1و2 - پست 521
3-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1و2 - پست 521
3-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- فکر نمي کنم که چنين امکاني داشته باشه.
2- شما با نصب کردن برنامه هايي نظير X plore و يا swiss manager مي تونيد به راحتي فايل هاي دريافت شده رو از inbox به هر جاي ديگه از مموري انتقال بديد. خصوصا اين مورد بعد از دريافت فايل هاي اجرايي (برنامه ها) کاملا به شما کمک مي کنه.
شما قبل از نصب بايد تاريخ رو تغيير مي داديد. حالا بايد برنامه رو آنيستال کنيد و يه نسخه مطمئن و کرک شده رو نصب کنيد. توي اين تاپيک مي تونيد اين برنامه رو پيدا کنيد.
برنامه های Uiq3 به همراه توضیح :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر خصوص مورد دوم بگم که حتما تا اين برنامه کوئيک آفيس کار دستت نداده آنيستالش کن. بقيه موارد رو هم که Metapex عزيز توضيح دادن.
ارادتمند
DEICIDE
با سلام
یک مغازه هست میگه 260 این گوشی را میاره
صبر کنم پایین تر میاد ؟
این گوشی اصل و غیر اصل داره ؟
چطوری اصل و سالم بودن اون را تشخیص بدم ؟
قیمت واقعی این گوشی 220 هست
همشون چینین
اینجا هم دست از فنگ رد کردن بر نمیداری؟ از همون اول همشون چینی بودن. الان بیا بگو سامسونگ همه گوشیاش کره ای هستن. کیفیتشون خیلی بهتره سونی اریکسونه!!همشون چینین
آقا یک کدی می خوام که کلا گوشی رو صفر صفر بکنه! عین روزی که از مادر زاده شد!
آخه الان چون تازه گرفته بود مشغول ور رفتن بودم، حالا می خوام درست و حسابی تنظیمش کنم
این گوشی هم Uiq3 داره و هم سره واکمنه
راهی نداره به طور دستی اکولایزر رو تنظیم کنیم؟
هر کاری کردم جز پیش فرض هاش چیزی نداشت
سلام به همگي
شما اول از اطلاعاتي که روي گوشي داري يه بک آپ بگير بعد گوشي تو مستر ريست Master Reset يا آپديت کن. مي شه مثل روز اولش
برنامه اي که اکولايزرهاي پلير خود گوشي رو عوض کنه که نه ، ولي برنامه اي به نام LCG Jukebox هست (در واقع اين برنامه يک پلير خيلي قوي براي اين سري يعني UIQ محسوب مي شه) که شما مي تونيد اکولايزرها رو تغيير بديد. اين برنامه رو مي تونيد از اين تاپيک پيدا کنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجاست آدرس لطفا؟
امروز به اینجا زنگ زدم تموم کرده بید....(چقدر من بد شانسم)
اقا اگه کسی جایی میشناسه بگه....حاضرم تا 300 تومن هم بابتش بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)