دو روش وجود داره:
1) از تو قسمت Network Settings خود PS3 وقتی تنظیمات دستی رو انتخاب کنی، بعد از انتخاب IP و MTU ازت میخواد وضعیت Prox y و UPNP رو مشخص کنی که اینجا Use Prox y رو انتخاب کن و یک IP و Port که از سایتهای خارجی به عنوان Prox y میشه پیدا کرد رو وارد کن. این روش از فیل تر عبور نمیکنه فقط مشکل تحریم رو حل می کنه و سرعتش هم پایین هست.
2) روی Laptop یا PC که کارت شبکه Wireless داشته باشه نرم افزار Connectify رو نصب کن. رو سیستم(PC) یک VP N بساز و بهش کانکت شو.
وقتی به VP N کانکت شدی رو PC ، میتونی کانکشن VP N رو با connectify تو محیط share کنی و AP بسازی باهاش.
اونوقت با PS3 از راه Wireless به این AP که ساختی متصل شو.
میدونم یکم پیچیده توضیح دادم. وقت کنم ساده ترش میکنم.
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
یکی به من بگه آخه دانگل چه مزیتی نسبت به CFW داره که بعضی ها طرفدار دانگ هستند بعضی ها CFW؟
چرا دانگل آخه؟ من Kmeaw CFW نصب کردم و همه بازی هارو بی دردسر اجرا میکنه هیچ مشکلی هم نداره.

.gif)

.gif)

کسی هم نیست با زبان ساده توضیح بده برا آدم.مثلا من الان فول زیستم یکی مثلا ازم بخواد یادش بدم اگه بخوام اذیتش کنم و باهاش پدر کشتگی داشته باشم یه جوری توضیح میدم طرف آخر بگه بابا غلط کردم نخواستم نمیخواد یاد بدی.اما اگه واقعا بخوام کمکش کنم از ابتدا شروع میکنم یاد میدم طرف بفهمه چی میگم. اما اینجا بعضی از کاربرهاش حالت اول رو دارن.یعنی یه جوری جواب میدن آدم میترسه میگه بابا ولش کن گور بابای کپی خور کردن.ولی دوستام یه جوری توضیح میدن که آدم دوست داره بره کپی خور کنه.من این وسط موندم میشینم به این مطالب فکر میکنم میگم پس وللش اصلا کپی خور نمیکنم