تا اونجايي كه من ميدونم ، همه جاي دنيا وقتي سيل يا زلزله مياد از PCM واسه برقرار ارتباط هاي ضروري استفاده ميكنن
حالا تو كشور ما اكثر زلزله زده و PCM هستن!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تا اونجايي كه من ميدونم ، همه جاي دنيا وقتي سيل يا زلزله مياد از PCM واسه برقرار ارتباط هاي ضروري استفاده ميكنن
حالا تو كشور ما اكثر زلزله زده و PCM هستن!
کدوم دانشگاه میری؟
دانشگاه ما که پل تالشان هست سرعت اینترنتش نهایتن 2 کیلوبایتهتازه نوشته زده که فیلم دانلود نکنین!
وگرنه برخورد میشه.
بله منم می خواستم برم شاتل همین حرفا رو میزدید
الان که اومدم وقتی می بینم یه ضره اینترنت تحت فشار میره کلا دیسکانکنت!!! میشم!
این پینگم که کسی جوابی واسش نیاورد:
جالب اینجاست اولش که خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا شروع می کنه به اپدیت و اینجور چیزا یهو کف می کنه دیس میشه و .... اینقدر پینگم میره بالا که از سرور کیک میشم
بعضی وقتا هم اینترنتم قطع!! میشه و 5 دقیقه بعد وصل میشه
به پشتیبانی هم زنگ میزنم یبار میگه مودمت خرابه! یبار میگه ویندوز نصب کن!!!!
بعد بهش می گم من با پارس انلاین با همین مودم و همین سیستم و همین ویندوز راحت بازی می کنم کف می کنه میگه می خواید کارشناس بفرستم 8 تومن شمارو پیاده کنه؟
فیلمشم گرفتم بزودی با این اینترنت داغون واستون اپ می کنم ببینید![]()
بد دردیه خودم 2 تا خط داشتم هر 2 تاش Pcm بود رفتم 2 تاش رو درآوردم تو شکل زیر مشخص شده:
منظورتون این بود موقع اومدن سیل به عنوان گونی شن میگذارند تا جلوی آب رو بگیرندانقدر قدیمیه که فکر نکنم خود چین هم حاظر باشه به عنوان گونی شن ازش استفاده کنه
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییه مفیدت ... اما خوشبختانه سرعت دیال اپم 52 هستش. یعنی امیدوار باشم فردا زنگ میزنن که مشکلی نداره خططون ؟
اون دسنگاه رو هم الان رفتم تو پارکینگ چیزی ندیدم...!؟
.
شاتل خوبه دوستان ؟مطمءن باشم ؟ بد بخت نشم ؟ بحران مالی دارما ...بیشتر واسه انلا بازی کردن میخامش
اگه در ثانیه بیشتر از 2K دانلود می کنی یعنی 4K دانلود می کنی پس خطت PCM نیست خیالت راحت باشه
اگه واسه بازی آن لاین می خوای شاتل از همه بهتره اینو مطمئن هستم
فعلا هم که از همه ارزونتره ، راستی یه چیزی فهمیدم شاتل این قیمتایی که می ده با هزینه آبونمان ماهیانه مخابراته انگار آبونمان ماهیانه رو خودشون پرداخت می کنن و چیزی تو قبض تلفن نمی یاد
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
خیلی جالبه واسم
آخه تو تنها کسی هستی که داری از پینگ شاتل می نالی ، چه سرویسی داری پسر خوب
من که پینگم عالیه بگو کجا پینگ بزنم بهت نشون بدم ، نکنه . . . . . . . . . . . . . داری یه کارایی می کنی هان![]()
من سرعتم مثل روز اوله. همون 64کیلو بایت با سرویس 128
عزیز استرس به فروم وارد کردیا
بابا نمی خوای بری شمش طلا بگیری که. اینترنت دیگه، فوق فوقش بد میشه 1ماه میمونی میری یه شرکت دیگه، سخت نگیر
توصیه من شاتله، من دارم و راضیم. اعصابت آروم میمونه حداقل.
مثل اینکه خط 4 هم جوری نیست که بشه بهش اطمینان کرد البته در اندیشه، پس بهتره بری شاتل
دیگه وضع پیمانکار مخابرات خیلی خراب باشه و بخواد از کابلها بدزده میگذارند تو پارکینگ وگرنه تو خیابونه تو همون عکس اون باکس آلومینیومی سمت چپ تصویر که بهش میگن پست بقل اونها میگذارند.
وای اینکه با 52 کانکت میشید مطمئن باش PCM نیست.
سرعت به شدت پايينه.. پارس آنلاين..
مثل اين كه سراسريه ؛ و همه ISP ها مشكل دارن....
اندیشه خطه ی 4 سرعت 60-70 این طور که مشخص شده سیاسگ اندیشه مبنی بر کاهش سرعت اجرا شده(حداقل برا من)سر ساعت 1سرعت از 100 پرید به 40 بعد رفت به نوسان 60-70
آقا viperm شما شاتل گرفتی میشه واسه من حجت که مهر ماه سرویسم رو عوض کنم بیام شاتل یل نه ولی اگه خواستی بری اندیشه بگو منم باهات بیام تخفیف بگیرم![]()
عجیب نامردنا سرعت 2 مگ دارن بعد به دانشجو ها 2 کیلو میدن؟تازه نامحدود هم هست چهطور میگن برخورد می کنیم
به علت حفظ اسرار نظامی بیشتر نمیتونم توضیح بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)