارکینگ چیزی ندیدم...!؟
    .
    شاتل خوبه دوستان ؟مطمءن باشم ؟ بد بخت نشم ؟ بحران مالی دارما ...بیشتر واسه انلا بازی کردن میخامش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت راهنماییه مفیدت ... اما خوشبختانه سرعت دیال اپم 52 هستش. یعنی امیدوار باشم فردا زنگ میزنن که مشکلی نداره خططون ؟
    .
    شاتل خوبه دوستان ؟مطمءن باشم ؟ بد بخت نشم ؟ بحران مالی دارما ...بیشتر واسه انلا بازی کردن میخامش
    اگه در ثانیه بیشتر از 2K دانلود می کنی یعنی 4K دانلود می کنی پس خطت PCM نیست خیالت راحت باشه
    اگه واسه بازی آن لاین می خوای شاتل از همه بهتره اینو مطمئن هستم
    فعلا هم که از همه ارزونتره ، راستی یه چیزی فهمیدم شاتل این قیمتایی که می ده با هزینه آبونمان ماهیانه مخابراته انگار آبونمان ماهیانه رو خودشون پرداخت می کنن و چیزی تو قبض تلفن نمی یاد

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

بله منم می خواستم برم شاتل همین حرفا رو میزدید
    الان که اومدم وقتی می بینم یه ضره اینترنت تحت فشار میره کلا دیسکانکنت!!! میشم!
    این پینگم که کسی جوابی واسش نیاورد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالب اینجاست اولش که خوبه
    تا شروع می کنه به اپدیت و اینجور چیزا یهو کف می کنه دیس میشه و .... اینقدر پینگم میره بالا که از سرور کیک میشم
    بعضی وقتا هم اینترنتم قطع!! میشه و 5 دقیقه بعد وصل میشه
    به پشتیبانی هم زنگ میزنم یبار میگه مودمت خرابه! یبار میگه ویندوز نصب کن!!!!
    بعد بهش می گم من با پارس انلاین با همین مودم و همین سیستم و همین ویندوز راحت بازی می کنم کف می کنه میگه می خواید کارشناس بفرستم 8 تومن شمارو پیاده کنه؟
    فیلمشم گرفتم بزودی با این اینترنت داغون واستون اپ می کنم ببینید
    خیلی جالبه واسم
    آخه تو تنها کسی هستی که داری از پینگ شاتل می نالی ، چه سرویسی داری پسر خوب
    من که پینگم عالیه بگو کجا پینگ بزنم بهت نشون بدم ، نکنه . . . . . . . . . . . . . داری یه کارایی می کنی هان

7. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

فردا میخوام برم 128 تمدید کنم!
    کسایی که 128 شاتل دارن ، سرعتشون چطوریه؟
    من سرعتم مثل روز اوله. همون 64کیلو بایت با سرویس 128

.
    عزیز استرس به فروم وارد کردیا
    بابا نمی خوای بری شمش طلا بگیری که. اینترنت دیگه، فوق فوقش بد میشه 1ماه میمونی میری یه شرکت دیگه، سخت نگیر
    توصیه من شاتله، من دارم و راضیم. اعصابت آروم میمونه حداقل.
    مثل اینکه خط 4 هم جوری نیست که بشه بهش اطمینان کرد البته در اندیشه، پس بهتره بری شاتل

9. 2 کاربر از ramin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیگه وضع پیمانکار مخابرات خیلی خراب باشه و بخواد از کابلها بدزده میگذارند تو پارکینگ وگرنه تو خیابونه تو همون عکس اون باکس آلومینیومی سمت چپ تصویر که بهش میگن پست بقل اونها میگذارند.
    وای اینکه با 52 کانکت میشید مطمئن باش PCM نیست.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سرعت به شدت پايينه.. پارس آنلاين..

مثل اين كه سراسريه ؛ و همه ISP ها مشكل دارن....

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اندیشه خطه ی 4 سرعت 60-70 این طور که مشخص شده سیاسگ اندیشه مبنی بر کاهش سرعت اجرا شده(حداقل برا من)سر ساعت 1سرعت از 100 پرید به 40 بعد رفت به نوسان 60-70 
    آقا viperm شما شاتل گرفتی میشه واسه من حجت که مهر ماه سرویسم رو عوض کنم بیام شاتل یل نه ولی اگه خواستی بری اندیشه بگو منم باهات بیام تخفیف بگیرم 

کدوم دانشگاه میری؟

دانشگاه ما که پل تالشان هست سرعت اینترنتش نهایتن 2 کیلوبایته تازه نوشته زده که فیلم دانلود نکنین! وگرنه برخورد میشه.
     عجیب نامردنا سرعت 2 مگ دارن بعد به دانشجو ها 2 کیلو میدن؟تازه نامحدود هم هست چهطور میگن برخورد می کنیم
    به علت حفظ اسرار نظامی بیشتر نمیتونم توضیح بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •