بازم كه ميگي غير ممكنه.غيرممكن وجود نداره.pro2 يعني رفتن بازي براي بار دوم از روي سيو حالت pro اينم عكسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم كه ميگي غير ممكنه.غيرممكن وجود نداره.pro2 يعني رفتن بازي براي بار دوم از روي سيو حالت pro اينم عكسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه خبر جالب. این دفعه به جای اینکه بازم تاریخ انتشار بازی عقب بیافته, جلو افتاد![]()
قرار بود بازی june عرضه بشه ولی حالا افتاد واسه 15 می. یادمه قرار بود پارسال 25 می عرضه بشه. یه سال گذشته و ما سر کاریم هنوز![]()
Last edited by reza_17173; 11-03-2007 at 14:33.
يه سوال : چرا با پسوند PNG سيو كردي ؟بازم كه ميگي غير ممكنه.غيرممكن وجود نداره.pro2 يعني رفتن بازي براي بار دوم از روي سيو حالت pro اينم عكسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا با Jpg سيو ميكنند !!!!
ميخواي من ركورد 2 ساعت واست برم ؟!!!!
چون حجمش نسبت به jpg خيلي پايين تر مياد و مطمعا اينو ميدوني.و نميدونم چرا فكر ميكني كه من دروغ ميگم يا عكس رو دستكاري كردم.خوب اگه ميتوني 2 ساعته برو.
به خدا خیلی همتون با مرام هستید من تاحالا کم تر انجمن بازی رو دیدن که اینجوری به همه کمک کنن و مشکلاتشون رو برطرف کنن اقا ممنون!
رهیافت همون راهنمای قدم به قدم بازی یه :d ممنون
من دارم ارشیو راهنمای بازی ها رو جمع می کنم و رو سرور سایت قرار میدم ممنون میشم بگید راهنمای فارسی این بازی رو کی نوشته ممنون!
Last edited by OMID; 11-03-2007 at 18:44. دليل: آدرس سایت برداشته شد خلاف قوانین
سلام
میشه بگید سیوهای این بازی کجا ذخیره میشه ...من هر چی گشتم نتونستم اونارو پیدا کنم
یکی از اعضای سایت بازی سنتر اسن راهنما رو تهیه کرده
سیوهای بازی بصورت یک تک فایل در محل نصب بازی هست با نام savedata.dat
دوستان ، من که آخرش نفهمیدم این نسخه یوبی بالاخره تو ایران هم پخش شد یا نه . اما بر طبق گفته دوستان که می گن فقط آرم یوبی بهش اضافه شده و چند تا چیز کوچولوی دیگه ، مسلما خب ارزشی نداره که اون رو تهیه کنیم . اما چیزی که برای من قابل درک نیست اینه که اگه قرار بود که همون نسخه کنسولهای دیگه به این صورت در اختیار ما قرار بگیره ، پس چرا دو سال با تاخیر ؟
با Photoshop کاری نداره . خوب اگه راست میگی سیو رو بزار . اونطوری معلوم میشه !چون حجمش نسبت به jpg خيلي پايين تر مياد و مطمعا اينو ميدوني.و نميدونم چرا فكر ميكني كه من دروغ ميگم يا عكس رو دستكاري كردم.خوب اگه ميتوني 2 ساعته برو.
عزیزم این وظیفه اعضای سایت هستش .به خدا خیلی همتون با مرام هستید من تاحالا کم تر انجمن بازی رو دیدن که اینجوری به همه کمک کنن و مشکلاتشون رو برطرف کنن اقا ممنون!
رهیافت همون راهنمای قدم به قدم بازی یه :d ممنون
من دارم ارشیو راهنمای بازی ها رو جمع می کنم و رو سرور سایت قرار میدم ممنون میشم بگید راهنمای فارسی این بازی رو کی نوشته ممنون!
نه عزیزم اگه توجه کره باشی به اسم خودش هستش . کسی هم نمیتونه فایل PDF رو دستکاری کنه .یکی از اعضای سایت بازی سنتر اسن راهنما رو تهیه کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)