چارلیز جان بهترین بازیکنای ما تو این فصل هیگواین و نیستلروی بودن بدون شک. نکنه میخوای بگی رائول بهترین بوده؟
روبینیو هم بعد از کاسیاس بهترین بازیکن ما بود. درسته بعد از مصدومیتش یکم افت کرد ولی در کل بهترین بازیکن تهاجمی ما بود.
اولی رو اصلا قبول ندارم!...در ضمن من گفتم رائول بهترین بودن؟!
دومی رو هم بخش اولش رو قبول دارم..اونم کاسیاس..بقیش رو ولی قبول ندارم!
--------------------------------------
راستی بچه ها من یه چیز رو در مورد رائول بهتون بگم که یه وقت سو تفاهم نشه:
من با رائول مشکلی ندارم.من با پست بازی کردنش مشکل دارم. بازی کردن رائول و نیستلروی اون جلو به تیم ضربه میزنه. چارلیز میگه بهشون توپ نرسوندن خوب از خودت پرسیدی چرا نرسوندن؟ وقتی ما رائول و نیستلروی رو با هم تو زمین میزاریم قدرت خلاقیت از خط هافبک گرفته میشه چون تعداد بازیکنا تو خط هافبک کم میشه.
اگه رائول یا نیستلروی یکیشون بازیکنی بود که میتونست دریبل بزنه و بازیسازی کنه باز مشکلی نبود ولی با این دو نفر نمیشه به طور همزمان بازی کرد ای خدا الان خودمو دار میزنم از دست این شوستر![]()
به جون خودم با رائول مشکل پیدا کردی!: دی
یعنی تو میگی ما باید با یک مهاجم بازی کنیم؟!من نمیخوام!رئال باید جذاب بازی کنه!
تو میگی هافبک ها کم میشن اما واقعا بازیکنایی مثه وسلی آیا واقعا این توانایی رو ندارن که وسط رو برای ما نگه دارن؟!به نظر من اگه اینا یه چنین توانایی ندارن اصلا بدرد نمیخورن!بازیکنای کوچیکی که نیستن اینا!بازیکنای عالی هستن این هافبک ها...
قبول دارم که بازی رائول و رود مثه همه اما ما با این مسئله قبلا مشکلی نداشتیم...(منظورم حتی قبل از اومدن رود..مثلا رونالدو که بود...)به نظرم ما مشکلی که داریم اینه که بازیکنی مثه کریس رو نداریم تا به دفاع حریف بزنه...یا مثلا (خیلی جدی نگیر!!)بازیکنی مثه روبینهو...الان فقط روبن یه چنین توانایی داره که اونم هی مصدوم میشه!!!