يعني من با اين سرعت درپيتي بيام 10MB رو با دانلودر خود ويندوز دانلود كنم؟نوشته شده توسط Ali_k
اينطوري فكر كنم يه 2 يا 3 ساعتي طول بكشه.
دوستان اگه لينكيي دارن كه ميشه با دانلودر دانلود كرد رو لطف كنن اينجا بذارن ما هم دانلود كنيم.
يعني من با اين سرعت درپيتي بيام 10MB رو با دانلودر خود ويندوز دانلود كنم؟نوشته شده توسط Ali_k
اينطوري فكر كنم يه 2 يا 3 ساعتي طول بكشه.
دوستان اگه لينكيي دارن كه ميشه با دانلودر دانلود كرد رو لطف كنن اينجا بذارن ما هم دانلود كنيم.
سلام . خدمت دوستان عرض کنم من خونه یکی از بستگان میبینم که در کامپیوترش پوشه ای هست به نام Documnet.exe که این فایل ویروس هست و با آخرین دیتا بیس کاسپر هم ویروس شناخته نشد . و پاک نشد .
این فایل درون دیسکت قرار میگیره و فایل های رو بعضی مواقع خراب . و تازه بعضی مواقع توی خودش پشتیبان میگیره .
هر کاری کردم پاک نشده .
پس اگر کاسپر چیزی نمیشناسه حتما این یک تروجان هست . یا فایل جاسوسی .
نمیخوام بگم بهترین اسپای ویر رو بگید . چون دعوا میشه .
و هر کس میگه مال من بهتره و ...
میخوام از دوستانی که تاپیکم رو از اول دنبال کردن و میدونن کدوم اسپای ویر بیشتر طرفدار رو داره و بانک قوی هم داره .
به من معرفی کنید و لینک دانلود و کرک هم بزارید.
یه طوری باشه اگه آپگریدش کردم برنامه تشخیص نده که کرک یا رجیستر شده .
ممنون .
اگر کسی هم با این Document.exe برخورده به من بگه چیه و با چی پاک میشه .
راستی برنامه ای که معرفی میکنید حتما در ویندوز me کار بده .
چون این بنده خدا کامپیوترش قدیمیه و xp ساپورت نمیشه .
مرسی .
پدرام جان يك آنتي اسپاي وير هست كه بيشترين ديتابيس رو داره. به نام ewido لينك دانلودش هم در همين تاپيك فكر مي كنم باشه. اگه اينجا هم نبود يه جستجو بكني پيدا مي كني چون مطمئنم كه در يكي از تاپيكها لينكش رو گذاشته بودم. شايد هم در انجمن كرك و سريال بوده. دقيق يادم نيست. ديتابيسش حدود 180 هزار است.
البته چند تا آنتي اسپاي وير ديگه هم هستند كه خيلي عالي هستند. اگه اين جواب نداد بگو كه اونها رو هم بگم.
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام مهدي جان
ببخشيدمن ديروزكرفتار بودم نتونستم در خدمت باشم
اما در جواب بايد بكم كه بله هيج تغييري بعد از نصب اون كرك بوجود نيومد وجايي هم ننوشته نسخه تريال
حالا منتظر نظر شما هستم
يه بار ديكه لينك دانلود راميذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاسپر من اپديت نميشه............علتش چيه؟
ضمنااز حالتREAL TAIM PROTECTION
خارج شده و ديگه فعال نميشه
علاوه براون پسوردها اینا هم امتحان کنیدبرای نود32
Username: AV-2325194
Password: 11dp7w6aey
اقامهدی نظرتونا در مورد اون کرک بفرمائید من مطمئن شدم که نود را تریال نمیکنه (دو تا پست بالاتر
با سلام
لطفا لینک یه license key درست kaspersky personal pro 5.0.372رو بدین که در لیست سیاه نباشه
با تشکر
برزو جان سلام
ممنون از اينكه جواب اون سؤال رو دادي. من امروز نمي تونم امتحان كنم اما فردا تست مي كنم و خبرش رو مي دم.
سلام
لینک پاندا 2006 البته بتا:
مهدی جان من سرچ و دانلودش کردم .
اما در همین تاپیک ها خوندم که کار این برنامه هم حرف نداره Spyware Doctor 3.1.0.312 .
در تاپیک های اولیه خوندم که کرکی براش ساخته نشده و از این حرفا تا در تاپیک
دیدم سودا کرک و برنامه رو گذاشته .
حالا چی کنم .
به نظرت این برنامه رو دانلود کنم .
مشکلات کرک کردنش کاملا حل شده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)