تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 376 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک فیلم 500 مگی بود می خواستم دانلود کنم از تورنت هر کاریش کردم بیشتر از 39% نتونستم دانلود کنم.
    یک باره دیگه هم گذاشتم ولی دوباره تا همون 39% رفت.
    مشکل از کجاست؟؟
    من با FlashGet دانلود میکنم.
    ممنون
    سلام
    احتمالا سید نداره
    شما هم از پییری دانلود میکنید که فایل رو 39% بیشتر نداره
    درسته ؟

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا معذرت، اين فروارد كردن پورت يعني چي؟!
    چطوري ميتونم اينكار رو بكنم.
    اون جاي پورت چي بايد بنويسم؟! چه عددي؟!
    اصلا دانلود نميكنه الان. هر عددي هم كه در اون فيلد پورت در UTorrent ميزنم ميگه ظاهرا بسته هست. من اين پورت باز رو چطور پيدا كنم؟!

من از ADSL استفاده ميكنم. تا به حال هم از تورنت استفاده نكردم. ميشه يكي يه راهنمايي كوچيك بكنه؟!
    سلام عزيز
    يه نگاهي به اين پست بنداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فكر كنم مشكلت حل بشه
    در ضمن بهتره شماره پرت رو بالاي 50000 بدي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    احتمالا سید نداره
    شما هم از پییری دانلود میکنید که فایل رو 39% بیشتر نداره
    درسته ؟
    راستش همین الان یک نگاه کردم دیدم 60% هست.(ببخشید سوالات مسخره می پرسم آخه تا حالا با تورنت کار نکرده بودم)
    حالا یعنی باید تورنت دیگه گیر بیارم؟؟
    ممنون امین جان

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سرعت دانلود شدن فایل های تورنت برای من خیلی کمتر از سرعت اینترنت من و دانلود من از سایت هایی مثل rapidshare هست. طوری که برای یه فیلم 700 مگ می نویسه دو هفته و ... !!!!! مشکل از کجا هست؟
    ضمنا من 10 گیگ آپ می کنم و 2 گیگ دان می کنم اما از این 700 مگ فیلم تنها 300 مگ دانلود شده و باید بازم صبر کرد. این مشکل چی هست؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سرعت دانلود شدن فایل های تورنت برای من خیلی کمتر از سرعت اینترنت من و دانلود من از سایت هایی مثل rapidshare هست. طوری که برای یه فیلم 700 مگ می نویسه دو هفته و ... !!!!! مشکل از کجا هست؟
    ضمنا من 10 گیگ آپ می کنم و 2 گیگ دان می کنم اما از این 700 مگ فیلم تنها 300 مگ دانلود شده و باید بازم صبر کرد. این مشکل چی هست؟
    کلا سرعت دانلود از تورنت کمتر از رپید و دانلود معمولی هست چون فایلهای تورنت بر خلاف دیگر فایلها از سرور خاصی دانلود نمیشن بلکه هرکسی که به اونها متصل میشه (منظورم تورنت) خودش به عنوان یه سرور برای کسای دیگه هست بنابراین مسلما سرعت کمه البته همین سرعت کم بستگی زیادی به تعداد فایلها و سیدرها داره که هرچی بیشتر باشه بهتره.
    بهتر هست فقط یک فایل رو برای دانلود تو تورنت نذارید بلکه به طور همزمان از چند فایل رو دان کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من راه تئوری کار تورنت رو می دونم. اما این هم به حل مشکل کمکی نمی کنه. ممنون می شم شفاف تر توضیح بدید.

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

من راه تئوری کار تورنت رو می دونم. اما این هم به حل مشکل کمکی نمی کنه. ممنون می شم شفاف تر توضیح بدید.
    منظورم اینه که سرعت پایین چیز عادی ای هست اما اگه وقتی فقط تورنت رو برای دانلود گذاشتن و سرعتتون بین 10 الی 15 هست به نظرم ایرادی از طرف شما وجود نداره بازم میگم این بستگی به تعداد سیدرها و سرعت اونها داره روی چندتا فایل مختلف تست کنید.
    در ضمن از چه نرم افزاری برای دانلود تورنت استفاده می کنید؟؟ اگه از uTorrent استفاده می کنید یه سری تنظیمات داره که به افزایش سرعت کمک می کنه.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون. البته سرعت من 8 تا 10 هست. و مسئله اصلی هم اینه که کل فیلم 700 مگ یا 1 گیگ هست این دو سه گیگ دانلود می کنه!!! تازه نصف فایل دانلود شده! اگر این مسئله طبیعی هست من که از تورنت گذشتم! ضمنا از بیت تورنت استفاده می کنم. تمام تنظیمات رو هم کردم. فایروال رو هم خاموش کردم. حتی تو روتر براش سرور مجازی درست کردم اما سرعت همون بود!

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برای دانلود با سرعت بیشتر از تورنت باید در سایتهای خصوصی تورنت ثبت نام شوید اون وقت میتونید با حداکثر سرعت خط خود دانلود کنید
    مثلا من 50 kb با 512 میگیرم

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ممنون. البته سرعت من 8 تا 10 هست. و مسئله اصلی هم اینه که کل فیلم 700 مگ یا 1 گیگ هست این دو سه گیگ دانلود می کنه!!! تازه نصف فایل دانلود شده! اگر این مسئله طبیعی هست من که از تورنت گذشتم! ضمنا از بیت تورنت استفاده می کنم. تمام تنظیمات رو هم کردم. فایروال رو هم خاموش کردم. حتی تو روتر براش سرور مجازی درست کردم اما سرعت همون بود!
    برای دانلود با سرعت بیشتر از تورنت باید در سایتهای خصوصی تورنت ثبت نام شوید اون وقت میتونید با حداکثر سرعت خط خود دانلود کنید
    مثلا من 50 kb با 512 میگیرم
    همونطوری که al pachino_masoud هم گفته اگه ثبت نام کنی سرعتت بالا میره در مورد اینکه به جای 700 مگ 2 یا 3 گیگ دانلود میکنه چیزی نمی دونم. پشنهاد من اینه که utorrent رو امتحان کنی! چون من تقریبا همشون رو امتحان کردم این سرعت و راحتیش نسبت به اون یکی ها بالاتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •