تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 600 از 722 اولاول ... 100500550590596597598599600601602603604610650700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,991 به 6,000 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میشه خودت رو معرفی کنی بیشتر اشنا بشیم

رسول شریفی هستم از مخاطبای پر و پا قرص محسن چاوشی

اون پستی که واسه سالروز انتشار پرچم سفید گذاشتی رو هم بنده تو فنز زدم واسه همین لازم دیدم یه توضیحاتی رو ارائه بدم

در خصوص زیرصداها و موزیک های خالی
    زیرصدا وکالی از خواننده است که برخلاف وکال اصلی فقط برای زیبایی بیشتر ، یا بیان مطلبی با لحن دیگه از اون استفاده میشه
    موزیک خالی هم همون آهنگ اصلیه که با استفاده از نرم افزارای حذف وکال مثل Adobe Audition یا AV Music Morpher Gold و ... وکال خواننده رو بر حذف میکنن و بعدش میان اون فرکانسهایی که آسیب دیده رو با تغییر پارامتر های اکولایزر ترمیم میکنن

پ.ن : من اکثر زیرصداهای چاوشی رو دارم هر کی خواست بگه تا آپ کنم بزارم

پوسترها
    تمامی پوسترها ساخته ی مخاطبان هست که تو این یکسال منتشر کردن . من هم سعی کردم یکسری ها رو گلچین کنم و واسه این روز مبارک مجددا منتشر کنم

این هم متنی که به همین مناسبت نوشتم :

یکسال پیش تو چنین روز مبارکی پنجمین اثر رسمی محسن چاوشی به نام "پرچم سفید" منتشر شد
    روزی که چاوشیون با شاهکار جدید محسن آشنا شدن ...

ابتدا با" مردم آزار"ی ها برخورد کردن
    بعد با حس نوستالژیک "جوابم نکن" روبرو شدن

از "خوان هفصد" گذشتن و سپس دوست داشتن یا عشق رو در گزینه های خود دیدن و دوست داشتن با عشق رو انتخاب کردن
    خواب های بعد از ظهر و چای های تلخ ولی شیرنش رر تجربه کردن
    کمی هم "بگو مگو" کردن

و بعد سوار "قطار"ی که مقصدش برای همه عجیب بود ولی با اعتماد به اینکه محسن چاوشی این مسیر رو انتخاب کرده ، برای سفری پر رمز و راز به گذشته ی تلخ آماده شدن
    گذشته ای که پر بود از در به دری ، شبای بمبارون ، صف های غذا و دست های خالی . اما همراه بود با دعای مادر. هشت سال آزاگاری که سخت بود اما گذشت ...
    در ادامه "تقاص" خودشون رو از روزگار گرفتن

و در پایان مسیر نتیجه ی تلخ این سفر .... "هر روز پاییزه" . اینجا بود که پل ها ریخت ، کاسه های صبر لبریز شد از دوستی های زرد. در آخر هم زیر آوار رفاقت ها جون دادن
    و اینگونه بود که هر روز و هر ماه و سال مون شد پاییز

2. 4 کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هرگونه آهنگ ، کاور ، مصاحبه و ... خلاصه هر چیزی در مورد چاوشی که خواستید بنده در خدمتم

برای شروع هم موسیقی بی کلام آهنگهای "نگار" و "شیرمردا" که خودم وکالشون رو حذف کردم رو واستون میزارم

نگار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیرمردا

4. 7 کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

رسول جان ممنون
    میشه زحمت رمیدیم و ستمگر رو بکشی؟

یه کار اسپانیایی هم بود که شایعه کرده بودن چاووشیه
    اونو داریش؟

ممنون

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آهنگ جدید محسن چاووشی و سینا حجازی به نام خلیج ایرانی در راهه خبر دارین؟

راستی مبارکه تاپیک رسید صفحه 600

7. 2 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهنگ "خلیج ایرانی" محسن چاوشی و سینا حجازی برای عید نوروز!
    منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 7 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

ای جان

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

چقد بگیم محسن کجا این سینا حجازی کجا اصلا فایده نداره....!

تو آهنگ ماهی سیاه کوچولو فقط این آهنگو خراب کرده بود..!

+

نظرم در مورد سیزده کاملا کاملا مثبته...

بعد از حریص دارم با آلبوم جدید محسن چاوشی حال میکنم..!
    Last edited by MMM52; 18-03-2013 at 19:55.

12. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

هرگونه آهنگ ، کاور ، مصاحبه و ... خلاصه هر چیزی در مورد چاوشی که خواستید بنده در خدمتم

برای شروع هم موسیقی بی کلام آهنگهای "نگار" و "شیرمردا" که خودم وکالشون رو حذف کردم رو واستون میزارم

نگار

شیرمردا
    دوست من یه چیزی این جوری که صدا ها رو حذف میکنی قطعه ی نگارو کلا" نابود کردی به نظر من!
    ویولون هاشو کلا" حذف کردی!

14. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چاوشی: من خود آن سیزدهم!

"کاری متفاوت و فوق‌العاده و تأثیر‌گذار که درفضای به هم ریخته موسیقی پاپ کشورمان، نقطه عطفی به شمار می‌رود"

برخی اتفاقات باعث شد انتشار « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » که تولید و ضبطش از پنج سال پیش شروع شد، به تأخیر بیفتد.این آلبوم چهره‌ای جدید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مخاطبانش عرضه می‌کند. شاید به خاطر همین متفاوت بودن او این بار سراغ شعرهایی از وحشی بافقی، مولانا، شهریار، خیام نیشابوری و بابا طاهر رفته است.
    خود چاوشی درباره تجربه این فضا و ریسک ورود به این سبک و سیاق می‌گوید: «قبل از اینکه پیشنهاد این آلبوم به من بشود یک کار در همین فضا‌ها داشتم. بعضی دوستان آن را شنیدند و از آن استقبال کردند و همین باعث شد انرژی من برای کار کردن در این فضا‌ها بیشتر شود. هرچند آن اوایل خیلی امیدی به استقبال از طرف مخاطبان نداشتم ولی به مرور و بعد از پیگیری بیشتر مفهومی این قبیل آثار به این نتیجه رسیدم که قطعاً مخاطب موسیقی من هم می‌تواند با این اشعار فاخر و کلاسیک ارتباط برقرار کند.» آلبوم با صدای پیانو آرام بخش «غلط کردم غلط» شروع میشود و بلافاصله آوای پیچیده سینتسایزر همراه صدای گرم چاوشی با شعر «وحشی بافقی» ترانه الکترونیکی متفاوتی خلق می‌کند. اینطور که خود چاوشی می‌گوید، او در این قطعه نگاهی انداخته به برخی اشتباهاتش در زندگی و عمر کاری.
    تکیه کردم بر وفای او، غلط کردم، غلط/ باختم جان در هوای او، غلط کردم، غلط/ عمر کردم صرف او، فعلی عبث کردم، عبث/ساختم جان را فدای او، غلط کردم، غلط. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قطعات این آلبوم به ترتیب «غلط کردم غلط»، «کو به کو»، «رمیدیم»، «نگار»، «ستمگر»، «شیر مردا»، «من خود آن سیزدهم»، «قراضه چین» و «بهرام گور» در آلبوم گنجانده شده‌اند. در مقابل نام تهیه کننده این آلبوم نیز «مهسا پیراسته» درج شده تا «مسعود دهقان» در این اثر به عنوان «مدیر برنامه و هماهنگ کننده» حضور داشته باشد. در ترک بعدی با نام «کو به کو» ، شعر مولانا همراه تک نوازی تنبور و آوای پیچیده الکترونیک، شنونده را وارد فضای شرقی این آلبوم می‌کند. کلیه ملودی‌ها را خود محسن چاوشی ساخته و بدون شک یکی از نکات مثبت این اثر تنظیم‌های قوی آهنگ‌ها است. کوشان حداد، شهاب اکبری، امیر جمالفرد و محسن چاوشی این آلبوم را تنظیم کردند. آهنگ سرا از دوستداران موسیقی تقاضا دارد برای احترام به حقوق مولف، آلبوم را به صورت اورجینال تهیه نمایند.

هواداران چاوشی حتماً بعد از شنیدن «نگار» سورپریز خواهندشد: تم شاد شرقی، شعر عاشقانه بابا طاهر و همخوانی خواننده زن، یک آهنگ متفاوت دیگر به این مجموعه اضافه میکند. « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » بهترین ترانه این آلبوم است. یک آهنگ رمانتیک و عاشقانه با شعر زیبایی از «شهریار». ملودی زیبا با صدای گرم چاوشی و ویلون پیام طونی غوغا می‌کند! عنوان سیزده برگرفته از این شعر شهریار است: «من خودم سیزدهم/ یار و همسر نگرفتم که گرو بود سرم/ تو شدی مادر و من با همه پیری پسرم/ تو جگر گوشه هم از شیر بریدی/ و هنوز من بیچاره همان عاشق خونین جگرم». این ترانه کاری متفاوت و فوق‌العاده و تأثیر‌گذار است که درفضای به هم ریخته موسیقی پاپ کشورمان، نقطه عطفی به شمار می‌رود. اگر بدون معرفی آهنگ ارکسترال «بهرام گور» را بشنوید هرگز باور نخواهید کرد این کار محسن چاوشی باشد! آخرین ترک آلبوم «بهرام گور»، بیشتر به موسیقی متن یک فیلم حماسی شبیه است، ولی شعر زیبای خیام با صدای سمپاتیک چاوشی با ابهت این آلبوم متفاوت را به پایان می رساند.

برای گوش کردن یا خرید نسخه اوریجینال آلبوم من خود آن سیزدهم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسعود دهقان مدیر برنامه چاوشی با گلایه از بحران بزرگی به نام «پخش آلبوم در بازار موسیقی ایران»، گفت: امیدوارم مردم فهیم و دوستداران محسن چاوشی برای احترام به حقوق هنرمندشان هم که شده، آلبوم را به صورت اورجینال تهیه نمایند و از دانلود بی‌رحمانه آن صرف نظر کنند. آن‌ها نمی‌دانند با دانلود این آلبوم، در واقع به ۵سال زحمت و تلاش هنرمندشان خیانت کرده‌اند. اخلاق در هنر چیزی است که باید به آن احترام گذاشت و فقط احترام و قدر‌شناسی است که می‌تواند خستگی را از تن هر هنرمندی بیرون بیاورد. دوستداران واقعی محسن چاوشی آلبوم را دانلود نمی‌کنند و من مطمئن‌ام این کمپین‌هایی که برای خرید نسخه اصلی و اورجینال شکل گرفته، بزرگ‌ترین احترامی ست که می‌شود به هنر یک هنرمند واقعی گذاشت.»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سوپر استار پاپ ایران، با یک آلبوم متفاوت و خوش ساخت، هواداران خود را شاد کرد!

16. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

برا تیراژ برنامه ی علیخانی چیزی نخونده؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •