سلام .
من یه بازی گرفتم (metal gear 2 ) وقتی وارد بازی میشم رنگ بندیش مشکل داره .
یعنی همه چیز تقریبا سبزه و هیچ چیزی معلوم نیست .
کسی میدونه چطور این مشکل حل میشه ؟
سیستم :
cpu : 4400
vga : 8600gt
ram : 2gig
سلام .
من یه بازی گرفتم (metal gear 2 ) وقتی وارد بازی میشم رنگ بندیش مشکل داره .
یعنی همه چیز تقریبا سبزه و هیچ چیزی معلوم نیست .
کسی میدونه چطور این مشکل حل میشه ؟
سیستم :
cpu : 4400
vga : 8600gt
ram : 2gig
Last edited by Alireza.M67; 01-07-2008 at 22:58.
سلام
من Age Of Empires III رو از شرکت HRB با پچ War Chiefs گرفتم ولی بعد از نصب بازی معمولی برای نصب پچ با پیغامی رو به رو میشم که نوشته Age Of Empire III نصب نشده است .
البته توی Uninstall A Program هم اسم AOE III رو نمیبینم ... نمیدونم چرا ...
لطفا کمک کنید ...
این ایراد از اونجا ناشی میشه که ... ستاپ بازی Age Of Empire III ارجینال نیست (دستکاری شده) ...
به همین دلیل نسخه تکمیلی یعنی Age of Empires III: The WarChiefs نصب نمیشه چون نمیتونه نسخه اصلی رو پیدا کنه.
هوس جان این ستاپ ستاپ اورجینالشه ... به همین خاطر من گیم رو عوض کردم ولی باز هم نمیشه که من رو به شک انداخته ...این ایراد از اونجا ناشی میشه که ... ستاپ بازی Age Of Empire III ارجینال نیست (دستکاری شده) ...
به همین دلیل نسخه تکمیلی یعنی Age of Empires III: The WarChiefs نصب نمیشه چون نمیتونه نسخه اصلی رو پیدا کنه.
اقا من اومدم بازی sims2 رو نصب کنم ولی تو 2درصد این پیغام رو میده چیکار کنم سی دی هم خط زیادی نداره یه بازی دیگه ام دارم همین جوری است![]()
من این گیم رو بیشتر از هزار بار نصب کردم ... سی دی یک این گیم حتی اگه کمی هم مشکل داشته باشه گیر میده بهت ... یکی این یکی هم سی دی 4 .. بهتره سی دی جدید رایت کنی از روی یک نسخه سالم ...اقا من اومدم بازی sims2 رو نصب کنم ولی تو 2درصد این پیغام رو میده چیکار کنم سی دی هم خط زیادی نداره یه بازی دیگه ام دارم همین جوری است
راستی مشکل من حل شد هوس جان ...این ایراد از اونجا ناشی میشه که ... ستاپ بازی Age Of Empire III ارجینال نیست (دستکاری شده) ...
یعنی چی از نسخه سالم یعنی سی دی رو بندازم دور
ُسلام کمک می خوام
در رابطه با نصب پچ جدید Armed Assult ورژن 1.4 به 1.5 میخوام ارتقا پیدا کند
اما متاسفانه در نصب پچ با پیغام Wrong key برخورد می کنم لطفان کمک کنید
می ذونم مشکل از Sn یا همون Key هست اما راستش رو بخواهید نتونستم مشکل رو برطرف کنم
Please Help Me![]()
سلام
من با نصب Area 51 : Black Site تو صداش مشکل دارم .. صدا ها غیر عادیه و واضح نیست ... مثلا صدای اسلحه خوبه ولی صدای مکالمات ضعیف و قوی میشه و در کل خیلی ضد حاله ...
می گم کسی دایرکتیکس جدید نداره !!!
والله انگلیسیش رو بلد نبودم بنویسم !!
بازیم دایرکتیکس می خواد !!!
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)