100% تایید میشه![]()
100% تایید میشه![]()
دوستان ميخواستم بدونم كسي درباره كيفيت عكسو فيلم دوربين nv100hd از سامسونگ اطلاعاتي داره اين بهتره يا sx210 بدون در نظر گرفتن مقدار زوم اپتيكال
سلام به همگی..
دوستان خواستم بپرسم تا 900 تومن چه دوربینی پیشنهاد میدید؟؟ ترجیحآ SLR باشه.. خودم بین CANON 500D و CANON 550D شک دارم.. 200 تومن بیشتر میارزه واسه 550D پول بدم؟؟
اگه مدل خوب دیگه ای هم هست لطفآ بگید...
ممنون
سلام
با 900 تومن به نظر من 500D گزینه بهتری هست
البته اگه بادی رو تنها بگیرید و یک لنز لنز 18-200 بگیرید خیلی بهتره
البته هزینه کمی بالاتر میره اما رنج خوبی در اختیار دارید
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
البته 550D از لحاظ فیلمبرداری خیلی بهتره اما از لحاظ کیفیت عکس
تفاوت چندانی ندارند شاید 550D نویز بیشتری هم داشته باشد
برای چه کاربردی ؟
SX200 دوربین خیلی خوبیه برای کسانی که می خوان دوربین جمع و جوری داشته باشند که تنظیمات دستی کامل هم داشته باشه![]()
سلام دوستان
راستش 2 تا از دوستام sony hx1 خريدن.خيلي فني نيستن كه بخوان نظر حرفه اي بدن در مورد دوربينشون.حالا مي خوام تو همين رنج قيمت يه چيزي بخرم كه يه جورايي پوزشونو بزنم(شما كه غريبه نيستين).عكسبرداري با كيفيت عالي و فيلمبرداري هم برام مهمه.زوم اپتيكال حين فيلمبرداي هم مهمه واسم.ممنون مي شم
SX200 IS
از اون دوربینهایی که وقتی مثلا از آکواریوم عکس میگیری فلش ونورش میوفته؟
بعد این که سریع عکس رو میگیره. منظورم اینه که وقتی عکس اول رومیگیری چند ثانیه بعد طول میکشه تا تصویر آماده بشه باری عکس دوم..سریع یا کند؟
از بدیهای این دوربین میگید
به نظرتون lx3 پاناسونيك مي تونه سرتر از hx1 باشه؟؟ dpreview مي گه كه lx3 سرتره.نظر دوستان چيه؟؟ جديدترين قيمت رو كسي داره؟ كدومشون ساخت ژاپنه؟؟ hx1 كه به نظرم چين باشه.اساتيد جواب بدين ديگه چشمون به فروم خشك شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)