تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 949 اولاول ... 100500550590596597598599600601602603604610650700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز.

ممکنه علت کند شدن بی‌دلیل سرعت اینترنت شما مربوط به سایت‌هایی باشه که مشاهده می‌کنید.

آیا از نرم‌افزارهای مدیریت ترافیک مثل NetWorx استفاده می‌کنید؟ اگه استفاده نمی‌کنید فارغ از علت این مشکلتون، به شما توصیه می‌کنم حتمن از این نرم‌افزارها استفاده کنید تا همیشه آمار لحظه‌ای سرعت اینترنت سیستمتون رو ببینید. اما اگه استفاده می‌کنید در لحظات کند شدن سرعت، این نرم‌افزارها چه سرعتی رو به شما نشون می‌دن؟

برای من به شخصه پیش اومده که هنگام بازدید از بعضی سایت‌ها یا دانلود فایل از یه سری سایت‌ها با این که صفحه اون سایت رو بستم یا دانلود اون فایل رو قطع کردم، اما همین نرم‌افزار NetWorx نشون داده که پهنای باند دانلود همچنان در حال استفاده است. بعضی وقت‌ها این وضعیت تا 10 تا 15 دقیقه یا حتی بیشتر هم ادامه پیدا کرده.

اگه پهنای باند سیستمتون مصرف نمی‌شه باید دنبال علت دیگه‌ای بود. البته نویز می‌تونه روی کاهش سرعت مؤثر باشه اما نه به این شدت که شما می‌گید.

یه سؤال. این وضعیت رو در چه حالتی پیدا می‌کنید؟ وقتی که با کابل شبکه متصل هستید یا به صورت وایرلس؟

وقتی افت سرعت پیش میاد منحصر به یه سایت خاص نمیشه کلن سایتها ، وایبر ، تورنت ... همه به شدت دچار افت میشن ، از وبسایتها که یا هیچی نمیاد یا فقط عنوانشون لود میشه ! نرم افزاری که گفتید رو نه استفاده نکردم الان نصبش می کنم... همیشه با کابل وصل هستم هیچوقت از وایرلس استفاده نمی کنم آنتن مودم خاموشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

وقتی افت سرعت پیش میاد منحصر به یه سایت خاص نمیشه کلن سایتها ، وایبر ، تورنت ... همه به شدت دچار افت میشن ، از وبسایتها که یا هیچی نمیاد یا فقط عنوانشون لود میشه ! نرم افزاری که گفتید رو نه استفاده نکردم الان نصبش می کنم... همیشه با کابل وصل هستم هیچوقت از وایرلس استفاده نمی کنم آنتن مودم خاموشه
    با توجه به این که چنین نرم‌افزارهایی رو نداشتین، بهتره بعد از نصب گراف لحظه‌ای سرعت اون رو یه گوشه صفحه فعال کنید تا ببینید در مواقعی که با افت سرعت عمومی مواجه هستید، آیا این نرم‌افزار هم سرعت رو پایین نشون می‌ده یا نه مصرف پهنای باند رو به صورت کامل و پر ثبت می‌کنه. اگه حالت دوم باشه، احتمالن یا خود ویندوز یا یه نرم‌افزار دیگه‌ای داره به طور مقطعی پهنای باند رو به صورت کامل استفاده می‌کنه.

اما اگه یه همچین وضعیتی نباشه، ایراد از ISPاه که باید از طریق پشتیبانی پیگیری کنید.

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یکی نمیگه چرا این شماره تلفن هاشون کار نمیکنه؟؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

یکی نمیگه چرا این شماره تلفن هاشون کار نمیکنه؟؟
    ديروز ميخواستم يكي از دوستامو ثبتنام كنم شماره اصليش كار نميكرد! بعد كه با گوشي زنگ زدم يه پيامك اومد كه مشترك گرامي از شما پوزش ميخواهيم شماره اختلال دارد و... يه شماره ديگه بهم داد. البته وقتي زنگ زدم گفتن شماره اصلي وصل شده. متاسفانه پيامك رو پاك كردم چون حافظه سيمكارتم پر شده بود شما با گوشي زنگ بزن احتمالا پيامكش بياد برات

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان اینترنت من از فن آوا امروز وصل شد.
    سرعت page باز کردنش خوبه پینگش پایینه ولی سرعت دانلودش زیاد خوب نیست. سرعت 128 گرفتم. تو دانلود حدود 80 تا 90k هست. در صورتیکه با شرکت های دیگه که قبلا کار میکردم 128k تو دانلود تا 200 میداد. بنظرتون چیکار کنم. پشتیبانی جوابی بهم میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

امروز وصل شد برام پینگش فعلا که خوب نیس.. ری استارتم زیاد کردم
    adsl modulation هم فقط g.dmtساپورت میکنه ads2+ اصلا :I با g.dmt که نمیشه 8mb گرفت..
    رو پار س 90% اوقات پینگ 8.8.8.8 120 بود..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ديروز ميخواستم يكي از دوستامو ثبتنام كنم شماره اصليش كار نميكرد! بعد كه با گوشي زنگ زدم يه پيامك اومد كه مشترك گرامي از شما پوزش ميخواهيم شماره اختلال دارد و... يه شماره ديگه بهم داد. البته وقتي زنگ زدم گفتن شماره اصلي وصل شده. متاسفانه پيامك رو پاك كردم چون حافظه سيمكارتم پر شده بود شما با گوشي زنگ بزن احتمالا پيامكش بياد برات
    ممنون بالاخره با بدبختی شانسی وصل شد

امروز وصل شد برام پینگش فعلا که خوب نیس.. ری استارتم زیاد کردم
    adsl modulation هم فقط g.dmtساپورت میکنه ads2+ اصلا :I با g.dmt که نمیشه 8mb گرفت..
    رو پار س 90% اوقات پینگ 8.8.8.8 120 بود..
    پینگ چنده؟ شنیدم 10مگ هم میذارند که

10. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کم کم دانلودرها دارن میان

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چرا اینقدر پینگ سرورهای خارجی بالا رفته بین 230 تا 290 تا هستش

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

به به اینترنت ما هم داره داغون میشه
    512 نامحدود سرور داخلی سرعت 30 میده
    کم دانلود کنید بابا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •