تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 600 از 1219 اولاول ... 1005005505905965975985996006016026036046106507001100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم مشکلم با همین تحریم سایت adobe که تاحالا نتونستم نصب کنم !!! میخواستم ببینم راه دیگه نداره که از جایه دیگه دانلود کنم که اینطور که معلومه نمیشه !!!
    پس آگه امکان داره مراحل وارد کردن ------ رو کامل بگید ممنون !
    دو روش وجود داره:
    1) از تو قسمت Network Settings خود PS3 وقتی تنظیمات دستی رو انتخاب کنی، بعد از انتخاب IP و MTU ازت میخواد وضعیت Prox y و UPNP رو مشخص کنی که اینجا Use Prox y رو انتخاب کن و یک IP و Port که از سایتهای خارجی به عنوان Prox y میشه پیدا کرد رو وارد کن. این روش از فیل تر عبور نمیکنه فقط مشکل تحریم رو حل می کنه و سرعتش هم پایین هست.

2) روی Laptop یا PC که کارت شبکه Wireless داشته باشه نرم افزار Connectify رو نصب کن. رو سیستم(PC) یک VP N بساز و بهش کانکت شو.
    وقتی به VP N کانکت شدی رو PC ، میتونی کانکشن VP N رو با connectify تو محیط share کنی و AP بسازی باهاش.
    اونوقت با PS3 از راه Wireless به این AP که ساختی متصل شو.

میدونم یکم پیچیده توضیح دادم. وقت کنم ساده ترش میکنم.

---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

بهترین دانگل برای ps3 چی هست ؟ من شنیدم ps3 break خیلی خوبه.
    این سایت ایرانی داره اینو میفروشه به نظرتون خوبه بگیرم یا مارک بهتری هم هست ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی به من بگه آخه دانگل چه مزیتی نسبت به CFW داره که بعضی ها طرفدار دانگ هستند بعضی ها CFW؟
    چرا دانگل آخه؟ من Kmeaw CFW نصب کردم و همه بازی هارو بی دردسر اجرا میکنه هیچ مشکلی هم نداره.

2. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MoRt@L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تازه بازی ریختم رو هارد external که می گفتن usb3 نخرید نمیاد من بدون مشکل اوردم فرقی نداره فقط باید formatesh fat32 باشه کسی هست از تهران بازی ps3 رویه هاردش داشته باشه به من پیام بده لطفآ من بازی ps2011 و gta iv liberty city رو دارم رویه هارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دو روش وجود داره:
    1) از تو قسمت Network Settings خود PS3 وقتی تنظیمات دستی رو انتخاب کنی، بعد از انتخاب IP و MTU ازت میخواد وضعیت Prox y و UPNP رو مشخص کنی که اینجا Use Prox y رو انتخاب کن و یک IP و Port که از سایتهای خارجی به عنوان Prox y میشه پیدا کرد رو وارد کن. این روش از فیل تر عبور نمیکنه فقط مشکل تحریم رو حل می کنه و سرعتش هم پایین هست.

2) روی Laptop یا PC که کارت شبکه Wireless داشته باشه نرم افزار Connectify رو نصب کن. رو سیستم(PC) یک VP N بساز و بهش کانکت شو.
    وقتی به VP N کانکت شدی رو PC ، میتونی کانکشن VP N رو با connectify تو محیط share کنی و AP بسازی باهاش.
    اونوقت با PS3 از راه Wireless به این AP که ساختی متصل شو.

میدونم یکم پیچیده توضیح دادم. وقت کنم ساده ترش میکنم.

---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

یکی به من بگه آخه دانگل چه مزیتی نسبت به CFW داره که بعضی ها طرفدار دانگ هستند بعضی ها CFW؟
    چرا دانگل آخه؟ من Kmeaw CFW نصب کردم و همه بازی هارو بی دردسر اجرا میکنه هیچ مشکلی هم نداره.
    اخه فکر میکنم دانگل دردسر cfw را نداشته باشه و بتونه راحت بازی های جدید را اجرا کنه ولی cfw شنیدم ک همه میگن بازی های جدید را اجرا نمیکنه. رو چه فریموری cfw نصب شده ؟
    بچه ها تا حالا هکی امده ک روی فریمور 3.56 کار کنه ؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خوب هر کس نظری داره من بر اساس چیزایی که دیدم دانگل رو ترجیح می دم ، دلیلشم بالاتر گفتم وقتی شما با دانگل کپی خور می کنید فریم ور اصلی دستگاه رو دارید و به نظر من فریم ور اصلی خیلی پایداری بیشتری داره نسبت به cfw ... ولی خوب cfw هم مزیت های خودشو داره مثلا برای بازی های جدید لازم نیست فایل eboot دستکاری بشه ، البته برای این بازی خیلی جدیدا که 3.56 می خوان مثل دراگون ایج تو cfw شما باید یه فایل pkg نصب کنید و از eboot دستکاری استفاده کنید ولی رو دانگل نیازی به نصب اون pkg نیست فقط باید eboot دستکاری استفاده کرد ولی بازم سلیقه ایه من تو مغازه دوستم خیلی دیدم اومدن cfw رو دانگرید کنن برگردن رو فریم ور اصلی و استفاده از دانگل به خاطر مشکلات جزئی و گاهی مشکلات بزرگ بازم نظر شخصیه ، معمولا اونایی که اسلیم دارن بیشتر دنبال cfw هستن چون باید کابل بکشن و اینا یکم براشون سخته ! البته من همیشه می گم با یه رابط که کلید داشته باشه می شه این مشکل رو حل کرد .... بازم هر کس نظری داره ، البته تو ایران خیلی ها اعتقاد دارن چون دانگل ها رو دست مغازه دارا مونده اونا بیشتر پیشنهاد می دن از دانگل استفاده بشه و اون مغازه دارایی هم که دانگل ندارن اصرار دارن به cfw !!!

6. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب هر کس نظری داره من بر اساس چیزایی که دیدم دانگل رو ترجیح می دم ، دلیلشم بالاتر گفتم وقتی شما با دانگل کپی خور می کنید فریم ور اصلی دستگاه رو دارید و به نظر من فریم ور اصلی خیلی پایداری بیشتری داره نسبت به cfw ... ولی خوب cfw هم مزیت های خودشو داره مثلا برای بازی های جدید لازم نیست فایل eboot دستکاری بشه ، البته برای این بازی خیلی جدیدا که 3.56 می خوان مثل دراگون ایج تو cfw شما باید یه فایل pkg نصب کنید و از eboot دستکاری استفاده کنید ولی رو دانگل نیازی به نصب اون pkg نیست فقط باید eboot دستکاری استفاده کرد ولی بازم سلیقه ایه من تو مغازه دوستم خیلی دیدم اومدن cfw رو دانگرید کنن برگردن رو فریم ور اصلی و استفاده از دانگل به خاطر مشکلات جزئی و گاهی مشکلات بزرگ بازم نظر شخصیه ، معمولا اونایی که اسلیم دارن بیشتر دنبال cfw هستن چون باید کابل بکشن و اینا یکم براشون سخته ! البته من همیشه می گم با یه رابط که کلید داشته باشه می شه این مشکل رو حل کرد .... بازم هر کس نظری داره ، البته تو ایران خیلی ها اعتقاد دارن چون دانگل ها رو دست مغازه دارا مونده اونا بیشتر پیشنهاد می دن از دانگل استفاده بشه و اون مغازه دارایی هم که دانگل ندارن اصرار دارن به cfw !!!

این تکه بالا را من نفهمیدم . کابل برا چی بکشیم ؟ ممنون میشم اگه کامل توضیح بدی !!!!

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه فکر میکنم دانگل دردسر cfw را نداشته باشه و بتونه راحت بازی های جدید را اجرا کنه ولی cfw شنیدم ک همه میگن بازی های جدید را اجرا نمیکنه. رو چه فریموری cfw نصب شده ؟
    بچه ها تا حالا هکی امده ک روی فریمور 3.56 کار کنه ؟
    اخه کدوم دردسر؟
    همه کاری که من میکنم اینه که PS3 رو روشن می کنم میرم تو Gaia manager بازی رو انتخاب و اجرا می کنم بدون اینکه کوچیکترین دردسری داشته باشه. تازه این CFW رو 3.55 هست و دانگل رو 3.41

بازی جدید هم تست کردم روش. Dead space جدید هست خوب. من هر بازی که تا حالا خریدم رو اجرا کرده.درسته بعضی از بازیها که تعدادشون خیلی کم هست نیاز به دستکاری eboot.ini دارن ولی واسه دانگل که همه بازی ها این دردسر رو دارند.

من با مغازه دار یا کسی درباره دانگل صحبت نکردم ( تو بابل هیچ مغازه ای نیست که بفروشه ، همه سفارش میگیرن)
    تجربه خودم هست. CFW از نظر Stable بودن با OFW هیچ تفاوتی تو هیچ جا نداره (Kmeaw) و نیازی هم به خاموش کردن از پشت نداره. تازه رایگان هم هست و نیازی نیست براش 30 تومن هزینه کنید. نظر شما محترم ولی دلیلی پیدا نمیکنم که کسی بخواد بجای CFW از dongle استفاده کنه.

واسم عجیب هست یکم که هنوز دانگل استفاده میشه.

این تکه بالا را من نفهمیدم . کابل برا چی بکشیم ؟ ممنون میشم اگه کامل توضیح بدی !!!!
    برای اتصال دانگل PS3 باید کلاً از برق کشیده بشه. تو FAT ها پشت دستگاه یک کلید on/off بود که استفاده از اون راحت تر از کشیدن و وصل کردن کابل برق تو slim هست ،چون slim دکمه on/off نداره و باید کابل برقش رو جدا کرد. حالا بعضیا میاد وسط همون کابل یک کلید میچسبونن برای راحتی
    Last edited by sony_W810i; 07-03-2011 at 11:51.

9. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان من با دسته ps3 راحت نیستم و من دسته xbox 360 سیمدار اصل دارم اما 10 بار امتحان کردم ps3 نشناخت و شنیدم که کلا بهش نمی خوره
    اما میگن دسته pc به ps3 می خوره من می خوام یکی از این مدل های لاجیتک رو بگیرم اما بازم شنیدم دسته باید حتما سیم دار باشه
    می خواستم بدونم دسته بی سیم باهاش کار نمیکنه؟؟
    اگه سیم دار بگیرم همه دکمه هاش توی بازی ها درست کار می کنه یا ممکن بعضی هاش کار نکنه؟
    جون p30world جواب بدین ... ممنون

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

اخه کدوم دردسر؟
    همه کاری که من میکنم اینه که PS3 رو روشن می کنم میرم تو Gaia manager بازی رو انتخاب و اجرا می کنم بدون اینکه کوچیکترین دردسری داشته باشه. تازه این CFW رو 3.55 هست و دانگل رو 3.41

بازی جدید هم تست کردم روش. Dead space جدید هست خوب. من هر بازی که تا حالا خریدم رو اجرا کرده.درسته بعضی از بازیها که تعدادشون خیلی کم هست نیاز به دستکاری eboot.ini دارن ولی واسه دانگل که همه بازی ها این دردسر رو دارند.

من با مغازه دار یا کسی درباره دانگل صحبت نکردم ( تو بابل هیچ مغازه ای نیست که بفروشه ، همه سفارش میگیرن)
    تجربه خودم هست. CFW از نظر Stable بودن با OFW هیچ تفاوتی تو هیچ جا نداره (Kmeaw) و نیازی هم به خاموش کردن از پشت نداره. تازه رایگان هم هست و نیازی نیست براش 30 تومن هزینه کنید. نظر شما محترم ولی دلیلی پیدا نمیکنم که کسی بخواد بجای CFW از dongle استفاده کنه.

واسم عجیب هست یکم که هنوز دانگل استفاده میشه.
    گفتم که نظر شخصیه قرار نیست چیزی رو به کسی تحمیل کنیم .... شما خودت رو داری می بینی مشکلی نداری من تو مغازه دیدم افراد زیادی که به مشکل خوردن ، در ضمن من بازی هایی منظورم بود که 3.56 می خوان دد اسپیس دو 3.56 نمی خواد ، حالا اون بحث دستکاری eboot اصلا مهم نیست چون بالاخره بازی رو هر دو اجرا می شه و یه بارم که eboot دستکاری بشه برای همیشه راحت اجرا می شه ، در مورد اون بحث فریم ور که می گید کاستوم 3.55 ، اون 3.55 واقعی نیست بلکه اینجوری نوشته شده رو 3.41 با دانگل یک اسپوف می زنن می شه 3.55 ولی مطمئنا اینا با هم فرق می کنن !!! ، به عنوان مثال 3.55 واقعی توانایی پخش فیلم های بلو ری تری دی رو داره ولی شما رو 3.55 کاستوم نمی تونید یه فیلم بلوری تری دی رو اجرا کنید البته این مورد که گفتم خیلی مهم نیست چون به هر حال رو 3.41 دانگلی هم نمی شه فیلم بلو ری تری دی اجرا کرد !!! در هر صورت هر کی نظری داره ، اونم که می گید رایگانه بله اگه خودتون انجام بدید رایگان ، فعلا که تو توپخونه مغازه داران با انصاف 40 هزار تومن می گیرن برای ریختن کاستوم فریم ور در حالی که دانگل رو بیست تومن می فروشن !!! ، اون دانگلم اگه دستی خودتون بسازی خوب پاتون خیلی کمتر در می آد تا برید بخرید !

هر کی یه جور راحته من بشخصه با دانگل راحت ترم الانم اگه بخوام برم رو کاستوم باید کلی از eboot هامو عوض کنم !

12. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lincoln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا خیلی ممنون بابت راهنمایی
    حالا واسه واسه اینکه درست استفاده بشه از لنز چه کاری مثلا باید انجام داد؟
    بعد نکته دیگه که میخواستم از شما بپرسم اینه که این طبیعیه تو بعضی از جاهای بازی که پردازش سنگین میشه, دچار افت فریم میشیم؟ (این قضیه رو pc کاملا طبیعی بود ولی ps3 رو نمیدونم!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بزار خيالتو راحت كنم!!!
    حالا كه شك داري به اينكه اورجينال بازي كني يا كپي؟؟؟و اينكه ميترسي به كنسولت صدمه وارد شه!!!خب اورجينال بازي كن و كپي خور كردنو ولش كن تا فكرت آسوده باشه---(البته منظورم اين نيست كه ه-ك به كنسول صدمه ميزنه---چون به دلت افتاده و ترس داري ميگم كپي نكن)
    در مورد كمبت و دي سي بازي بدي نيست كاراكتراي جالبي داره و هر كدوم دو تا فينيش دارن كه زدنشون راحته!!!البته من هنوز نتونستم با ووندر وومن فينيش بزنم!!!
    هر كدوم از شخصيتها فنهاي جالبي دارن و تو بازي خون هم وجود داره و اينكه لباساشون پاره ميشه و صورت و بدنشون هم زخمي ميشه!!!
    در كل بازي خوبيه نسبت به تيكن 6!!!تيكن نسخه آخري خيلي نااميدم كرد!!!به نظر من خوب بود به جاي اينكه اينهمه كاراكتر عجيب و غريب تو بازي قرار بدن بيشتر به موضوع و داستان توجه ميشد---من با تيكن 2 خيلي حال كردم و ميكنم!!!چون شخصيتهاي جالب و دوست داشتني داره و هر كدوم جذابيته خاصي دارن!!!فضاها و دموها و ---هم كاملا طبيعي و منطقيه!!!خيلي دوست دارم همين تيكن 2 رو با گرافيك روز بازسازي كنن!!!البته هر كدوم از نسخه ها ويژگي خوبه خودشونو دارن اما تيكن 2 به نظر من بي نقص تر بود!!!
    حالا اگه خيلي كمبت دوست داري ايني كه گفتمو بگير بازي كن خوشت نيود ميبري عوض ميكني---
    نسخه نهمي هم هنوز فكر نكنم اومده باشه!!!واسه همين كسي نميتونه نظر بده---
    نه من به دلم نیفتاده صدمه میزنه.میگم که توی یاهو که با بچه ها چت میکنیم خیلی ساده توضیح میدن میگن برو کپی خور کن 50 تومن بعدش هر بازی رو که بخوای برات میریزن رو فلش با قیمت زیر 10 تومن میبری نصب میکنی به همین سادگی

خوب من میشینم فکر میکنم میبینم خیلی کار ساده ایه پس عید میرم این کار رو میکنم

اما وقتی میام اینجا هی دانگل و دینگول و اسلیم و سی سی یو و اینجور چیزا رو میشنوم خوب میگرخم.اینکه باید دستکاری کنی و آپدیت کنی و سیم کشی کنی و کابل کشی و ... اینا.مگه میخوان ای دی اس ال نصب کنن؟کسی هم نیست با زبان ساده توضیح بده برا آدم.مثلا من الان فول زیستم یکی مثلا ازم بخواد یادش بدم اگه بخوام اذیتش کنم و باهاش پدر کشتگی داشته باشم یه جوری توضیح میدم طرف آخر بگه بابا غلط کردم نخواستم نمیخواد یاد بدی.اما اگه واقعا بخوام کمکش کنم از ابتدا شروع میکنم یاد میدم طرف بفهمه چی میگم. اما اینجا بعضی از کاربرهاش حالت اول رو دارن.یعنی یه جوری جواب میدن آدم میترسه میگه بابا ولش کن گور بابای کپی خور کردن.ولی دوستام یه جوری توضیح میدن که آدم دوست داره بره کپی خور کنه.من این وسط موندم میشینم به این مطالب فکر میکنم میگم پس وللش اصلا کپی خور نمیکنم

من میخوام یکی کمکم کنه از این دو گانگی در بیام و بلاخره تصمیممو بگیرم نه اینکه یه جوری توضیح بده که از 100 تا کلمش نفهمم چی گفته
    البته توضیح دادن از ابتدا خیلی سخته ها شاید نیم ساعت وقت اونی رو که بخواد بنویسه برام رو بگیره.اما خوب شاید بلاخره یکی پیدا شه جواب اون سوالامونو بدهخدا بزرگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •